Perioada de plata in care trebuie sa achiti sumele utilizate de pe cardul de credit (impreuna cu dobanda contractuala aferenta) este cuprinsa intre data de 1 si 5 a lunii urmatoare datei utilizarii.

In cazul in care obligatiile de plata aferente AXI Card sunt achitate prin transfer bancar, toate taxele si comisioanele pentru transferurile respective vor fi suportate de clienti si vor fi in conformitate cu tarifele percepute de bancile prin care se realizeaza transferurile. 

Nu uita ca este important sa iti achiti datoriile la timp! Daca in perioada de plata lunara vei plati cel putin suma minima datorata, nu vei inregistra restante si vei evita consecintele care decurg din acumularea de intarzieri (inclusiv, riscul de fi raportat cu date negative la Biroul de Credit).

 

AXI este UN CARD DE CREDIT ACCESIBIL , pe care il poti solicita pur și simplu apelandu-ne la telefon sau online, iar dupa aprobare este livrat gratuit la adresa indicata de tine.
AXI este CARDUL TAU, care se potriveste nevoilor tale, atunci cand ai nevoie, pentru orice ai nevoie.

  • Dobanda este de 0,2%/ zi (6%/ luna) daca clientul achita integral suma utilizata si dobanda aferenta sau 0.5%/ zi (15%/ luna) daca clientul achita suma minima de plata.
  • DAE 86.92%
  • Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit AXI cu o limita de credit de 1.000 RON, dobanda lunara fixa este 6%, dobanda anuala fixa este 72% (DAE 86.92%), iar valoarea totala platibila este 1.060 RON/luna, daca clientul utilizeaza integral limita de credit la un POS din Romania, dar nu in numerar, pe data de 1 a lunii si o ramburseaza integral la data de 5 a lunii urmatoare datei utilizarii; perioada de plata este cuprinsa intre 1-5 a fiecarei luni. Contractul de credit se încheie pentru o perioadă de 5 ani.