best live chat
Аnterior Următor

An nou, inceput nou, lista noua cu obiective pentru 2021!

Sa inceapa un nou an, cu noi sanse pentru reusite si cu obiective de indeplinit! Un inceput nou, lista noua cu obiective pentru 2021!

Toti vrem un nou inceput mai bun, cu noi in cea mai buna versiune posibila, atat din punct de vedere personal (relatii, diete, sport, hobby-uri, calatorii, etc.), cat si din punct de vedere profesional (job mai bun, performante crescute, dezvoltare cariera, promovare, cursuri, afaceri etc.).

Mai mult de o treime din obiective sunt sortite pieirii pentru ca ne punem obiecte nerealiste, sau orizontul de timp este prea scurt, apare lipsa de vointa, scade increderea in demersurile propuse si cel mai des apare lipsa de motivare, cand rezultatele nu apar de pe o zi pe alta. Nu avem rabdare...totusi, nici Roma nu a fost construita intr-o zi.

Si atunci cand facem planul pentru indeplinirea obiectivelor este nevoie ca totul sa fie luat pas cu pas, pe rand. Nu stabili obiective prea mari, pentru ca poate interveni stresul si singurul lucru pe care il vei obtine este …renuntarea. Imparte obiectivele mari in obiective mai mici. Cheia marilor succese pauzele mici si dese, dupa fiecare pas atins.

Elimina din vocabularul tau "nu pot", inlocuieste-l cu "hai sa vedem", incerci, evoluezi, reusesti! Gandirea pozitiva face diferenta in tot ceea ce iti propui.

Lista cu cele mai populare obiective pentru noul an, ti se par cunoscute? :)

1. Sa slabesc. Sa fac sport. Sa mananc sanatos (acest obiectiv apare primul in lista, mai ales dupa perioada Sarbatorilor cu mese pline de tentatii culinare).

2. Sa renunt la obiceiurile nesanatoase: fumat, mancare nesanatoasa, bauturi carbogazoase, sedentarism etc.

3. Sa imi fac mai mult timp pentru cei dragi: familia si prietenii. Sa pun o limita intre locul de munca/ business si viata profesionala. Sa reusesc sa  echilibrez ambele aspecte ale vietii.

4. Sa ma bucur de fiecare clipa, sa ma axez pe clipa prezenta, trecutul s-a dus, viitorul se formeaza din ceea ce traim acum. Sa ma preocup si de hobby-urile mele: calatorii, citit, activitati artistice etc.

5. Sa scap de datorii si sa reusesc sa fac economii, cat de mici, dar sa fie. Sa ma organizez mult mai bine din punct de vedere financiar.

6. Sa schimb locul de munca, sa gasesc ceva mult mai potrivit decat ceea ce am in prezent. Sa fiu mai bine platit, sa am sanse de evolutie profesionala, sa ma dezvolt si sa lucrez alaturi de o echipa competenta si unita.

7. Sa merg intr-un loc super dragut sau chiar exotic. Sa imi fac un concediu de vis, sa ma rasfat! Si in acest timp sa nu deschid deloc email-ul de serviciu. Si sa las telefonul inchis.

8. Sa fiu un om mai bun, mai indulgent si mai amabil. Sa ma concentrez pe ceea ce conteaza cu adevarat si sa am grija sa nu provoc certuri si neintelegeri inutile. Mai bine relatii diplomate, neutre, decat sa intru in tot felul de discutii fara un rezultat concret. Sa fiu suficient de intelept pentru a-mi alege "bataliile".

9. Sa fiu mai pozitiv, sa nu mai pun mereu raul in fata, sa trec peste ce a fost in trecut, bun sau rau, si sa ma concentrez pe prezent. Sa nu ma mai tem de viitor si sa am curaj sa accept noi experiente de viata!

10. Sa ma ingrijesc de sanatate, sa merg la medic pentru controale periodice, preventive. Sa imi ofer momente de pauza.

Mult succes in indeplinirea obiectivelor tale in noul an!

Si daca ai nevoie de un suport financiar pentru planurile tale, AXI Card iti poate fi de ajutor!

 

AXI Card: pana la 3000 RON, pentru cheltuieli urgente sau pentru bani intre salarii! Lunar!
  • Poti sa faci cumparaturi in orice magazin sau online, sau poti retrage numerar de la orice bancomat din Romania, fara sa platesti comision de retragere;
  • Poti solicita cardul de credit AXI Card online prin completarea unui formular simplu, dupa care te vom suna cu detalii; sau ne poti suna la telefon 031 90 33 si te ajutam noi
  • Fara comisioane pentru emitere si administrare card;
  • Fara comision pentru retrageri de numerar de la bancomate in Romania;
  • Livrare gratuita a cardului de credit la adresa furnizata de tine;
  • SMS gratuit pentru tranzactiile efectuate si sumele datorate;
  • Acces online la profilul personal de client, extras de cont si plati;
  • Servicii non-stop pentru client – asistenta tehnica.

Solicita AXI Card: cardul de credit cu limita de pana la 3000 RON.