Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Un împrumut rapid poate fi accesat de regulă de la instituțiile financiare nebancare - IFN. Acestea oferă servicii de creditare mai rapide decât băncile. În cele ce urmează îți vom prezenta și principalele caracteristici ale unui împrumut rapid nebancar. 

Ce este un împrumut rapid? 

Un împrumut rapid este un credit acordat de instituțiile financiare nebancare. Acesta poate fi obținut mult mai ușor decât un credit bancar clasar. Unul dintre marile avantaje ale acestor credite IFN este faptul că pot fi acordate și online. Astfel, nu este necesar să te deplasezi la sediul fizic, poți aplica pentru un împrumut rapid online, iar cererea ta va fi analizată în cel mai scurt timp posibil. 

AXI Card oferă împrumut rapid? 

AXI Card vine în întâmpinarea clienților cu soluții de finanțare rapidă. Poți accesa un împrumut online rapid accesând site-ul nostru și aplicând pentru un credit. Spre deosebire de alte tipuri de credite, banii îi vei primi direct pe un card și îi vei putea folosi oricum dorești. 

La AXI Card poți primi până la 3.500 de lei direct pe card. Nu trebuie să mai cauți surse de bani împrumut rapid. Aplică la noi și vei primi cardul cu bani la domiciliu. 

Ce poți face cu un împrumut rapid? 

După ce ai primi suma solicitată printr-un credit rapid online poți să folosești banii așa cum dorești. AXI Card nu te limitează în niciun fel. Poți realiza plăți la POS sau la comercianți online din România și străinătate. Suma de bani primită o poți chiar și retrage de la bancomat, fără taxe sau comisioane de retragere. 

Nu ai restricții nici în afara țării. Poți să-ți iei cardul cu tine în concediu și să-l folosești de oricâte ori ai nevoie. Prin intermediul liniei de credit AXI Card nu trebuie să-ți mai faci griji că rămâi fără bani în concediu. 

Cum poți obține un împrumut rapid? 

Metoda de aplicare este chiar mai simplă decât crezi. La AXI Card trebuie doar să completezi și să trimiți un chestionar cu datele personale. În cadrul acestuia ți se solicită numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și codul numeric personal. Pe baza acestuia din urmă se vor efectua verificări și se va stabili câți bani poți să primești printr-un împrumut rapid. 

AXI Card pune la dispoziția doritorilor și alte metode. Ne poți trimite un e-mail cu datele tale și noi te vom contacta sau ne poți suna direct la numărul de telefon: 031 90 33. 

Indiferent de metoda aleasă, nu trebuie decât să furnizezi o imagine documentele necesare. De restul se ocupă echipa AXI Card. 

Cine oferă împrumut rapid? 

Un împrumut rapid poate fi solicitat doar de persoane fizice care au minim 18 ani. Singurele entități de la care poți solicita un împrumut rapid sunt instituțiile financiare nebancare. Trebuie să știi însă că acestea acordă credite de nevoi personale doar pentru cetățenii români. LA IFN poți accesa împrumuturi și pe o perioadă mai scurtă de timp. Pentru a rambursa creditul trebuie să achiți rate lunare, la fel ca și la oricare alt tip de împrumut. 

Un alt mare avantaj la AXI Card este faptul că nu trebuie să plătești dacă nu consumi bani. La creditele normale trebuie să plătești ratele la prima lună după aprobare. În schimb, la AXI, nu plătești nimic până ce nu folosești banii de pe card. După ce ai realizat prima plată cu cardul ți va calcula valoarea ratelor lunare. 

De ce să alegi un împrumut rapid? 

La fel cum o spune și numele, acest tip de credit poate fi accesat rapid. Asta înseamnă că tu poți intra în posesia banilor chiar și în aceeași zi sau în doar câteva zile lucrătoare. Indiferent de varianta, este mult mai rapid decât dacă ai apela la un credit bancar. La unele IFN banii îți sunt virați în cont, în timp ce AXI Card îți trimite la domiciliu un card. 

Avantajele AXI Card pentru un împrumut rapid?

AXI Card are mai multe avantaje, iar în cele ce urmează ți le voi prezenta succint pe cele mai importante dintre acestea:

  • Persoanele fizice pot aplica online sau telefonic; 
  • Vei primi cardul gratuit, acasaă, după ce ți-a fost aprobat împrumutul;
  • Suma pe care o poți împrumuta este de până la 3.500 de lei;
  • Poți aplica chiar și dacă ești în Biroul de Credite; 
  • Aplicație Android și iPhone pentru administrarea și supravegherea contului; 
  • Perioadă de aprobare scurtă;