best live chat
Аnterior Următor

Cum sa iti administrezi finantele cu ajutorul unui plan de buget corect? /partea 2/

In acest articol vom continua sa iti furnizam ponturi pentru a pregati un plan de buget eficient care te va scapa de multe batai de cap si te va ajuta sa iti atingi obiectivele financiare. Pe langa faptul ca vei sti cum  stai financiar, ce poti sa reduci sau sa economisesti, multumita bugetarii vei putea sa iti folosesti cardul de credit mult mai bine si mai calm sa ne exprimam asa. Cand calculezi cheltuielile, pe care ar trebui sa le ai pentru o anumita perioada, vei putea sa estimezi cat poti folosi carduri fara ai probleme. Facand cumparaturi cu AXI card si platind ratele la timp iti va cladi un istoric de credit bun si iti va imbunatati credit ratingul. Toate acestea se pot realiza mai usor daca iti urmaresti planul de buget alocat.

Cum sa aduci bugetul la zi

Cand iti faci bugetul pentru o perioada mai lunga, nu ezita sa il schimbi intre timp. Probabil va fi nevoie sa adaugi cheltuieli saptamanale aditionale sau taxe care poate au crescut si iti vor schimba venitul lunar disponibil. Tine minte ca AXI card este la dispozitia ta cand ai o nevoie urgenta de bani indiferent daca este cash sau nu. Pentru ca nu are deloc comisioane, cardul AXI este convenabil si ti-l poti permite, cu acest card de credit poti sa faci cumparaturi oriunde oricand.

Gaseste-ti un echilibru

A gasi echilibrul dintre venit si cheltuieli inseamna sa fii in stare sa folosesti un card de debit si credit in asa fel incat sa nu acumulezi datorii mari la nici o institutie financiara. O pricepere aparte este sa fii in stare sa cheltuiesti bani ca sa iti atingi obiectivele pe termen lung fara a neglija platile si cheltuielile obligatorii.

Ca sa echilibrezi acesti factori cu succes si sa iti administrezi finantele cu usurinta cand faci cumparaturi cu un card de credit, am dezvoltat cardul AXI, care te ajuta sa economisesti bani in timp ce achizitionezi produsele tale preferate de pe paginile preferate sau din magazine. Daca iti urmaresti cu diligenta bugetul alocat, vei sti ce limite sa iti impui cand faci cumparaturi cu un card de credit astfel incat ve putea sa platesti intreaga suma datorata la un moment dat. In acest fel vei intelege ca avand un buget iti vei inbunatati ratingul de credit.

Alt factor care va contribui la echilibrul dintre venit si cheltuiala este abilitatea sa reglezi suma de bani cheltuita lunar. Trebuie sa acorzi atentie speciala acelor lucruri care necesita cei mai multi bani.  De cele mai multe ori aceste aceste lucruri nu sunt dispensabile cum ar fi o alta vaza picatata de mana in colectia ta. Trebuie sa iti revizuiesti bugetul regulat sa determini care produse sau servicii sunt de prisos asta inseamna ca vei putea economisi bani pentru altceva mai important.

Te incurajam sa automatizezi platile dependintelor lunare ca sa nu intarzii. Poti face asta usor prin transfer de bani direct din contul tau de plati. In acest fel nu va trebuii sa iti faci griji ca nu ti-ai platit facturile curente si nu vei pierde timp umbland prin diferite institutii sa le platesti.

Nu folosi intreaga limita de credit odata

Faptul ca ai un card de credit valabil nu inseamna ca poti sa folosesti toata limita de credit oferita de institutia financiara. Cu cardul AXI, limita la care te poti intinde este de 6.000 RON, dar este de preferat sa folosesti sume mai mici pe care le poti plati cu usurinta si la timp. In acest fel nu iti vei impovara bugetul nu vei depasi cheltuielile planuite. Chiar daca esti tentat sa cumperi un produs, intai analizeaza toate optiunile posibile si alege cea mai ieftina alternativa. Asta te va tranforma intr-un detinator de card rezonabil si in acelasi timp te vei bucura de beneficiile cumparaturilor pe internet sau in magazin.

Te incurajam sa iti planifici bugetul cu atentie si incearca sa te tii de el, administrand cu cap finantele tale si platind prin cardul AXI card ca sa iti imbunatatesti ratingul de credit.

Citeste Partea 1 aici