best live chat
Аnterior Următor

Cum sa cresti sansele de aprobare pentru un credit

Ai nevoie de o solutie financiara pentru nevoi personale, dar, unde si ce sa alegi?  Vrei un card de credit ca sa ai disponibil lunar un sold pentru nevoi neprevazute?

Cum sa alegi cel mai bun produs?  Mai ales ca poate fi  simplu de aplicat, simplu de gestionat…dar nu neaparat si simplu de primit!

 • Mare atentie la ofertele de pe piata, la dobanzi, taxe si comisioane! Verifica inainte de a alege creditul, cat te costa imprumutul!
 • Vezi daca se potriveste stilului tau de viata, daca poti sa achiti la timp, daca e ceva ce poti duce pe termen lung sau scurt.

Nu toate solicitarile pentru un card de credit primesc raspuns favorabil! De ce?

Cand aplici pentru un card de credit, institutia financiara verifica solvabilitatea si istoricul tau de creditare, inainte de a aproba sau respinge cererea ta.

Pentru sanse crescute in vederea aprobarii unui credit urmeaza pasii de mai jos:

 • Pas 1: Fa un calcul ce datorii ai in prezent (rate la banci, cat te costa utilitatile lunar) si cat e venitul tau. Datoriile nu trebuie sa depaseasca 40% din venit!
 • Pas 2: Inainte de a aplica pentru un credit ai grija sa fii la zi cu ratele la alte credite! Sa nu ai intarzieri, sa ai un istoric si un comportament financiar bun, corect, fara intarzieri si penalitati.
 • Pas 3: Cauta cea mai buna oferta de pe piata, nu conteaza doar banii luati azi, ci banii dati inapoi maine. Verifica ce ofera creditorul, si daca este potrivit situatiei tale.

Compara:

a. Taxe anuale: daca ai taxe de administrate cont, emitere si re-emitere card, taxa de interogare sold, taxe de folosire card la comericant, comision retragere numerar
b. Dobanda: verifica cat e dobanda normala, dobanda in caz de plata intarziata, cat creste dobanda daca achiti doar minimul de plata din limita de credit acordata.
c. Bonusuri de fidelitate: ce beneficia ofera cardul respectiv, ai cashback, dobanda promotionala etc.
d. Perioada fara dobanda: unele carduri ofera o perioada in care nu ti se cere sa platesti dobanda, o perioada de gratie.

 • Pas 4: Vezi daca indeplinesti cerintele de aprobare pentru cardul de credit respectiv: varsta, venitul demonstrabil la ANAF, resedinta, istoric de creditare etc.

Atentie! Aplicarile pentru cardurile de credit refuzate se regasesc in istoricul tau de creditare. Daca ai mai multe cereri refuzate, creditorii potentiali vad situatia ta cu risc ridicat si posibil sa nu iti aprobe viitoare cereri de creditare

 • Pas 5: Verifica documentele solicitate inainte de a le trimite in vederea dosarului de creditare, ai grija ca ceea ce declari sa fie conform cu realitatea. Nu are rost sa declari un venit mai mare, sperand sa obtii creditarea, venitul este verificat in baza de date ANAF.
 • Pas 6: Ai grija sa nu aplici la mai multi creditori in aceeasi zi sau intr-o perioada scurta de timp, scade scorul FICO. Aplicand la multe carduri poate arata ca esti disperat si ca esti in dificultati financiare. Asta te face sa fii un risc si poate duce la refuzarea cererii. Si daca ai mai multe cereri refuzate in raportul tau de credit, pe viitor va fi si mai greu sa obtii o finantare.

Si tu cauti cea mai buna varianta de finantare?  Aplica pentru cardul tau AXI Card si ai solutie luna de luna pentru cheltuieli extra sau bani intre salarii!

Citeste si  -  GHID Card de CREDIT: click aici!

AXI Card: pana la 3000 RON, pentru cheltuieli urgente sau pentru bani intre salarii! Lunar!

 • Poti sa faci cumparaturi in orice magazin sau online, sau poti retrage numerar de la orice bancomat din Romania, fara sa platesti comision de retragere;
 • Poti solicita cardul de credit AXI Card online prin completarea unui formular simplu, dupa care te vom suna cu detalii; sau ne poti suna la telefon 031 90 33 si te ajutam noi
 • Fara comisioane pentru emitere si administrare card;
 • Fara comision pentru retrageri de numerar de la bancomate in Romania;
 • Livrare gratuita a cardului de credit la adresa furnizata de tine;
 • SMS gratuit pentru tranzactiile efectuate si sumele datorate;
 • Acces online la profilul personal de client, extras de cont si plati;
 • Servicii non-stop pentru client – asistenta tehnica.

Solicita AXI Card: cardul de credit cu limita de pana la 3000 RON.