best live chat
Аnterior Următor

Shopping online: tendinte in 2018

Shopping-ul online este practicat din ce in ce mai mult de catre utilizatorii moderni. Viteza, convenabilitate, oportunitati nelimitate pentru a descoperi preturi promotionale si reduceri, fac shopping-ul online cea mai logica alegere pentru o persoana moderna profesionala. Daca te numeri printre fanii shopping-ului online si folosesti des internetul pentru a comanda haine, pantofi, parfumuri si alte produse, articolul de azi de pe blogul AXI este pentru tine. In cele ce urmeaza, vom face un sumar al trend-urilor cele mai importante pe care majoritatea specialistilor le asociaza cu shopping online in 2018. Sa incepem:

Mai mult shopping prin mobil

Comerciantii online nu pot sa ignore importanta crescanda a telefoanelor mobile in societatea moderna. In realitate, telefonul mobil deja este parte din viata noastra de zi cu zi, - incepand de la conversatii personale sau de afaceri, trecand prin varii platforme de social media si terminand cu rezervare la restaurant, hoteluri sau vacante. Shopping-ul nu este cu siguranta o exceptie. Un numar considerabil de platforme online au deja variantele de mobil si setari speciale care fac shopping-ul prin smartphone mai usor. Cei care inca nu au asemenea versiuni, cu siguranta o sa aibe in 2018. Bineinteles, asta daca nu vor sa piarda din competitivitate si pozitionare pe piata.

Personalizare

Un alt trend important legat de shopping-ul online este ca va deveni mai personalizat. Ce vrem sa spunem cu asta? Daca mai multi fac o cautare pe Google cu acelasi cuvant cheie (ex: restaurant fast food), este probabil ca fiecare va avea un alt rezultat. Asta se datoreaza atat locatiilor diferite cat si intereselor exprimate pe alte pagini web vizitate in trecut. In orice caz, un asemenea mecanism va fi disponibil pe platformele de trading online. Cu alte cuvinte, cand intra vizitatorul va primi sugestii sa revizuiasca produse care ar putea fi de interes pentru el/ea. Paginile si produsele revizuite vor fi importante cand vine vorba de reclamele pe care le va vedea pe Facebook, YouTube sau alte canale.

Informatie mai buna

Din cauza competitiei de pe internet si cerintele consumatorilor de azi, retailer-ii online vor face tot ce este posibil sa creasca garantia produselor si serviciilor lor. Cum stim cu toii, increderea este direct legata de transparenta si in detaliile necesare date celui interesat. Cu acest scopt, vom vedea pe platformele online din ce in ce mai multe informatii despre articolele oferite, inclusiv caracteristicile si trasaturile cele mai importante, metode de folorire relevante sau ponturi utile. Pe langa acestea, material foto si video va fi folosit pentru a prezenta produsele in mod corect. Ca rezultat, se poate concluziona ca, cei care cumpara online vor face cumparaturi fiin informati din ce in ce mai bine.

Livrare rapida

Alt element care va fi perfectionat de catre retailer-ii online in 2018. Viteza livrarii va creste cu siguranta, indiferent despre ce produs este vorba. Asta iarasi este un trend, in mare parte din cauza cererii si comportamentul consumatorului de azi. Consumatorii asteapta comenzile cat mai repede posibil ca sa se poata folosi de avanatejele produselor. Insa, lumea de azi este rapida si dinamica, retailer-ii online stiu asta si iau in considerare.

Promotii si oferte creative

Nu in ultimul rand, promotii variate si oferte creative vor fi folosite din ce in ce mai mult de catre comerciantii online ca sa castige clienti noi. Asta include si reduceri traditionale e multe produse pe timpul sarbatorilor dar nu numai. Comerciantii individuali vor cauta sugestii creative sa atraga atentia publicului general. De exemplu, adaugarea unui cadou cand cumperi un anumit numar de produse sau livrare gratuita pentru comenzi pana la o suma. Un lucru este sigur, competitia dintre marketer-ii online si dorinta lor de a face produsele lor din catalog mai atractive, va duce la oferte din ce in ce mai bune si avantajoase pentru cumparatorii online.

Cumparaturile online sunt profitabile pentru utilizatori cand sunt facute in timpul promotiilor profitabile. Daca deja ai identificat aceste oferte pentru anumite produse, dar ai nevoie de fonduri suplimentare, cardul AXI este ce ai nevoie. Multumita acaestui card de credit flexibil si usor de obtinut, vei primi fondurile necesare exact cand ai nevoie de ele. Alege AXI card si transforma shopping-ul online mai profitabil si placut.

Afla mai multe despre AXI card