best live chat
Аnterior Următor

Tendintele cardurilor de credit in 2017

In 2016, cardurile de credit au dovedit inca o data ca sunt metoda de plata aleasa de mii de detinatori din lumea intreaga. Au reusit sa devina un instrument financiar  convenabil si eficient ca si costuri, fiind preferat de utilizatori din cauza beneficiilor aditionale oferite. Asemenea beneficii includ programe de loialitate, reduceri in retele partenere si multe altele, toate incercand sa satisfaca utilizatorii si sa faca shopping-ul mai rapid si mai simplu.

La inceputul acestui an, cardul de credit AXI a devenit cu pasi repezi cel mai accesibil card de credit din Romania, reusind sa atraga sute de utilizatori. Conditii transparente, proceduri usoare, lipsa cererilor, documentelor si contractelor inutile sunt doar parte din motivul pentru care AXI card a reusit sa isi faca o baza de date loiala in toata tara. Chiar si pentru client cu profil cu risc ridicat, un card de credit nu mai ramane inaccesibil pentru ca multumita AXI card aceasta necesitate zilnica a devenit o realitate.

Nu numai in Romania, dar si in alte tari, din ce in ce mai multi utilizatori, indiferent de istoricul lor de creditare, continua sa profite de convenabilitatea cardului de credit. Ba mai mult, cu evolutia technologiei, cumparaturile au devenit mai usoare, mai rapide si la indemana oricui indiferent de statului financiar.

Dorim sa iti prezentam atentiei tendintele cardurilor de credit din 2017 si informatii despre care va fi focusul in acest sector, ca sa fie toate nevoile utilizatorilor din lumea intreaga satisfacute.

Accentul pe cumparaturi utile si nu de lux

In loc sa ofere reduceri la destinatii indepartate, hoteluri, bilete de avion sau alte cumparaturi de lux, cardurile de credit se axeaza mai mult pe avantajele de baza pe care le pot oferi aceste metode de plata. In America un asemenea beneficiu consta in a primi cash back pe valoarea cheltuita – ceva ce este preferatul utilizatorilor de carduri de credit.

Potrivit expertilor, in 2017 cardurile de credit vor fi indreptate catre clasa de mijloc si mai jos. Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca institutiile financiare sa inceapa sa ofere carduri de credit oamenilor cu venit mic. Sectorul financiar in sine tinde sa satisfaca nevoile utilizatorilor de card de credit cu istoric de creditare care nu este tocmai perfect.

Din acest motiv, putem sa spunem ca Axi credit card a reusit sa prevada aceasta tendinta si a inceput deja sa dezvolte o politica de a asigura craduri de credit utilizatorilor cu profil de risc ridicat.

Rata dobanzii ridicata

O tendinta care este putin probabil sa aibe impact asupra tarii noastre, dar este bine sa stim de posibilitatea ca bancile sa creasca rata dobanzii. Tine minte, cele mai multe banci hotarasc rata dobanzii bazat pe istoricul tau de creditare – asta inseamna ca daca ai plati tarzii in trecut la cardul de credit sau nu esti compatibil cu un anume criteriu al bancii, rata dobanzii tale va fi probabil mai mare decat al altora. De asta te sfatuim sa te gandesti bine inainte sa aplici pentru un card de credit bancar.

Spre deosebire de banci, AXI Finance are conditii transparente si proces de aprobare mult mai simplu, care garanteaza mai putine cheltuieli pe caredul de credit precum si timp salvat la procesul de aplicare. Nu uita poti aplica pentru cardul AXI si online.

Ce concluzii de pot trage din toate aceste informatii? Daca ai istoric de creditare negativ, acum e momentul potrivit sa iti iei un card AXI si sa iti imbunatatesti ratingul de credit.

Afla mai multe despre cardul AXI.