Motivele respingerii aplicației pentru cardul de credit

De ce este respinsă o cerere de card de credit?

blog-calendar-icon AXI Card
blog-calendar-icon Created at: 20.08.2020
blog-views-icon 2609

De ce este respinsa cererea pentru un card de credit? Care sunt factorii care determina aceasta decizie? 

In acest articol, iti vom detalia cele mai intalnite situatii care pot aparea pe parcursul procedurii de solicitare si evaluare pentru un card de credit.

  • Daca ai aplicat pentru un card de credit si cererea ta a fost respinsa, acest lucru nu inseamna ca daca nu remediezi anumite aspecte,  nu ai sanse pentru un credit viitor.
  • De exemplu, daca un client care a aplicat pentru cardul de credit AXI CARD este respins, are sanse peste 3 luni sa aplice din nou si sa fie reevaluata cererea sa.

Sa luam in calcul situatia cand aplici pentru un card de credit si esti respins pentru ca ai intarzieri la plata. Daca aplici pentru un alt card de credit, fara ca intre timp sa iti imbunatatesti istoricul de plata, s-ar putea sa fii respins, din nou, din acelasi motiv.


Multe persoane respinse pentru un card de credit, cred ca unul din motive poate fi faptul ca mai au si alte carduri de credit. Real, nu conteaza numarul cardurilor de credit, ci modul in care sunt acestea administrate si achitate la timp datoriile.


In cazul in care, in ultima perioada, ai aplicat la mai multe institutii pentru un card de credit, scade scorul FICO. Acesta este un scor intern, folosit de institutiile financiare, cand un client aplica pentru credit la mai multe instututii, si nu obtine creditul (sau nu il mai doreste), scorul scade.


Totodata, daca ai mai multe carduri de credit cu limita depasita este mai mult decat posibil ca scorul tau de credit sa scada, iar daca nu poti plati sumele folosite de pe cardurile de credit, aplicatia ta va fi respinsa.


Multi clienti cred ca au nevoie de un anumit job pentru a obtine un credit. Nu conteaza meseria, in aplicatia pentru obtinerea unui card de credit, se analizeaza venitul minim lunar.  Totusi, este important sa existe o constanta la locul de munca, aplicatiile celor care isi schimba la 2 luni jobul pot fi respinse. Daca schimbi locul de munca foarte des sau nu ai un loc de munca de o perioada mare de timp, exista posibilitatea sa intampini dificultati pentru a obtine un card de credit emis de catre o banca.


Exista emitenti de carduri de credit care acorda carduri chiar daca obtii venituri din activitati independente.
 

AXI Card este un card de credit cu sanse de aprobare de cateva ori mai mari decat produsele bancare obisnuite.

  • Ceea ce diferentiaza cardul de credit AXI Card de alte carduri de credit este accesul facil la acest produs, precum si cerintele simplificate.
  • Nu trebuie sa fii salariat cu experienta pentru a aplica pentru un  card de credit. Pentru acest tip de credit pot aplica si studentii, care au un loc de munca (fie si part-time). Pot aplica liber profesionistii. 
  • Ai nevoie de un card de credit cu termeni usor de inteles si usor de solicitat. Ai nevoie de un card de credit care sa se adapteze stilului tau de viata si care sa raspunda totodata nevoilor tale. 
  • Solicita AXI CARD: cardul de credit cu limita de pana la 3000 RON.

0 comentarii