best live chat
Аnterior Următor

7 lucruri pe care este mai bine sa le cumperi folosite

A fost o vreme cand achizitia unor produse la mana a doua era strict domeniul studentilor saraci sau al artistilor saraci infometati. Dar Marea Recesiune a fost, de asemenea, un egalizator, si multi oameni care nu au considerat niciodata cumparaturi la mana a doua, consignatii sau diferite targuri de vechituri au descoperit multe lucruri care sunt mult bani practice daca sunt deja folosite, decat sa le platesti in rate.

Site-urile online precum eBay si Craigslist pot oferi, de asemenea, oferte foarte bune.

Indiferent ca esti un profesionist de shopping sau esti nou in joc, arunca o privire la aceste sapte lucruri care se cumpara mai bine folosite decat noi.

Haine pentru copii

Bebelusii si copiii cresc repede si imbracamintea ramane mica aproape imediat dupa ce a fost cumparata, deci nu are sens sa cheltuim bani multi. Cele mai multe magazine de reduceri sau consignatii au o mare selectie de haine pentru copii si bebelusi, pentru o fractiune din costul celor noi. Si nu este neobisnuit sa gasim haine aproape noi cu eticheta.

Jucarii pentru copii

Jucariile sunt un alt lucru pe care le poti gasi intotdeauna in abundenta la magazinele de reduceri si diferite targuri. Asigura-te ca sunt inca in conditii bune, in stare de functionare si nu au fost plasate pe o lista de produse defecte. Comisia de Securitate a Produselor Consumabile pastreaza o lista permanenta actualizata a retragerilor curente.

Farfurii si pahare

Poate nu vei gasi cel mai bun set de tacamuri din cea mai fina ceramica la consignatia de la colt; vei gasi o selectie uriasa de cani, sticlarie si articole de artizanat la un pret de nimic. Este, de asemenea, un loc bun pentru a cauta piese de schimb sau accesorii pentru modele sau culori care nu se mai gasesc.

Biciclete

Cu exceptia cazului in care esti un ciclist pasionat cu mintea setata pe anumite specificatii tehnice, nu exista niciun motiv pentru a cheltui banii pe o bicicleta noua. Exista o multime de biciclete de buna calitate, folosite cu usurinta la reduceri uriase. Verifica magazinele de biciclete locale, pe eBay si Craigslist, pentru a gasi cele mai bune oferte.

Mobila

Indiferent ca mobilezi o singura camera  sau o casa intreaga, vei economisi sume mari daca cumperi cel putin o parte din mobilier folosit. Concentreaza-te pe stilul general si calitatea constructiei pieselor, in loc sa te gandesti la culori sau tesaturi. Poti oricand sa schimbi culoarea sau tapiteria mobilierului upa placut tau. Asigura-te ca verifici piesele de mobilier pentru urme de insecte in lemn sau mirosuri puternice si refuza mobila daca observi asa ceva.

Electrocasnice mari

Inainte de a te duce la cel mai apropiat magazin de elctrocasnice mari pentru un nou frigider, masina de spalat, uscator sau alt aparat mare, verifica mai intai magazinele second hand sau reconditionate. Ca si in cazul tuturor achizitiilor la mana a doua, asigura-te ca produsul este in stare buna de functionare si nu a fost rechemat. Cauta, de asemenea, certificarea Energy Star, pentru a te asigura ca iti arunci economiile pe factura electrica electrice folosind un aparat depasit.

Haine de mireasa

Poti sa controlezi bugetul tau de nunta prin achizitionarea unor accesorii de mireasa foarte putin folosite - inclusiv rochia de mireasa. In plus față de rochii de mireasă, puteți găsi rochii de dans, decor, și bărbați, de asemenea.

AXI Card este ajutorul de care ai nevoie, poti plati facturi, poti cumpara produse online sau din magazin, poti retrage bani de la orice bancomat fara taxa de retragere, daca il folosesti corect iti va fi de folos in momentele cand ai cea mai mare nevoie.

Afla mai multe despre AXI Card