best live chat
Аnterior Următor

Care sunt filmele pe care ar trebui sa le vada orice antreprenor?

Posibilitatea de a deveni un antreprenor este ceva ce atrage constant pe cei care vor sa isi atinga visele. Adevarul este insa, ca succesul necesita perseverenta.

Uneori, tot ce este necesar este o schimbare in perspectiva si dorinta puternica sa atingi ceea ce ti-ai propus. Dar de unde vine motivatia?

O ideea buna de unde sa iei inspiratie este – sa te uiti la un film.

Filmele au fost mereu (si vor fi in continuare) o sursa de inspiratie pentru diferite persoane, aste fie pentru ca ne provoaca sa devenim o versiune mai buna a ceea ce suntem si sa ne depasim limitele, sau pentru ca ne forteaza sa iesim din zona de comfort si sa ne facem un viitor.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta o lista cu filme motivationale pecare ar trebui sa levada orice antreprenor macar odata in viata:

 „Nightcrawler“ (Pradator de noapte)

Acest film nu trebuie ratat pentru ca te va inspira fara nici un dubiu, sa faci  ce ti-ai dorit mereu. Acest film este departe de a fi unul usor; insa, actorii joaca incredibil. Mesajul filmului este ca oricine poate atinge orice atata timp cat exista vointa si curaj de a urmari obiectivele setate.

The social network(Reteaua de socializare)

Cine nu a auzit macar din zvonuri despre povestea legendara a lui Mark Zuckerberg despre creearea retelei de socializre Facebook.  Care este lectia acestui film? Peste toate, este despre dezvoltarea dintr-un start-up intr- o afacere de miliarde renumita in lume dintr-o camera de camin studentesc. Este absolut necesar de vazut pentru toti afaceristii care vor sa il urmeze.

The pursuit of happiness” (In cautarea fericirii)

Iata un film dedicat celor care nu renunta niciodata. Actiunea formidabila este si mai puternica datorita talentului actoricesc al lui Will Smith. Filmul este bazat pe o carte best seller, sfatul nostru este sa te uiti la acest film minunat.

Forest Gump

Este povestea unui barbat normal, care ajunge sa aibe succes imens pentru ca isi traieste viata dupa propriile reguli. Tema principala a filmului este ideea ca nu trebuie sa fii un geniu pentru a avea succes fenomenal in viata – tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti. Filmul este fara indoiala unul dintre cele mai bune in istoria cinema si merita vazut.

Moneyball(Moneyball: arta de a invinge)

Este o drama sportiva cu Brad Pitt in rolul principal. Povestea se concentreaza pe niste atleti si managerul lor general, care pierd multi bani si au pierderi dupa pierderi. Managerul este impovarat de presiune masiva asupra lui, adica sa gaseasca o strategie castigatoare sa devina echipa din nou de succes si profitabila, fara suport financiar sau fara jucatori scumpi. Filmul este un exemplu pentru gandirea inovativa si arata antreprenorilor cum sa invinga competitia cu investitie minima.

Wall street

Acesta este un film despre afaceri si lacomie, si este centrat pe un broker tanar si ambitios. Incearca tot ce poate sa castige, chiar si trading de date din interior. Reuseste caracterul principal, jucat de Charlie Sheen, sa atinga succesul? Ar trebui sa vezi filmul si sa aflii. 

Rocky

O productie favorita, care a lasat o impresie de durata pe generatii de spectatori dar si asupra industriei in sine. Filmul te invata sa mentii motivatia si determinarea in ciuda greutatilor si dificultatilor care te intampina.

Gerry Maguire“

Acesta este un film clasic despre dedicare si despre ce inseamna sa ajungi sus dar sa si ramai acolo. Un citat faimos din film spune “ succesul este alcatuit din simplul fapt de a te ridica inca odata dupa ce ai cazut”.

Boiler room

Acesta este un film care a fost inspirat in mare parte de original, filmul mai vechi “Wall Street”. Actiunea se refera la natura si personalitatea brokerilor si muncii lor de a deveni bogati. Este un film motivational, pentru cei care vor sa isi descopere chemarea.

„Ctrl+Alt+Compete“

Este un documentar despre industria moderna de start up. Descrie succesul si esecul precum si realitatea brutala ca oricine vrea sa accepte aceasta provocare va trebui sa accepte si esec si succes.

Office space(Rutina, bat-o vina)

Acest film este despre un barbat, care care nu mai vrea sa lucreze in biroul sau si sa se ocupe de responsabilitato mondene si plictistoare care reprezinta munca lui. Poate ce simte acest on este foarte cunoscut pentru multi dintre noi. Mesajul central al filmului, insa, este sa gasesti curajul sa iti gasesti inspiratia si sa faci pasii necesari sa iti schimbi viata si sa iti parasesti zona de comfort.

Chiar daca nu te vei uita la toate aceste filme, ar trebui sa incerci sa iti gasesti inspiratia. Asta te va ajuta sa iti atingi golurile gradual, chiar si pe cele care implica situatia financiara. Insa, ca sa fii cu un pas mai aproape de a atinge stabilitate financiara, ar trebui sa te gandesti la cardul de credit AXI. Acest card de credit inovativ a fost creeat sa fie un instrument de plata convenabil care te scuteste de taxe bancare si procese de aplicare lungi. Cardul ACI este accesibil, sub sigla MasterCard, care are multe beneficia pentru utilizatori si ofera reduceri in multe magazine. Ba mai mult este un instrument convenabil pentru a face un istoric de creditare mai bun.

Afla mai multe despre AXI Card