best live chat
Аnterior

Ce te invata Bill Gates – unul dintre miliardarii lumii

Mai toata lumea a auzit despre Bill Gates, de la teorii ale conspiratiei, la povestea Microsoft, la povesti despre bani si bogatii lumii.

Sfaturile lui despre viata, succes si atitudine fata de bani te pot ajuta si pe tine sa vezi lumea cu altii ochi si sa aplici in viata ta macar o parte din acestea.

Nu vei deveni Bill Gates nr. 2, dar cu siguranta poti deveni un TU mai pregatit pentru viitor si cu rezultate sporite.

Nr. 1. Incepe cat mai curand posibil

Nu maine, nu de la 1 ale lunii, nu luna viitoare, nu la toamna, ci acum!

Iar daca incepi o activitate din tinerete, ai toata viata in fata sa o perfectionezi. Lupta pentru ideile si viziunea ta, nu te lasa tras  in spate de vocile celor care nu au avut curaj sa isi urmeze propriile vise. Nici macar varsta nu conteaza cand ti-ai pus mintea la contributie sa atingi un obiectiv.

Nr. 2.  Nu cauta rezultate imediate, stai ancorat in realitate

Este foarte important sa ramai cu picioarele pe pamant si sa constientizezi ca rezultatele au nevoie de timp ca sa apara si sa se consolideze.

Nu poti sa termini facultatea si imediat sa astepti sa fii angajat pe un super salariu. Trebuie sa urci treptele profesionale, in timp, prin munca, acumulare de experienta si dezvoltare.

Lucrurile in viata nu se intampla asa de usor si repede. Drumul pana sus este lung si anevoios. Si ca sa urci, trebuie sa stii exact ce vrei, care este obiectivul tau, si sa fii destul de incapatanat sa rezisti, sa perseverezi, sa cazi, sa te ridici si sa continui.

Nr. 3. Nu intoarce capul de la greseli. Invata din ele. Sunt cel mai bun profesor al tau.

Toti gresim, dar nu toti invatam din asta. Esecul face parte din viata, de fapt face parte din drumul spre reusita. Daca am abandona scopul doar pentru ca am gresit si nu a iesit in modul nr. 1, asta nu inseamna ca nu mai exista alte posibilitati. Stii vorba, cand o usa se inchide, alta asteapta deschisa, nu?

Daca dai vina pe altii pentru greselile tale inveti ceva? Mai poti schimba ceva? In trecut, nu, dar viitorul tine de tine. Tu hotarasti cum te raportezi la ceea ce ti se intampla. Invata din ceea ce nu vrei sa se mai intample, ca pe viitor sa poti anticipa, sa poti face alte actiuni, sau sa ai un plan de actiune in caz de scenariu negativ.

Nr. 4. Nu crede tot ce vezi la televizor (sau pe internet)

Foloseste televizorul sa te uiti la filme si seriale la care te uiti sa te destinzi ca sa te relaxezi, ca sa te deconectezi putin de la ce e in jur. Dar, mare atentie sa nu confunzi niciodata televiziunea cu adevarul, in viata de zi cu zi lucrurile sunt altfel decat in filme.

Scoate-ti din cap scenele cu un mare om de afaceri care toata ziua sta la cafele si succesul se intampla automat. In viata reala, succesul si reusita (cea autentica) vin prin munca, perseverenta si determinare.

Nr. 5. Viata nu este corecta

Cu cat accepti mai repede acest fapt cu atat mai repede te poti focusa pe tine si pe viata ta, fara sa te mai lamentezi ca x are, ca x face, ca tu nu ai, ca nu ai primit. Unii au, altii nu, tu esti tu si viata ta o traiesti tu, nu altul.

Fa ce se poate cu ce ai, ca sa iti fie mai bine maine decat azi. Invata, dezvolta-te, evolueaza, schimba planul daca ceva nu functioneaza, ia-ti o pauza, reincarca bateriile, ia-o de la capat. Important e sa nu te dai batut.

Fiecare inceput este greu, dar daca nu continui, sansele de reusita scad.

AXI Card: pana la 3000 RON, pentru cheltuieli urgente sau pentru bani intre salarii! Lunar!

  • Dobanda de DOAR  0.2 % pe zi;
  • Poti sa faci cumparaturi in orice magazin sau online, sau poti retrage numerar de la orice bancomat din Romania, fara sa platesti comision de retragere;
  • Poti solicita cardul de credit AXI Card online prin completarea unui formular simplu, dupa care te vom suna cu detalii; sau ne poti suna la telefon 031 90 33 si te ajutam noi
  • Fara comisioane pentru emitere si administrare card;
  • Fara comision pentru retrageri de numerar de la bancomate in Romania;
  • Livrare gratuita a cardului de credit la adresa furnizata de tine;
  • SMS gratuit pentru tranzactiile efectuate si sumele datorate;
  • Acces online la profilul personal de client, extras de cont si plati;
  • Servicii non-stop pentru client – asistenta tehnica.

Solicita AXI Card: cardul de credit cu limita de pana la 3000 RON.