best live chat

Aplica pentru un card de credit AXI Card in perioada 01.11.2020 - 31.01.2021 si intra in tombola saptamanala pentru un voucher eMag in valoare de 1500 RON! Premiul il alegi tu: TV, laptop, telefon, electrocasnice sau orice altceva! :)

Regulament concurs: click aici!

 • Castigator extragere 16.11.2020 - Floroiu Daniel Ionut
 • Castigatoare extragere 23.11.2020 - Potarniche Madalina
 • Castigator extragere 02.12.2020  - Daniel Berceanu
 • Castigator extragere 07.12.2020  - Ilie Cosmin Corneanu
 • Castigatoare extragere 14.12.2020 - Georgeta Tania Boncu
 • Castigator extragere 21.12.2020  - Constantin Marinel Dinca
 • Castigatoare extragere 28.12.2020 - Elena-Andreea Graur
 • Castigator extragere 04.01.2021 - Gabriel Cornel Dumitru
 • Castigator extragere 11.01.2021 - Alexandru Octavian Burcea
 • Castigatoare extragere 18.01.2021- Mariana-Marinela Lincu
 • Castigatoare extragere 25.01.2021- Valentina Dragomir
 • Castigator extragere 01.02.2021 - Costel Totoliceanu
 • Castigatoare extragere 08.02.2021 - Coltan Florentina Ana-Maria
 • Castigator extragere 15.02.2021 - Toma Iliuta

AXI Card: credit de nevoi personale, cu card atasat, fara taxe si fara comisioane! Limita de credit de pana la 3000 RON.

Aplici o singura data si ai bani intre salarii sau de cate ori apar cheltuieli neprevazute!

 AXI Card este un card de credit international sub sigla MasterCard;

✅  Poti sa faci cumparaturi in orice magazin sau online, poti plati facturi sau poti retrage numerar de la orice bancomat din Romania, fara sa platesti comision de retragere sau comision pentru plata la comerciant;

 Dobanda 0,2% pe zi pentru sumele utilizate;

✅  Sanse de aprobare si pentru persoanele cu istoric de creditare negativ.

Beneficii AXI Card

Fara taxe pentru emitere si administrare card;

Fara comision pentru retrageri de numerar de la orice bancomat din Romania;

Fara comisioane pentru plata cu cardul la comercianti;

✅  Livrare gratuita a cardului de credit la adresa furnizata de tine;

 SMS gratuit pentru tranzactiile efectuate si sumele datorate;

Acces online la profilul personal de client, extras de cont si plati;

Servicii non-stop pentru client – asistenta tehnica.

Poti solicita cardul de credit AXI Card online prin completarea unui formular simplu, dupa care te vom suna cu detalii  sau poti aplica telefonic la numarul:  031 90 33.

APLICA AICI pentru AXI Card!

 

REGULAMENT campanie "Castiga cu AXI Card cu voucher eMAG in valoare de 1500 RON, si alege-ti premiul!"

Regulament de participare la campania promotionala “Castiga cu AXI Card un voucher eMAG in valoare de 1500 RON” (“Regulamentul”) desfasurata de AXI FINANCE I.F.N. S.A. In perioada 01.11.2020 – 31.01.2021

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1. Organizatorul campaniei promotionale “Castiga cu AXI Card un voucher eMAG in valoare de 1500 RON” (denumita in continuare “Campania”) este AXI FINANCE IFN S.A., avand sediul social in Bucuresti, bld. Primaverii nr. 19-21, intrarea A, etaj 3, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/12493/2015 (denumit in continuare “Organizatorul”).

2. Decizia AXI FINANCE I.F.N. S.A. de a desfasura Campania conform prezentului Regulament este finala si executorie pentru Organizator si reprezentantii sai.

3. Prin simpla participare la Campanie, Participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului Regulament.

II. DURATA CAMPANIEI

4. Campania se va desfasura in perioada 01.11.2020 – 31.01.2021, exceptand cazul in care se produce vreo modificare in conformitate cu pct. 26 de mai jos. Indeplinirea conditiilor mentionate in prezentul Regulament dupa data de 31.01.2021 nu mai confera dreptul de a participa la Campanie.

5. Campania se va desfasura in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in prezentul Regulament.

III. LOCUL DESFASURARII CAMPANIEI

6. Campania este organizata si se va desfasura pe teritoriul României.

IV. DREPTUL DE A PARTICIPA LA CAMPANIE

7. La Campanie va participa automat fiecare client (persoana fizica) al Organizatorului care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii (individual “Participantul” si colectiv “Participantii”):

(i) inregistreaza o solicitare pentru cardul Axi (inclusiv, dar fara a se limita la, prin intermediul website-ului www.axi-card.ro sau prin call center-ul Organizatorului) in perioada 01.11.2020 – 31.01.2021;

(ii) incheie cu Organizatorul un contract de credit pentru acordarea unui credit de consum utilizabil prin cardul Axi;

(iii) isi activeaza cardul Axi cel mai tarziu pana la data de 10.02.2021;

(iv) cardul Axi emis pe numele sau este activ la data tragerii/ tragerilor la sorti pentru Campanie; si

(v) isi indeplineste in mod corespunzator obligatiile de plata rezultand din contractul de credit incheiat cu Organizatorul.

8. Organizatorul isi rezerva dreptul de a respinge solicitarile de credit care nu indeplinesc conditiile impuse de dispozitiile legale aplicabile si de normele sale interne de creditare.

9. Activarea cardului Axi este conditionata de indeplinirea conditiilor mentionate in contractul de credit incheiat intre Participant si Organizator.

10. Fiecare Participant trebuie sa fie de acord cu prezentul Regulament si cu faptul ca poate fi descalificat din participarea la Campanie, respectiv ca premiul sau poate fi anulat (in cazurile mentionate la pct. 29 - 31 de mai jos).

11. Fiecare Participant trebuie sa aiba domiciliul pe teritoriul României.

12. Angajatii Organizatorului, angajatii/ colaboratorii Organizatorului care asigura functionalitatea platformei de aplicatii on-line si care promoveaza acest Campanie, orice alte persoane care au legatura directa cu aceasta Campane, precum si sotii, rudele pâna la gradul al doilea si membrii familiilor persoanelor anterior mentionate, nu au dreptul sa participe la Campanie.

V. PREMII SI MECANISMUL DE  DESFASURARE AL CAMPANIEI

13. Premiile oferite de Organizator sunt 14 vouchere valorice (carduri cadou) emise de eMAG (S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Soseaua Virtutii nr. 148, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/372/23.01.2002, cod unic de inregistrare fiscala RO14399840). Valoarea totala a voucherelor care fac obiectul Campaniei este de 21.000 RON, iar valoarea individuala a unui voucher este de 1.500 RON.

14. Nu se acorda premii in bani.

15. Voucherele oferite cadou in cadrul Campaniei pot fi utilizate exclusiv in perioada de valabilitate a acestora pentru cumparaturi (achizitii de produse) pe platforma https://www.emag.ro/.

16. Termenii si conditiile de utilizare a voucherelor sunt disponibile la https://www.emag.ro/info/cardul-cadou. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achizitia de produse din categoriile asigurari, roviniete si bijuterii din metale pretioase. Fiecare voucher 3 este valabil pentru o singura comanda la care veti obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.

17. Termenii si conditiile de retur a produselor achizitionate cu voucherele oferite cadou in cadrul Campaniei pot fi consultate aici https://www.emag.ro/info/ce-se-intampla-cu-cardulcadou-daca-returnez-produsul.

18. Fiecare Participant (i.e. persoana fizica care indeplineste cumulativ conditiile mentionate la pct. 7) este automat si gratuit inscris la Campanie pentru castigarea unuia dintre premiile oferite.

19. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc saptamanal, in fiecare zi de luni, in perioada 16.11.2020 – 15.02.2021 (prima tragere la sorti va avea loc pe data de 16.11.2020, iar ultima tragere la sorti va avea loc pe data de 15.02.2021), desemnandu-se 1 singur castigator pe saptamana.

Extragerea castigatorilor se va face folosind platforma https://randomwinners.com sau platforma https://miniwebtool.com.

In cadrul Campaniei vor fi trasi la sorti, in total, 14 castigatori.

20. Un Participant poate fi desemnat castigator o singura data pe parcursul Campaniei. Cu toate acestea, un Participant care indeplineste conditiile prevazute la pct. 7 la data unei trageri la sorti, dar nu este desemnat castigator in cadrul acesteia, va avea dreptul de a participa la tragerile la sorti ulterioare sub rezerva indeplinirii conditiile prevazute la pct. 7 la datele respectivelor trageri la sorti.

21. Fiecare Participant desemnat castigator in cadrul Campaniei va fi anuntat pe pagina de Facebook a Organizatorului si pe pagina de promotie de pe site-ul Organizatorului cel mai tarziu a doua zi dupa tragerea la sorti in care a fost desemnat castigator.

22. Câstigatorii Campaniei vor fi contactati de un reprezentant al Organizatorului pentru a fi anuntati in legatura cu premiul câstigat si conditiile de utilizare/ dobandire a acestuia, prin email sau la numarul de telefon furnizat la momentul inregistrarii solicitarii pentru cardul Axi.

23. Organizatorul nu este responsabil pentru autenticitatea datelor furnizate de Participanti. Orice eroare in datele furnizate de Participanti (inclusiv de Participantii declarati castigatori) nu atrage raspunderea Organizatorului. Pe cale de consecinta, Organizatorul nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii de catre Participanti a unor date eronate/ incomplete care au dus la imposibilitatea acordarii in conditii normale a premiilor.

24. Organizatorul nu are obligatia de a comunica cu Participantii necastigatori, pentru a-i anunta ca nu au castigat. 

VI. PUBLICITATEA CAMPANIEI

25. Regulamentul este elaborat in conformitate cu legislatia din România si are scopul de a informa Participantii cu privire la conditiile de participare la si desfasurare a Campaniei. Prezentul Regulament va fi public si disponibil, in mod gratuit, pe toata durata Campaniei, la sediul Organizatorului si pe website-ul Organizatorului - www.axi-card.ro.

26. Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice si sa completeze termenii si conditiile de participare la Campanie si prezentul Regulament, orice modificari sau completari urmand a fi facute publice conform pct. 25, cu cel putin o zi inainte de intrarea in vigoare a acestora.

27. Orice Participant poate apela numarul 0319033 (tarif in conformitate cu planul tarifar al abonatului, fara costuri suplimentare) pentru a obtine informatii suplimentare in legatura cu Campania.

VII. PIERDEREA DREPTULUI DE A PARTICIPA LA CAMPANIE

28. Acceptarea prezentului Regulament este o conditie obligatorie pentru participarea la Campanie, prin care Participantul declara ca isi furnizeaza in mod voluntar datele personale catre Organizator si se angajeaza sa respecte termenii si conditiile Campaniei.

29. Fiecare Participant este responsabil pentru autenticitatea datelor furnizate in vederea participarii la Campanie. Organizatorul are dreptul sa decida excluderea unui Participant de la participarea la Campanie in cazul incalcarii de catre acesta a conditiilor din prezentul Regulament sau in cazul tentativei de a castiga in mod fraudulos un premiu.

30. In situatia descoperirii de catre Organizator a unei/ unor fapte cu privire la care exista suspiciuni intemeiate de frauda, se va proceda dupa cum urmeaza: a) daca fapta este descoperita anterior acordarii premiului, Organizatorul are dreptul sa elimine persoana care a savarsit fapta din cadrul Participantilor; b) daca fapta este descoperita ulterior acordarii premiului, Organizatorul are dreptul sa solicite persoanei care a savarsit frauda returnarea premiului.

31. Participantii care publica texte obscene/ jignitoare/ denigratoare/ calomnioase la adresa Organizatorului, pe orice canale de comunicatie, sau care incalca reputatia brandului Organizatorului si standardele etice general acceptate vor pierde dreptul de a participa la Campanie.

32. Organizatorul nu va acorda nicio despagubire sau vreun alt fel de beneficiu Participantilor care si-au pierdut dreptul de a participa la Campanie si care nu respecta cerintele din prezentul Regulament. 

VIII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

33. In scopul organizarii Campaniei, respectiv executarii obligatiilor si exercitarii drepturilor pe care le are Organizatorul, indeplinirii obligatiilor legale care ii revin si a intereselor sale legitime (extragerea si validarea castigatorilor, atribuirea premiilor, indeplinirea obligatiilor legale care revin organizatorilor de campanii promotionale, realizarea de rapoarte statistice, pastrarea evidentelor privind Participantii si corectitudinea tragerii la sorti), Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor (denumit in continuare “Persoane Vizate”), actionand in calitate de operator cu privire la acestea, cu respectarea prevederilor legale, cum ar fi, dar fara a se limita la, Regulamentul (UE) 679/2016.

34. Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate la pct. 33 sunt: numele, prenumele, CNP-ul, seria si numarul de pe cartea de identitate, data emiterii si autoritatea emitenta a cartii de identitate, adresa de email, numarul de telefon. Aceste date vor fi colectate doar in cazul Participantilor desemnati castigatori in cadrul Campaniei. Furnizarea datelor de catre Participanti nu este obligatorie insa refuzul furnizarii acestora atrage imposibilitatea participarii la Campanie.

35. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare sau dezvaluirea datelor este necesara pentru atribuirea premiilor in urma desemnarii castigatorilor.

36. Datele cu caracter personal ale Persoanelor Vizate vor fi stocate pe durata necesara organizarii Campaniei, precum si ulterior in vederea indeplinirii obligatiilor legale care incumba Organizatorului inclusiv obligatiilor in materie fiscala si in materia arhivarii.

37. Persoanele Vizate beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale automate, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Persoana Vizata poate exercita aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la sediul Organizatorului din Bucuresti, bld. Primaverii nr. 19-21, intrarea A, etaj 3, sector 1 sau prin email la adresa dpo@axi-card.ro.

38. La nivelul Organizatorului s-a numit un Ofiter pentru Protectia Datelor (“DPO”) care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor cu caracter personal, prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la sediul Organizatorului din Bucuresti, bld. Primaverii nr. 19-21, intrarea A, etaj 3, sector 1 sau prin email la adresa dpo@axi-card.ro.  

39. Informatii actualizate permanent cu privire la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Organizator sunt disponibile permanent pe www.axi-card.ro, sectiunea GDPR - https://axi-card.ro/gdpr.

40. Prin participarea la Campanie, Participantii confirma ca au primit informatii privind prelucrarea datelor lor cu caracter personal de catre Organizator, astfel cum sunt prevazute in prezentul Regulament.

IX. FORTA MAJORA

41. In scopul prezentului Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, care este mai presus de controlul Organizatorului si a carui aparitie face imposibila indeplinirea de catre Organizator a obligatiilor sale in conformitate cu prezentul Regulament.

42. Daca o situatie de forta majora intârzie in totalitate sau partial respectarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi eliberat de raspundere pentru indeplinirea obligatiilor sale in perioada in care executarea obligatiilor sale este impiedicata sau intarziata din cauza evenimentului de forta majora. Organizatorul este obligat sa informeze Participantii la Campanie cu privire la existenta cazului de forta majora in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia acestuia.

43. In scopul acestui Regulament, cazurile de forta majora sunt considerate urmatoarele: a) defectiunea sistemului de stocare a datelor si de desemnare a castigatorilor; b) tentative de fraudare a mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau prin orice alte mijloace; c) orice reglementare aparuta dupa intrarea in vigoare a Regulamentului care poate interzice sau modifica termenii acestui Regulament. Enumerarea de mai sus nu este limitativa si este folosita doar cu scop exemplificativ.

X. INCETAREA CAMPANIEI

44. Organizatorul are dreptul de a decide incetarea Campaniei in orice moment, declarând acest fapt in conformitate cu Capitolul VI (Publicitatea Campaniei), in cazul aparitiei unor circumstante mai presus de controlul sau care impiedica desfasurarea in continuare a Campaniei si care nu pot fi remediate de catre Organizator.

45. In acest caz, Organizatorul nu are nicio obligatie de a plati vreo suma de bani Participantilor sub forma de despagubire sau daune morale/materiale.

XI. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

46. Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa plateasca impozitul final datorat pentru venituri obtinute de fiecare castigator in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 227/2015, privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

47. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile acordate in cadrul Campaniei, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

48. Prin simpla participare la Campanie, castigatorii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de Organizator.

XII. LEGEA APLICABILA. LITIGII

49. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

50. Legea aplicabila este legea romana.

51. Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite in atentia Departamentului de Relatii cu Clientii al Organizatorului la adresa: help@axi-card.ro, pe perioada Campaniei sau in termen de maximum 10 zile de la data ultimei extrageri (i.e. 15.02.2021). Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio reclamatie.

Prezentul Regulament este aprobat de Directorul General al Organizatorului.

DIRECTOR GENERAL AXI FINANCE IFN S.A.

SERBAN FLOR

Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit Axi cu o limita de credit de 1.000 RON, dobanda lunara fixa este 6%, dobanda anuala fixa este 72% (cu DAE 86,92%), iar valoarea totala platibila este 1.060 RON/ luna, daca clientul utilizeaza integral limita de credit la un POS din Romania, dar nu in numerar, pe data de 1 a lunii si o ramburseaza integral la data de 5 a lunii urmatoare datei utilizarii; perioada de plata este cuprinsa intre 1-5 a fiecarei luni. Contractul de credit se incheie pentru o perioada de 5 ani.

Aplica pentru un card de credit AXI Card in perioada 01.11.2020 - 31.01.2021 si intra in tombola saptamanala pentru un voucher eMag in valoare de 1500 RON! Premiul il alegi tu: TV, laptop, telefon, electrocasnice sau orice altceva!

✅  Daca soliciti cardul in perioada 01.11.2020 - 31.12.2021 si cardul se va activa pana cel tarziu la data de 10.02.2020 vei intra in cursa pentru extragerile saptamanale unde poti castiga un voucher eMag in valoare de 1500 Ron.

✅  Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc saptamanal, in fiecare zi de luni, in perioada 16.11.2020 – 15.02.2021 (prima tragere la sorti va avea loc pe data de 16.11.2020, iar ultima tragere la sorti va avea loc pe data de 15.02.2021), desemnandu-se 1 singur castigator pe saptamana.  Detalii: sectiunea Termeni.

AXI Card: credit de nevoi personale, cu card atasat, fara taxe si fara comisioane! Limita de credit de pana la 3000 RON.

Detalii Axi Card: www.axi-card.ro