Declaraţie de confidenţialitate

Următoarea Declaraţie de Confidenţialitate se referă doar la site-ul axi-card.ro.

Protejarea datelor cu cracter personal ale vizitatorului/utilizatorului acestui site web este stabilită de prezenta Declaraţie de Confidenţialitate şi de Termenii Serviciului, cerinţele stabilite în Legea privind protejarea datelor cu caracter personal şi instrucţiunile obligatorii ale Autoritătii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/).

Datele menţionate anterior pot fi păstrate şi prelucrate de Companie pentru scopuri de comunicare şi strategie şi, de asemenea, pentru îmbunătăţirea serviciului oferit. Prin utilizarea acestui site web, vizitatorii/utilizatorii sunt de acord ca AXI Finance IFN S.A. să utilizeze datele.

Acest site web conţine conexiuni speciale (linkuri, hyperlinkuri, bannere) către alte site-uri web gestionate de terţi. Dacă un vizitator/utilizator al acestui site web alege să acceseze link-uri către terţe site-uri web, Compania nu va fi trasă la răpundere pentru condiţiile care vizează administrarea şi protejarea datelor cu caracter personal aplicate de aceste site-uri web.

În plus, vizitatorii/utilizatorii site-ului nostru web au dreptul de a accesa datele lor personale şi de a refuza procesarea acestora.

Prezenta Declaraţie de confidenţialitate poate fi suplimentată sau modificată în orice moment cu condiţii specifice legate de utilizarea site-ului web.

Dacă aveţi întrebări cu privire la prezenta Declaraţie de confidenţialitate, contactaţi-ne utilizând linkul „Contactaţi-ne”.

Colectarea informaţiilor

Utilizarea acestui site web nu necesită furnizarea de date cu caracter personal. Site-ul web doar prelucrează informaţii care au fost furnizate în mod voluntar de utilizatori. Informaţiile furnizate pot fi legate de nume, adresa de e-mail si/sau numărul de telefon.

Informaţii despre date, autentificare şi module cookie

Această pagină web stochează informaţii standard. Se înregistrează accesările paginii web, adresa IP, browserul utilizat şi momentul accesării paginilor web pe care le vizitaţi. Pentru a ne asigura că site-ul nostru web ofera un serviciu optim pentru clienţi, utilizăm module cookie din semnalizatoare web (imagini mici, transparente, care ne ajută să monitorizăm activitatea utilizatorului pe anumite pagini web). Informaţii detaliate despre utilizarea modulelor cookie pot fi citite în „Anunţ privind modulele cookie”.

Utilizarea informaţiilor

Poate fi necesar să furnizaţi date cu caracter personal pentru a accesa un anumit conţinut, pentru a participa la un eveniment sau o cercetare sau pentru a înregistra informaţii despre anumite subiecte, care pot prezenta interes pentru dumneavoastră. În acest caz, informaţiile vor fi utilizate pentru a gestiona mai bine solicitările dumneavoastră. Avem dreptul să utilizăm informaţiile furnizate de către dumneavoastră în scopuri de marketing sau pentru a trimite mesaje promoţionale cu privire la produsele sau serviciile care vă sunt furnizate.

Puteţi să ne solicitaţi în orice moment să întrerupem trimiterea de mesaje către e-mail-ul dumneavoastră sau prinalt canal de comunicare.

Divulgarea de informaţii către terţi

Fără a aduce atingere următorului paragraf, datele cu caracter personal nu vor fi divulgate terţilor, cu excepţia şi doar în cazurile în care divulgarea acestor informaţii poate fi necesară conform legislaţiei aplicabile sau organelor de reglementare.

Accesul la informaţii

Pentru a modifica informaţiile furnizate de dumneavoastră sau pentru a întrerupe primirea de mesaje de marketing, este necesar să ne contactaţi.

Securitatea informaţiilor

Pentru a asigura o securitate mai bună a informaţiilor, site-ul web axi-card.ro utilizează protocolul Secure Sockets Layer (SSL), care este sigur şi conferă confidenţialitate.

Modificările Declaraţiei de Confidenţialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezenta Declaraţie de Confidenţialitate. Data modificării va fi afişată pe această pagină web şi modificările vor intra în vigoare după data ultimei editări. Vă recomandăm să consultaţi periodic această declaraţie pentru a fi mai bine informat.

Protejarea intimităţii copiilor.

Acest site web nu este destinat copiilor cu vârsta sub 18 ani.

Întrebări

Dacă aveţi întrebări cu privire la politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal atunci când utilizaţi acest site web, contactaţi-ne utilizând linkul de contact.

Acest site foloseste cookies. Citeste mai mult.

Am inteles!
Your code was copied
Subscription successful
best live chat