best live chat

NOU! Aplicatie mobila AXI RO pentru plati online si mai sigure cu AXI Card

AXI RO: aplicatia mobila care iti permite sa iti verifici platile online cu cardul AXI Card mai rapid.

Misiunea noastra este sa oferim servicii excelente clientilor nostri. Stim ca securitatea si comoditatea sunt importante pentru tine. Din acest motiv si in conformitate cu cerintele Uniunii Europene pentru securitatea platilor electronice, am dezvoltat o aplicatie mobila care iti permite sa iti verifici platile online mai rapid si mai usor.

  • Aplicatia mobila AXI RO iti permite sa urmaresti rapid si usor toate platile efectuate cu cardul AXI. Acest lucru te va ajuta sa iti gestionezi bugetul mai eficient.
  • Aplicatia mobila este gratuita si o poti folosi oricand daca ai un smartphone cu Android sau iOS.

Prin intermediul aplicatiei, poti verifica platile in doua moduri - cu un cod de securitate creat de tine sau prin date biometrice, cum ar fi amprenta digitala sau recunoasterea faciala.

Iti reamintim ca va trebui sa iti confirmi platile online cu autentificare in doi factori, in cazul in care comerciantii fac parte din programele Mastercard Identity Check si Visa Secure.

Aplicatia mobila este gratuita si este disponibila pentru Android si iOS.

Descarca aplicatia mobila AXI din Play Store sau App Store, introdu datele cardului tau AXI si gestioneza-ti cardul in timp real - rapid, usor si convenabil.

Pentru mai multe informatii referitoare la aplicatia mobila AXI RO si utilizarea ei: click aici!