best live chat

Noul card de credit AXI - peste 5000 de solicitari, la numai o luna de la lansare

AXI card, noul card de credit cu valabilitate international sub marca Master Card, a intrat recent pe piata financiara din Romania si ofera acces la finantare indiferent de situatia financiara sau sociala a utilizatorului. AXI card a atras la doar o luna dupa lansare peste 5.000 de solicitari dintre care 1.600 s-au aprobat si peste 1.000 de carduri au ajuns deja la client dupa cum anunta AXI Finance IFN SA.

Piata cardurilor de credit din Romania este in continua ascensiune, in ultimii ani s-a inregistrat o crestere puternica de utilizare astfel s-a ajuns la o piata de circa 2,65 milioane de carduri. Cu toate ca acest numar este in crestere totusi suntem sub media europeana de un card pe persoana. Mediul este propice dezvoltarii de success al AXI card in Romania. Acest card raspunde la nevoiele romanilor de a detine un instrument de plata flexibil si comod cee ace este exact ce primesc de la noul card AXI.

AXI card se solicita usor online sau prin telefon, este un card de credit fara comission de administrare sau emitere si fara comission la tranzactii pe piata locala. Simplitatea si flexibilitatea acestui produs este motivul pentru care se bucura de interesul ridicat la un timp atat de scurt de la lansare.