Asistență Clienți

Cum să aplici pentru AXI Card

APLICĂ AICI
help-center
Întrebări Frecvente

Beneficii și Avantaje

  AXI Card este un card de credit internațional, emis sub sigla MasterCard. Emitentul Cardului AXI este Easy Payment Services Ltd., o instituție emitentă de moneda electronică de naționalitate bulgară, autorizată să desfășoare activitate și pe teritoriul României. Limita de credit maximă aferentă AXI Card este 4.000 RON și o poți utiliza pentru cumpărături online, pentru plata la comercianți prin POS sau pentru retragere de numerar de la orice bancomat. Pe parcursul contractului de credit, în anumite condiții, poți solicită majorarea limitei de credit.
  Deși toate cardurile de credit prezintă anumite avantaje pentru utilizatorii lor, AXI Card îți oferă beneficii suplimentare: Card de credit internațional, Aplicare la distanță prin telefon sau ONLINE, ZERO taxe pentru emitere și re-emitere, LIVRARE GRATUITĂ la adresa specificată de ține, Limita de credit reutilizabilă, Dobânda lunară de 5,9%, 24/7 ACCES ONLINE la un profil de client personal și 24/7 servicii pentru clienți
  Dacă dorești să primești mai multe informații despre Cardul de credit AXI, echipa noastră îți stă la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 și 17:30. Sună-ne la numărul 031 9033 și află răspunsuri la întrebările tale. Apelul este fără taxe suplimentare. De asemenea, poți utiliza opțiunea de chat. Acolo angajații noștri îți vor răspunde la întrebări și vei primi o copie a conversației la adresa ta de e-mail. Alternativ, ne poți scrie la adresa help@axi-card.ro.

Plăți și Tranzacții

  Descoperirea informațiilor despre plățile legate de cardul AXI este simplă. În fiecare primă zi a lunii, primești un SMS cu detalii. De asemenea, poți apela la 031 90 33 sau verifica online pe www.axi-card.ro. În plus, ai aplicația AXI RO cu ajutorul căreia ai acces la toate aceste informații foarte ușor, oricând dorești – oriunde ești.
  Obligațiile de plată ale cardul de credit AXI se achitată între zilele 1 și 5 ale lunii următoare. Poți alege să plătești online prin platforma noastră web, cu recomandarea de a-ți crea un cont și de a înregistra cardul pentru a simplifica procesul. Suma trebuie să fie cel puțin suma minimă de plată și să nu depășească datoria totală. Plata online este rapid procesată și actualizată în contul tău.
  Cu contul tău personal AXI, monitorizezi tranzacțiile și cheltuielile tale cu ușurință. După activarea cardului, creezi un cont pe www.axi-card.ro pentru a vizualiza tranzacțiile și informațiile despre plăți. Dacă întâmpini probleme cu contul online, suntem aici să te ajutăm. Poți obține și informații la numărul 031.9033 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.

Solicitare Card AXI

  Dacă vrei să obții un card de credit AXI Card, procesul de aplicare este simplificat pentru a economisi timpul prețios al solicitantului. Poți începe solicitarea dând clic pe butonul "APLICĂ" de pe site-ul nostru. Completezi informațiile personale apoi ai opțiunea de a semna electronic documentația de credit pentru o procedură mai rapidă. Alternativ, poți solicita cardul de credit AXI și prin telefon sau e-mail.
  Pentru a efectua cu succes verificarea electronică a identității tale și semnarea documentelor în format electronic, urmează acești pași simpli. Asigură-te că ai la îndemână cartea de identitate, și o conexiune stabilă la Internet pentru a evita întreruperile în proces. Folosește un smartphone echipat cu o cameră funcțională, deoarece va trebui să faci imagini pentru verificare.
  Pentru a solicita un Card AXI, trebuie să îndeplinești câteva cerințe obligatorii. Trebuie să ai între 18 și 70 de ani, să demonstrezi venituri regulate (de exemplu, contract de muncă, pensie, contract de închiriere) și să fii cetățean român. De asemenea, cartea ta de identitate trebuie să fie valabilă timp de cel puțin o lună la data solicitării Cardului AXI.

GESTIONEAZĂ CONT AXI

money
Plătește
Apasă aici
browsers
Cont personal
Autentificare
phone
Sună
Apelează

Testimoniale