Viziune

AXI Finance IFN SA si-a inceput activitatea cu o misiune clara de a oferi servicii financiare flexibile si inovatoare si acces la finantare indiferent de situatia financiara si sociala a clientilor, ca alternativa la ofertele bancare. Oferim sanse de aprobare chiar si persoanelor cu istoric de creditare negativ. Noi credem intr-un viitor in care companiile isi inteleg cu adevarat clientii si ii implica intr-un mod reciproc avantajos. Ne axam pe nevoile clientilor nostri. Construim relatii de incredere cu clientii, partenerii si angajatii nostri, fiind deschisi, cinstiti si loiali in relatia cu acestia. Cardul de credit AXI CARD se poate solicita prin telefon sau online. Nu se percep comisioane de emitere si de administrare a cardului, nici pentru utilizarea acestuia la platile in magazine.

Companie

AXI Finance IFN S.A. a fost creata in 2015 ca institutie financiara nebancara si a fost inregistrata in Registrul General al institutiilor financiare nebancare cu numarul: RG - PJR - 41 - 110308. Compania este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cunumarul: 37715. Sediul social al AXI Finance IFN S.A. se afla in Romania, Bucuresti, Bd. Primaverii Nr 19-21, etaj 3, Sectorul 1. Domeniul de activitate principal al AXI Finance este furnizarea de servicii de creditare. Compania a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 2017, oferind cardul de credit sub brandul “AXI Card”.

Contacte

Echipa noastra este la dispozitia ta de Luni pana Vineri intre orele 9.00 - 18.00. Ne poti suna la numarul 031 90 33, sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: help@axi-card.ro si pe Facebook. Poti vizita si Help Center-ul nostru - vei gasi multe informatii folositoare acolo.

 • Address

  Adresa

  Bd. Primaverii Nr 19-21, etaj 3, Sector 1, Bucuresti

 • Email

  E-mail

  Scrie-ne
  help@axi-card.ro

 • Phone

  Telefon

  Suna la
  031 90 33