best live chat

Viziunea noastra

AXI Finance IFN SA si-a inceput activitatea cu o misiune clara de a fi o alternativa masurabila la banci in directia accesibilitatii serviciilor financiare si a serviciilor personale la nivel international. Noi credem intr-un viitor in care companiile isi inteleg cu adevarat clientii si ii implica intr-un mod reciproc avantajos. Suntem o echipa tanara care ofera servicii financiare flexibile si inovatoare, indiferent de situatia financiara si sociala a clientului, combinata cu serviciul clienti modern si individual. Construim incredere cu clientii, partenerii si angajatii nostri, fiind deschisi, cinstiti si loiali in relatia cu acestia.

Compania

AXI Finance IFN S.A. a fost creeata in 2015 ca institutie financiara nebancara si a fost inregistrata in Registrul General al institutiilor financiare nebancare cu numarul: RG - PJR - 41 - 110308. Compania este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cunumarul: 37715. Sediul social al AXI Finance IFN S.A. se afla in Romania, Bucuresti, Bd. Primaverii Nr 19-21, etaj 3, Sectorul 1. Domeniul de activitate principal al AXI Finance este furnizarea de servicii de creditare. Compania a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 2017, oferind cardul de credit sub brandul “AXI”.

Contacte

Echipa noastra este la dispozitia ta de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:30. Suna-ne la numarul 031 90 33, srie-ne la help@axi-card.ro sau scrie-ne pe Facebook. Poti vizita si Help Center-ul nostru - vei gasi multe informatii folositoare acolo.

 • ADRESA

  Viziteaza-ne
  Bd. Primaverii Nr 19-21, etaj 3, Sector 1, Bucuresti

 • E-MAIL

  Trimite-ne email
  help@axi-card.ro

 • Telefon

  Suna-ne
  031 90 33