AXI Finance IFN SA

Despre noi

AXI Finance IFN S.A. a fost creată în 2015 ca instituție financiară nebancară și a fost înregistrată în Registrul General al instituțiilor financiare nebancare cu numărul: RG - PJR - 41 - 110308. Compania este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numarul: 37715. Sediul social al AXI Finance IFN S.A. se află în România, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Hermes Business Campus – Clădirea C, etaj 6, sector 2, București. Domeniul de activitate principal al AXI Finance este furnizarea de servicii de creditare. Compania a început activitatea pe piața din România în anul 2017, oferind cardul de credit sub brandul “AXI Card”.

scroll-down
about

AXI în cifre

calendar
2015
CREATĂ
countries
4
ȚĂRI
rating
+35.000
CLIENȚI
employees
100+
ANGAJAȚI
vision

Viziune

AXI Finance IFN SA și-a început activitatea cu o misiune clară de a oferi servicii financiare flexibile și inovatoare și acces la finanțare indiferent de situația financiară și socială a clienților, ca alternativă la ofertele bancare. Oferim șanse de aprobare chiar și persoanelor cu istoric de creditare negativ. Noi credem într-un viitor în care companiile își înțeleg cu adevărat clienții și îi implică într-un mod reciproc avantajos. Ne axăm pe nevoile clienților noștri. Construim relații de încredere cu clienții, partenerii și angajații noștri, fiind deschiși, cinstiți și loiali în relația cu aceștia. Cardul de credit AXI CARD se poate solicita prin telefon sau online. Nu se percep comisioane de emitere și de administrare a cardului, nici pentru utilizarea acestuia la plățile în magazine.

Valoare

first-value
01
Încredere
Construim incredere cu clientii, partenerii și angajații noștri, fiind deschiși, sinceri și loiali în relațiile noastre cu aceștia.
second-value
02
Dedicare
Ne străduim să oferim în mod constant un serviciu excelent pentru clienți și să ne îndeplinim promisiunile.
third-value
03
Inovaţie
Căutăm idei inovatoare și explorăm posibilitățile de implementare a acestora pentru a crește satisfacția clienților.
fourth-value
04
Serviciu
Ne străduim să dăm tot ce putem, astfel încât clientul să primească un tratament individual și un răspuns la dorințele sale.
fifth-value
05
Prietenie
Credem că un model de afaceri de succes se bazează pe un parteneriat responsabil și respect pentru toți participanții pe piață. Încurajăm angajații noștri să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile.
sixth-value
06
Antreprenoriat
Ne îmbunătățim produsele și ne adaptăm serviciile și procesele la cerințele tot mai mari ale clienților noștri prin implementarea de noi tehnologii și inovații.

MOTTO-UL NOSTRU

Când dorești, Oriunde ești

quote

Acreditări

bnb logo BNR

În conformitate cu prevederile art. 27 din Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare, cu modificările și completările ulterioare și ale art. 19 din Regulamentul nr. 20/2009 privind instituțiile financiare nebancare, cu modificările și completările ulterioare, societatea AXI FINANCE IFN SA, având cod unic de înregistrare 35116319 și număr de ordine în registrul comerțului J40/12493/2015, este luată în evidență și înscrisă în Registrul General, ținut la Banca Națională a României, sub numărul RG-PJR-41-110308/08.04.2016

ekomi logo eKomi

Clienții noștri apreciază foarte mult AXI Card. Cea mai mare recunoaștere pentru noi este satisfacția clienților. O vedem în comunicarea noastră zilnică cu ei și este dovedit cu peste 95% evaluări pozitive pe eKomi din peste 3.500 de recenzii.