best live chat

Card de credit: da ori ba? Avantaje si dezavantaje | axi-card.ro

05 03.2021
Cardul de credit este unul dintre cele mai la moda si mai utilizate produse financiare. Ce avantaje si dezavantaje sunt pentru acest tip de imprumut? Vezi in articol.

Cei 7 pasi esentiali pentru o viata mai buna din punct de vedere financiar | axi-card.ro

02 03.2021
O viata mai buna inseamna sa ai si liniste din punct de vedere financiar. Fie ca ai venituri mai mari sau mai mici, banii se duc oricum. Important e cum sa ii gestionezi sa nu simti disconfort legat de ei. Iata cei 7 pasi esentiali: punctul de...

Unde utilizeaza cel mai mult romanii cardurile? Studiu Mastercard | axi-card.ro

26 02.2021
Cumparaturi sau plati facturi? Atitudinea romanilor fata de utilizarea unui card - studiu Mastercard.

Bulgarele datoriilor – ce este si cum iesi din el? | axi-card.ro

23 02.2021
Cel mai mare “secret” al achitarii datoriilor este sa nu mai faci altele noi. Cum iesi din bulgarele datoriilor? Vezi in articol.

Cheltuieli impulsive versus cheltuieli inteligente

19 02.2021
Unul dintre obiectivele noastre daca vrem sa invatam cat mai bine lectia cumpatarii, trebuie sa fie acela de a ajunge de la stadiul de cumparator impulsiv, la acela de cumparator constient., inteligent.

Cum sa cheltui mai putin bani la supermarket

17 02.2021
Cei mai multi bani din bugetul casei se duc pe alimente. Asadar, cum sa cheltui mai putini bani la supermarket? Vezi in articol.

Regula 1 RON/ zi - cea mai usoara cale sa economisesti bani

15 02.2021
Care este suma de bani de care te poti lipsi zilnic, fara sa nu iti para rau absolut deloc, fara sa o simti? 1 RON - 5 RON. Vezi aici cum poti strange bani, din aproape nimic.