Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Credit online este tipul de împrumut pe care îl poți accesa fără să fie nevoie să te deplasezi la sediul unei bănci sau a unei instituții financiare nebancare. Întregul proces de aplicare și aprobare pentru credite online este mai rapid și mai ușor de realizat decât metoda clasică prin care te deplasezi în cadrul unei unități fizice și depui actele. În plus, procesul de analiză și aprobare a unui credit online rapid poate dura doar câteva minute. 

În cele ce urmează vei afla care sunt pașii pentru a beneficia de un credit online rapid pe card și tot ce trebuie să știi despre acest produs revoluționar.

Cum obțin un credit online?

Am nevoie de bani urgent azi, vreau urgent credit, caut un credit urgent sunt doar câteva dintre cele mai întâlnite căutări în rândul persoanelor care doresc să acceseze un credit online urgent.

Dacă vrei să beneficiezi de un credit ușor și rapid poți apela oricând la o instituție financiară nebancară precum AXI Card. În cadrul companiei noastre, întregul proces de aplicare și aprobare credit este realizat online. Astfel, primul pas pentru a solicita un credit online urgent este să accesezi rubrica „Aplică Acum” și să ne furnizezi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și CNP-ul. Pe baza acestor informații, echipa AXI Card îți va verifica bonitatea și îți va transmite dacă ești eligibil pentru un credit online rapid pe card.

Verificarea bonității se realizează prin consultarea istoricului de creditare în Biroul de Credit și prin verificarea veniturilor persoanei care a solicitat creditul în baza de date ANAF.

În cazul în care situația o impune, reprezentații AXI Card pot să-ți solicite și alte documente.

Documente necesare pentru un credit online AXI

Așa cum am precizat deja, procesul de aplicare pentru credite online finanțate de AXI Card se realizează online, dar poți opta și pentru varianta telefonică. În primă fază vei avea nevoie doar de informațiile din cartea de identitate.

Condițiile de aplicare pentru un împrumut urgent AXI Card sunt foarte ușor de împlinit. Astfel, solicitantul trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani și maximum 70 de ani împliniți. Acesta trebuie să aibă venituri stabile pe care le poate dovedi printr-un contract de muncă, pensie, contract de închiriere etc. În plus, aplicanții pentru un credit online rapid trebuie să dețină cartea de identitate, care să aibă o valabilitate de minimum 3 luni la momentul solicitării unui credit online. Trebuie să amintim și faptul că AXI Card acordă credite online doar cetățenilor români. 
Cu toate acestea, așa cum am precizat deja, primul pas pentru solicitarea unui credit urgent pe card este să aplici prin completarea datelor solicitate din cartea de identitate.

După ce solicitarea va fi analizată, primești un răspuns cu privire la împrumutul rapid. În cazul în care ești eligibil, contractul de credit îți va fi trimis acasă împreună cu cardul AXI Card.

De să aplici pentru un credit online de la AXI?

Nu trebuie să ai cunoștințe de specialitate pentru a-ți da seama că oferta AXI Card este una foarte bună. Printr-un credit online vei putea primi până la 3.000 de lei, bani pe care îi poți folosi oricum dorești. Este o soluție ideală atunci când ai nevoie urgent de bani, pentru că procesul de aplicare și aprobare credit online este facil și rapid.

 Spre deosebire de alte credite online sau împrumuturi IFN, aici vei avea parte de o transparență totală. În plus, nu trebuie să-ți faci griji nici pentru comisioane de analiză sau întreținere cont, toate aceste servicii fiindu-vă oferite gratuit de AXI Card.

Poți opta oricând dorești pentru o rambursare anticipată a unui credit online rapid pe card. Nu lipsesc însă nici ratele lunare. Pe extrasul de cont pe care îl primești lunar este stipulată care este suma minimă pe care o poți plăti fără a fi penalizat.

Care sunt avantajele unui credit online AXI?

Fără comision de analiză  - Foarte multe instituții bancare și nebancare aplică un comision de analiză a dosarului. Acesta se achită chiar și în cazul în care cererea de credit îți este refuzată. În ceea ce ne privește, la AXI Card nu ai parte de un comision de analiză.

Fără taxe emitere/administrare card - Nu se aplică în cazul AXI Card. Emiterea primului card este gratuită, astfel că tu nu vei avea nimic de achitat nici pentru emitere, nici pentru administrare. În plus, cardul îți este furnizat acasă

Aplică online - Întregul proces de aplicare se realizează online, astfel încât să poți beneficia de un credit ușor și rapid.

Aplicație mobilă AXI - Aceasta este disponibilă pentru telefoane cu sisteme de operare Android și iOS. Prin intermediul ei poți urmări toate tranzacțiile din cont, pentru a-ți administra bugetul mai eficient.

Cum poți utiliza un credit online?

Poți folosi un credit online rapid AXI Card așa cum dorești tu, noi nu îți impunem nicio limitare. După ce ai accesat un credit online rapid pe card nu îți rămâne decât să folosești banii la ceea ce ai tu nevoie. Poți face cumpărături online, plăți la POS sau poți chiar și retrage numerar de la orice bancomat. Nu ești limitat la plăți în România, poți folosi banii dintr-un credit online urgent AXI Card și în străinătate. Ia cardul în vacanță și folosește-l de oricâte ori ai nevoie.

Nu mai pierde timpul și aplică și tu acum pentru un credit online AXI Card.