Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Instituțiile financiare nebancare sunt entitățile care acordă credite online nebancare persoanelor fizice. Condițiile pentru accesarea unui credit rapid online nebancar sunt similare cu cele ale băncilor. Marea diferență constă în faptul că la IFN condițiile nu sunt la fel de stricte și poți încheia un contract de creditare în doar câteva minute, iar imediat după va fi realizat și viramentul banilor. 

În România, instituțiile financiare nebancare funcționează sub incidența BNR. În Legea 93/2009 se reglementează condiţiile minime de acces la activitatea de creditare şi desfăşurarea acesteia în România, prin instituţiile financiare nebancare. 

Dacă la început majoritatea IFN ofereau doar credite online rapide nebancare, acum poți solicita și credite nebancare pe termen lung. Totuși, perioada de rambursare maximă ajunge la 2 ani, însă doar la unele IFN. În comparație, un credit bancar de nevoi personale poate fi rambursat în maximum 5 ani.  

Ce sunt creditele nebancare?

Accesarea de credite online nebancare reprezintă soluția alternativă a unui împrumut bancar. Spre deosebire de acestea, la credite nebancare urgente online poți intra în posesia banilor în câteva zeci de minute de la depunerea cererii. Procesul de aplicare și aprobare de credite online nebancare este mult mai rapid. Deseori, analiza dosarului este realizată de sisteme automate, care îți pot oferi răspunsul pe loc.

Aceste credite online nebancare rapide se remarcă însă și prin faptul că au o perioadă mai scurtă de rambursare, iar sumele pe care le poți împrumuta sunt deseori limitate. Fiecare IFN își stabilește propriul plafon pentru credite rapide nebancare online. De regulă, perioada maximă pentru care poți accesa credite online nebancare este de 2 ani, însă la unele IFN aceasta poate fi chiar și de doar 30 sau 60 de zile. 

De ce un credit nebancar de la AXI Card?

Dacă ești în căutarea unor credite nebancare rapide online, ai ajuns în locul potrivit. AXI Card vine în întâmpinarea clienților cu multe avantaje, față de alte instituții financiare nebancare. Printre acestea, amintim: 

Zero comisioane - Spre deosebire de alte IFN, la AXI Card nu trebuie să plătești taxă de analiză dosar, comision de emitere card sau taxe de administrare a contului. 

Aplicația mobilă AXI - Deși suntem în era telefoanelor mobile, care au devenit un bun indispensabil, puține sunt IFN pun la dispoziție o aplicație mobilă.

Credite nebancare online pentru rău platnici - La AXI Card ai șanse mari să ți se aprobe un credit nebancar chiar dacă ești înregistrat în Biroul de Credit ca și rău platnic. 

Apple Pay - Poți integra AXI Card în serviciul Apple Pay, iar apoi poți face orice plată prin intermediul telefonului tău iPhone. 

Suport clienți 24/7 - Indiferent de ora la care întâmpini probleme cu cardul tău AXI poți să ne contactezi și noi te vom ajuta. 

Costuri zero - În cazul în care nu folosești AXI Card nu vei avea de achitat taxe sau comisioane. 

Livrare gratuită - AXI Card îți este livrat direct la domiciliu, iar tu nu vei avea de achitat nimic. 

Dacă toate motivele de mai sus nu te-au convins, trebuie să-ți amintim că poți obține un credit rapid online nebancar doar cu buletinul. În cererea de creditare nu trebuie să ne furnizezi doar numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și CNP-ul. De restul ne ocupăm noi. 

Acte necesare pentru un credit nebancar

Persoanele care apelează la credite nebancare urgente online o fac și pentru faptul că nu li se solicită multe documente. Cele mai multe instituții financiare nebancare se rezumă să solicite actul de identitate și un extras de cont bancar. Motivul solicitării actului de identitate este evident. Contul bancar este necesar pentru a putea verifica veniturile pe care le obții. Pe baza acestor venituri îți va fi aprobată suma solicitată printr-un credit rapid online nebancar. 

Cum obțin un credit nebancar?

Pentru a obține credite online nebancare ai la dispoziție multiple metode de aplicare. Cele mai întâlnite și folosite metode sunt următoarele: 

  • Online - Prin completarea unui chestionar direct pe site-ul instituției financiare nebancare; 
  • Telefonic - Contactează reprezentanții IFN și solicită telefonic un credit rapid online nebancar; 
  • E-mail - Trimite un mail cu toate informațiile necesare pentru a accesa credite nebancare online;
  • Aplicație mobilă - Instituțiile care au o aplicație mobilă dedicată au și posibilitatea de aplica pentru credite rapide direct din aceasta;
  • Fizic - Nu putem să nu amintim nici de metoda clasică, deplasează-te în sediul unității și solicită personal credite online nebancare. Totuși, ține cont că poate instituția financiară nu are sediu fizic în orașul tău.

La ce pot fi folosite credite nebancare?

Libertatea de a folosi un împrumut rapid nebancar este totală. În cadrul procesului de aplicare pentru credite nebancare urgente online nu vei fi întrebat cum vei folosi banii. Vei semna un contract de creditare, iar periodic (săptămânal, bilunar sau lunar) vei fi informat care este rata lunară a creditului.