Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Card de Credit

Un card de credit este de fapt un împrumut pe care îl primești sub forma unui card de cumpărături. Cardurile de credit pot fi obținute de la bănci sau instituții financiare nebancare, fiecare dintre acestea având reguli și condiții diferite. Sumele pe care le poți obține printr-un card de credit oscilează și sunt influențate în mod direct de veniturile aplicantului. 

Ce sunt cardurile de credit? 

Atunci când dorești să-ți cumperi un produs (de ex: televizor, telefon, laptop, frigider etc) dar nu ai banii necesari poți apela la credit card. Aceste carduri sunt alimentate cu bani și îți permit să realizezi cumpărături chiar și cu plata în rate lunare egale, fără dobândă. Cu ajutorul lor poți cumpăra absolut orice îți dorești, de la articole de îmbrăcăminte, la electronice și electrocasni, la plata unei facturi sau a unei cine în oraș. 

Dacă sunt folosite conform indicațiile și recomandărilor, aceste carduri de credit sunt foarte avantajoase. Cu ajutorul unui astfel de card vei putea să îți cumperi produsele mult dorite înainte să aduni banii necesari. La magazinele partenere vei putea beneficia de plata în 12 rate lunare sau chiar în 24.

Pentru ce sunt folosite cardurile de credit? 

Un card credit poate fi folosit oricând. Poți să faci plăți la orice POS, să plătești comenzi online la magazine din țară sau străinătate, dar și să retragi numerar.

O întrebuințare foarte importantă a unui card de credit este în timpul vacanțelor. Știai că atunci când vrei să închiriezi o mașină în străinătate îți va fi solicitat un card de credit pentru a efectua plata? În cazul în care nu ai un card de credit, multe companii vor refuza să-ți pună la dispoziție un autoturism. Astfel, fiecare persoană ar trebui să aibă de rezervă un card de credit chiar și în excursii. 

Care sunt avantajele unui card de credit? 

La bănci și instituții financiare nebancare poți găsi acum și oferte carduri de credit online. Întregul proces de aplicare este realizat rapid, iar tu poți să ai un card de credit online aprobat până la sfârșitul zilei. 

Cu un card credit poți să-ți cumperi produsele necesare înainte să aduni banii pentru ele. Poți opta pentru plată în rate, care poate ajunge până la 24 de luni la magazinele partenere. Indiferent de numărul de rate disponibil, marele avantaj este că tu vei pleca cu produsul acasă și nu este nevoie să aștepți câteva luni până să strângi fondurile necesare. 

Card credit online poate fi păstrat și ca rezervă financiară pentru momentele în care întâmpini probleme cu banii. Un card credit poate fi folosit și pentru a realiza plăți online. Chiar dacă alegi să cumperi produse online, plata acestora poate fi tot în rate. 

Cum să aplici pentru un card de credit? 

Cardul de credit este un produs financiar pentru persoane fizice. La cele mai multe instituții bancare și nebancare poți apela online. În timp ce băncile își vor începe abia după aplicarea online procesul de analiză, la IFN situația este mai rapidă. Un card credit online poate fi aprobat în doar câteva minute. 

Pentru a accesează axi-card.ro și mergi la secțiunea „Aplică”. Completează numele, numărul de telefon, Codul Numeric Personal și adresa de e-mail și reprezentanții noștri te vor contacta de îndată. După ce îți analizată bonitatea vei primi un răspuns. Dacă ai fost aprobat pentru un credit online AXI Card, mai rămâne doar să semnezi contractul și să intri în posesia cardului. Acestea îți vor fi trimise la domiciliu, prin poștă. Cardul va rămâne la tine, în timp ce contractul furnizat va fi trimis la companie. 

Cum fac plata către AXI Card? 

În primul rând, trebuie să știi că dacă ai solicitat un card de credit AXI Card nu înseamnă că vei avea de plătit din prima lună. Dacă nu ai cheltuit nicio sumă de pe acesta, nu vei avea de plată nimic. Primele rate și plăți pentru AXI Card le vei realiza abia după ce faci o plată cu cardul.

În ceea ce privește plata lunară AXI Card trebuie să știi că ai la dispoziție mai multe metode: 

  • Plata online - poți plăti direct pe platforma axi-card.ro. Autentifică-te în contul personal pentru a profita și de alte beneficii. 
  • Plata la casierie - plătește la orice sucursală sau agenție BCR sau la ghișeele multifuncționale BCR. 
  • Transfer bancar  - chiar dacă nu este cea mai rapidă metodă, est una dintre cele mai sigure. Trebuie doar să trimiți banii aferenți ratei dîn contul bancar AXI Card. 

De ce să alegi axi-card? 

Dacă ești în căutarea unui card de credit România, ai ajuns unde trebuie. În acest articol am prezentat mai multe avantaje ale un card online, dar acestea nu sunt toate. După ce ai fost aprobat vei primi un card MasterCard, pe care îl poți folosi cum dorești. AXI Card funcționează ca și o linie de credit, astfel că tu poți refolosi banii de oricâte ori dorești. 

Pentru a putea gestiona și administra mai bine un cont curent, AXI Card oferă transparență la tot procesul de aplicare. Spre deosebire de alți creditori, aici nu ți se vor aplica taxe de administrare card sau întreținere cont. În plus, pentru a gestiona cât mai eficient un card de credit ai la dispoziție și o aplicație mobilă, care este disponibilă pe Android și iOS. Prin cadrul acesteia poți să menții o evidență mai clară a plăților pe care le-ai achitat, dar și numărul de rate rămas. Istoricul tranzacțiilor poate fi accesat din aplicație, dar și de desktop.

Să nu uităm nici de faptul că la AXI Card pot aplica și persoanele de lista de neagră de la Biroul de Credit. 


Ai toate motivele să aplici pentru cardul de cumpărături AXI Card. Suma utilizată de pe card de credit influențează în mod direct valoarea următoarelor rate.