Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Un card de credit pentru rău platnici nu este ușor de obținut deoarece majoritatea băncilor și instituțiilor financiare nebancare se feresc de aceste persoane. Totuși, sunt și instituții care acordă carduri de credit și pentru rău platnici. În cele ce urmează îți vom prezenta o serie de sfaturi pentru utile și cum poți aplica pentru un credit.

Cum poți obține un card de credit dacă ești rău platnic?

Pentru a nu pierde timpul cu căutările instituțiilor care oferă împrumuturi pentru rău platnici îți prezentăm AXI Card. Acest produs este destinat chiar și persoanelor fizice care figurează ca și rău platnici în Biroul de Credite.

Înainte de aplica la credite pentru rău platnici, îți recomandăm să te asiguri că nu mai ai alte datorii restante. Chiar dacă figurezi în Biroul de Credit, este important să nu ai datorii neachitate. În caz contrar, acest lucru te poate împiedica să reușești să obții un credit urgent.

Card de credit pentru rău platnici se poate acorda online?

Cu AXI Credit nu trebuie să-ți pierzi timpul pe drumuri. Deoarece timpul tău este valoros, poți să aplici online pentru credit pentru rău platnici. Procesul de aplicare este foarte rapid. Trebuie doar să completezi chestionarul disponibil pe pagina „Aplică Acum”. Introdu numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și codul numeric personal, iar echipa AXI Card va analiza informațiile și îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

La AXI Card poți aplica și telefonic. Sună acum la 031 90 33 (tarif normal) și aplică pentru un credit pentru rău platnici.

Pe lângă cele două metode deja prezentate, poți să aplici pentru credit nebancar și prin e-mail. Trimite un mail la adresa help@axi-card.ro și aplică pentru un credit online pt rău platnici.

Cea mai bună variantă de card de credit pentru rău platnici

Dacă ești deja rău platnic trebuie să știi că oferta de credite îți este limitată. Băncile evită să acorde credite persoanelor rău platnice, în timp ce doar câteva instituții financiare nebancare acceptă astfel de împrumuturi.

AXI Card este una dintre cele mai bune variante pe care o vei putea găsi. Pe lângă faptul că poți primi creditul și dacă ești rău platnic, AXI Card are și multe alte avantaje. Acesta funcționează ca și o linie de credit, pe care o poți folosi de oricâte ori ai nevoie. Clienții nu sunt limitați și pot să folosească banii în funcție de necesitățile fiecăruia. Poți realiza plăți la POS, online sau poți retrage numerar. 

Cum te poate ajuta un card de credit pentru rău platnici?

Un card de credit este foarte folositor, în special când vrei să achiziționezi diferite produse pentru care nu ai bani strânși. Nu trebuie să mai aștepți câteva luni de zile pentru a aduna banii, cu un card de credit poți realiza plata pe loc, iar rambursarea o vei face printr-o rată lunară.

În plus, un card de credit este foarte folositor și în străinătate. De regulă, atunci când vrei să închiriezi o mașină într-o țară străină ți se va solicita să faci plata cu un card de credit.

Cu AXI Card nu trebuie să-ți faci griji nici în privința taxelor și comisioanelor. Chiar dacă ai primit cardul Mastercard, nu trebuie să plătești nimic. Rambursărilor vor începe doar după ce cheltui bani de pe card. Acesta este și motivul pentru care AXI Card poate fi solicitat și păstrat ca și soluție de avarie, pentru momentele în care ai nevoie de diferite sume de bani urgent.

Cine acordă card de credit pentru rău platnici?

 Doar instituțiile financiare nebancare oferă împrumuturi pentru rău platnici. Cazurile în care o bancă îți va oferi un card de credit dacă ai un istoric de creditare negativ sunt foarte rare. De aceea îți recomandăm să apelezi direct la AXI Card. Aici poți obține un card de credit pe care îl poți folosi cum dorești.

Aplicarea la AXI Card este foarte rapidă și nu trebuie să furnizezi adeverințe de salariu sau acte adiționale. În momentul aplicării trebuie să introduci doar date din buletin, iar pe parcurs ți se va solicita și o copie de buletin. 

De restul datelor se ocupă reprezentanții AXI Card, care vor interoga baza de date a Biroului de Credite pentru a-ți evalua situația. În plus, va fi cercetată și situația de la Agenția Națională a Administrare Fiscală (ANAF). Aceste procese sunt necesare pentru a putea vedea ce istoric de creditare ai, dar și veniturile pe care le încasezi.

Care sunt beneficiile cardului de credit AXI?

Condiții permisive - Cerințele pentru obținerea creditelor de nevoi personale pentru rau platnici diferă de la o instituție financiară la alta. La fel ca și la bănci, IFN-urile pot să stabilească propriile condiții. La AXI Card ai parte de unele dintre cele mai permisive condiții pentru rău platnici. Compania îți acordă credit și dacă esti rau platnic.  

Condițiile impuse de AXI Card sunt vârsta de minim 18 ani, cetățenie română și să ai un venit constant. Nu va fi nevoie să faci dovada venitului sau a locului de muncă, AXI Card va realiza verificările necesare în baza de date a ANAF.

Îmbunătățirea scorului de credit - Prin utilizarea responsabilă a unui card de credit pentru rău platnici, persoanele fizice au posibilitatea de a-și îmbunătăți scorul de credit. Plățile efectuate la timp și menținerea unei rate scăzute de utilizare a creditului pot avea un impact pozitiv asupra istoricului de credit în timp.

Multiple metode de rambursare - Cardurile de credit pentru rău platnici vin adesea cu diverse opțiuni de rambursare. Deținătorii de carduri pot alege să plătească soldul integral în fiecare lună, să facă plăți minime sau să plătească în rate lunare. Această flexibilitate le permite persoanelor fizice să își gestioneze finanțele în funcție de situația lor financiară actuală.

Acces la o sursă de bani - Viața poate fi imprevizibilă, iar urgențele pot apărea atunci când ne așteptăm mai puțin. Accesul la un card de credit poate oferi o plasă de siguranță în astfel de situații. Fie că este vorba de o anumită urgență medicală sau de o reparație bruscă a mașinii, un card de credit poate oferi fondurile necesare pentru a face față cheltuielilor neprevăzute.

Nu sunt aplicate taxe de analiză dosar, emitere card sau întreținere cont. 

Toate aceste servicii le vei putea utiliza gratuit. În plus, tot gratis îți va fi livrat și cardul Mastercard. Poți începe să-l utilizezi imediat după ce ai intrat în posesia lui. Cardul AXI este valabil timp de 5 ani din momentul emiterii. Nu trebuie însă să-ți faci griji nici măcar când vine vorba de schimbarea cardului, deoarece emiterea unui card nou este realizată tot gratuit.

Contul tău poate fi accesat prin autentificarea pe pagina noastră de internet, dar și prin intermediul aplicațiilor mobile. Descarcă și instalează aplicația AXI RO pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

Un alt avantaj major al AXI Card este faptul că poți primi creditul și apoi să nu plătești nimic. Cât timp nu folosești banii, nu ai nimic de plată. Plățile se activează doar după ce ai cheltuit o parte din banii primiți pe AXI Card. Astfel, datorită acestui avantaj, poți folosi acest card și ca și o rezervă pentru perioadele dificile. Vei avea mereu o sumă de bani disponibilă pe care o poți folosi oricând ai nevoie. 

În plus, oricând întâmpini probleme cu AXI Card poți să iei legătura cu serviciul clienți. Acesta este disponibil 24/7 și poate fi accesat prin:

  • ●       Facebook
  • ●       Chat Online
  • ●       E-mail
  • ●       Telefon

Întregul proces de aplicare pentru obținerea AXI Card poate fi realizat online, foarte rapid. Nu mai pierde timpul și aplică și tu pentru un card de credit pentru rău platnici.

blog-folder Card de credit pentru rău platnici
AXI Card: 3 consecinte plata intarziata card de credit
blog-folder Card de credit pentru rău platnici
AXI CARD - 12 Situatii in care cardul de credit te protejeaza