Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Card de credit pentru rau platnici

Un card de credit pentru rău platnici nu este ușor de obținut deoarece majoritatea băncilor și instituțiilor financiare nebancare se feresc de aceste persoane. Totuși, sunt și instituții care acordă carduri de credit și pentru rău platnici. În cele ce urmează îți vom prezenta o serie de sfaturi pentru utile și cum poți aplica pentru un credit.

Cum poți obține un card de credit dacă ești rău platnic?

Pentru a nu pierde timpul cu căutările instituțiilor care oferă împrumuturi pentru rău platnici îți prezentăm AXI Card. Acest produs este destinat chiar și persoanelor fizice care figurează ca și rău platnici în Biroul de Credite.

Înainte de aplica la credite pentru rău platnici, îți recomandăm să te asiguri că nu mai ai alte datorii restante. Chiar dacă figurezi în Biroul de Credit, este important să nu ai datorii neachitate. În caz contrar, acest lucru te poate împiedica să reușești să obții un credit urgent.

Card de credit pentru rău platnici se poate acorda online?

Cu AXI Credit nu trebuie să-ți pierzi timpul pe drumuri. Deoarece timpul tău este valoros, poți să aplici online pentru credit pentru rău platnici. Procesul de aplicare este foarte rapid. Trebuie doar să completezi chestionarul disponibil pe pagina „Aplică Acum”. Introdu numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și codul numeric personal, iar echipa AXI Card va analiza informațiile și îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

La AXI Card poți aplica și telefonic. Sună acum la 031 90 33 (tarif normal) și aplică pentru un credit pentru rău platnici.

Pe lângă cele două metode deja prezentate, poți să aplici pentru credit nebancar și prin e-mail. Trimite un mail la adresa help@axi-card.ro și aplică pentru un credit online pt rău platnici.

Cea mai bună variantă de card de credit pentru rău platnici

Dacă ești deja rău platnic trebuie să știi că oferta de credite îți este limitată. Băncile evită să acorde credite persoanelor rău platnice, în timp ce doar câteva instituții financiare nebancare acceptă astfel de împrumuturi.

AXI Card este una dintre cele mai bune variante pe care o vei putea găsi. Pe lângă faptul că poți primi creditul și dacă ești rău platnic, AXI Card are și multe alte avantaje. Acesta funcționează ca și o linie de credit, pe care o poți folosi de oricâte ori ai nevoie. Clienții nu sunt limitați și pot să folosească banii în funcție de necesitățile fiecăruia. Poți realiza plăți la POS, online sau poți retrage numerar. 

Cum te poate ajuta un card de credit pentru rău platnici?

Un card de credit este foarte folositor, în special când vrei să achiziționezi diferite produse pentru care nu ai bani strânși. Nu trebuie să mai aștepți câteva luni de zile pentru a aduna banii, cu un card de credit poți realiza plata pe loc, iar rambursarea o vei face printr-o rată lunară.

În plus, un card de credit este foarte folositor și în străinătate. De regulă, atunci când vrei să închiriezi o mașină într-o țară străină ți se va solicita să faci plata cu un card de credit.

Cu AXI Card nu trebuie să-ți faci griji nici în privința taxelor și comisioanelor. Chiar dacă ai primit cardul Mastercard, nu trebuie să plătești nimic. Rambursărilor vor începe doar după ce cheltui bani de pe card. Acesta este și motivul pentru care AXI Card poate fi solicitat și păstrat ca și soluție de avarie, pentru momentele în care ai nevoie de diferite sume de bani urgent.

Cine acordă card de credit pentru rău platnici?

 Doar instituțiile financiare nebancare oferă împrumuturi pentru rău platnici. Cazurile în care o bancă îți va oferi un card de credit dacă ai un istoric de creditare negativ sunt foarte rare. De aceea îți recomandăm să apelezi direct la AXI Card. Aici poți obține un card de credit pe care îl poți folosi cum dorești.

Aplicarea la AXI Card este foarte rapidă și nu trebuie să furnizezi adeverințe de salariu sau acte adiționale. În momentul aplicării trebuie să introduci doar date din buletin, iar pe parcurs ți se va solicita și o copie de buletin. 

De restul datelor se ocupă reprezentanții AXI Card, care vor interoga baza de date a Biroului de Credite pentru a-ți evalua situația. În plus, va fi cercetată și situația de la Agenția Națională a Administrare Fiscală (ANAF). Aceste procese sunt necesare pentru a putea vedea ce istoric de creditare ai, dar și veniturile pe care le încasezi.

Care sunt beneficiile cardului de credit AXI?

Unul dintre cele mai importante beneficii este că poate fi accesat și de rău platnici. AXI Card are însă multe alte avantaje printre care lipsa comisioanelor. Nu sunt aplicate taxe de analiză dosar, emitere card sau întreținere cont. 

Toate aceste servicii le vei putea utiliza gratuit. În plus, tot gratis îți va fi livrat și cardul Mastercard. Poți începe să-l utilizezi imediat după ce ai intrat în posesia lui. Cardul AXI este valabil timp de 5 ani din momentul emiterii. Nu trebuie însă să-ți faci griji nici măcar când vine vorba de schimbarea cardului, deoarece emiterea unui card nou este realizată tot gratuit.

După fiecare tranzacție realizată vei primi un SMS cu detaliile plății. Prin acest serviciu te protejăm împotriva fraudelor și te ajutăm să-ți administrezi contul eficient. Toate detaliile despre banii pe care îi ai în cont, suma de plată la următoare rată lunară, dar și alte informații utile le poți afla din contul tău personal AXI.

Acesta poate fi accesat prin autentificarea pe pagina noastră de internet, dar și prin intermediul aplicațiilor mobile. Descarcă și instalează aplicația AXI RO pe dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

În plus, oricând întâmpini probleme cu AXI Card poți să iei legătura cu serviciul clienți. Acesta este disponibil 24/7 și poate fi accesat prin:

●       Facebook

●       Chat Online

●       E-mail

●       Telefon

Întregul proces de aplicare pentru obținerea AXI Card poate fi realizat online, foarte rapid. Nu mai pierde timpul și aplică și tu pentru un card de credit pentru rău platnici.

blog-folder Card de credit pentru rau platnici
AXI Card: 3 consecinte plata intarziata card de credit
blog-folder Card de credit pentru rau platnici
AXI CARD - 12 Situatii in care cardul de credit te protejeaza