Cum poți obține un card de credit pentru rău platnici în 2024?

Cum poți obține un card de credit pentru rău platnici în 2024?

blog-calendar-icon Created at: 22.12.2023
blog-views-icon 567

Toată lumea știe că un card de credit pentru rau platnici nu poate fi obținut prea ușor. Știm deja că băncile nu agreează să crediteze persoane fizice care sunt in Biroul de Credit. În plus, nici la Instituții Financiare Nebancare nu vei găsi înțelegere pentru rau platnici in 2023. Chiar dacă majoritatea IFN se promovează prin faptul că acceptă și astfel de persoane, puține o și fac. 

Astăzi îți vom prezenta însă „spuma” creditelor de nevoi personale pentru un client rău platnic. 

Crește-ți șansele de aprobare

AXI Card este produsul financiar prin intermediul căruia poți primi bani chiar dacă esti rau platnic. Pentru a putea însă primi un astfel de credit trebuie să parcurgi și tu câțiva pași care te vor ajuta în procesul de creditare. Înțelegem că poate ai întâmpinat probleme financiare și ai înregistrat întârzieri la plata unui credit precedent. Cu toate acestea, cel mai important lucru este să nu ai datorii active. Astfel, chiar dacă ai înregistrat întârzieri la plata unui credit, este important să le achiți. Știm că, cel mai probabil, ți-au fost aplicate și dobânzi de penalizare. Cu toate acestea, este important ca tu să le achiți pe toate. Nu lăsa datoriile să se acumuleze în timp pentru că îți va fi tot mai greu să le achiți. 

Ține cont și de faptul că odată ce ești in Biroul de Credit, durează patru ani să se șteargă înregistrarea. Acest fapt se poate însă realiza doar dacă ți-ai achitat datoriile și nu mai ai restanțe de plătit. 

În momentul analizei unei cereri de credit, fiecare instituție financiară sau bancă face o verificare la Biroul de Credit. În cazul în care ai un istoric negativ, șansele tale de a obține un credit scad. Chiar și așa, se vor găsi creditori care sunt dispuși să-ți acorde bani, dacă ai plătit între timp datoriile. 

IFN-urile au mai multe oferte de creditare, însă astăzi ne vom opri asupra unuia dintre cele mai bune credite. Acesta este denumit AXI Card și funcționează precum o linie de credit. Ce înseamnă acest lucru? Practic este același sistem ca și un card de cumpărături. Poți folosi toți banii de mai multe ori. De fiecare dată când returnezi o sumă de bani, aceasta îți va apărea în cont și tu o vei putea cheltui din nou. 

Aplică la AXI Card

Procesul de aplicare pentru acest card este foarte simplu. Poți obține AXI Card dacă aplici online. În cadrul procesului de aplicare ți se solicită să completezi un chestionar. Nume și prenumele, e-mail, număr de telefon și codul numeric personal. Acestea sunt toate informațiile inițiale care îți sunt solicitate. Dacă în cadrul analizei cererii vor apărea neclarități, reprezentanții AXI Card te vor contacta. Prin intermediul codului numeric personal se vor face verificări la Biroul de Credit si în baza de date ANAF. Aceasta din urmă este necesară pentru a descoperi care sunt veniturile tale lunare. AXI Card nu te complică și nu îți solicită adeverință de salariu sau extras de cont bancar. Aplici doar cu buletinul și primești răspuns în cel mai scurt timp posibil. Reprezentanții companiei te vor contacta telefonic pentru a putea să-ți ofere răspunsul la cererea de credit. 

Dacă răspunsul este pozitiv, mai rămâne doar să semnezi contractul de credit. Acest lucru poate fi realizat și online (dacă ai bifat acest lucru în cererea de aplicare). În caz contrar, contractul îți este trimis prin curier, iar după ce îl semnezi îl vei returna. Cardul MasterCard de la AXI Card îți va fi trimis la domiciliu tot prin curier. De îndată ce ai intrat în posesia lui poți începe să-l folosești. Nu ești limitat în ceea ce privește tipul de cheltuieli. Plătește diverse sume de bani cu cardul la POS, cât si la comercianți online. La finalul lunii ți se va emite un bilanț în care ți se va spune și care este suma minimă pe care trebuie să o achiți. Practic, după ce cheltui banii trebuie să-i restitui în rate lunare. Poți alege însă să-i returnezi și într-o singură tranșă. Pentru plata ratelor ai la dispoziție o perioada de cinci zile. Această perioadă este fixă, la începutul fiecărei luni, între datele 1 și 5. Important este să plătești cel puțin suma minimă specificată. Poți alege să achiți o anumita sumă totală, însă aceasta trebuie să fie mai mare decât cea minimă. Poți folosi AXI Card și pentru a retrage numerar de la bancomate. Atunci când ai nevoie de numerar, retrage bani cu încredere de la orice bancomat. 

Pentru a-ți putea administra cât mai eficient creditul, folosește-te de contul online. Aici vei avea multiple funcții și opțiuni care te vor ajuta să administrezi creditul eficient. Pentru o portabilitate și mai bună, poți descărca aplicația mobilă AXI RO. Aceasta este disponibilă pe telefoane cu sistem de operare Android sau iOS. Intră în Google Play sau App Store și instalează aplicația care îți va oferi toate informațiile despre creditul tău. Și nu uita, achita mereu cel puțin suma minimă specificată. 

Ți-am demonstrat că obtinerea unui card de credit pentru rau platnici 2024 nu este imposibilă.

Acum nu îți mai rămâne decât să faci ultimul pas. Solicită un card de credit pentru rau platnici în 2024 de la AXI Card. 

0 comentarii