Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum adaug cardul AXI in Apple Pay?

Adaugarea cardului AXI in Apple Pay este extrem de usoara. Mai jos regasesti pasii pe care trebuie sa ii urmezi, in functie de dispozitivul pe care il detii:

Daca ai un iPhone, deschide aplicația Apple Pay si apasa pe semnul „+”. Pentru Apple Watch, deschide aplicatia Apple Watch pe iPhone si selecteaza meniul „Portofel si Apple Pay”. Apoi, accesează „Adauga un card de credit sau de debit”.

Pe iPad, acceseaza secțiunea Setari. Deschide meniul „Portofel și Apple Pay”. Selecteaza „Adauga un card de credit sau de debit”.

Pe un MacBook Pro cu Touch ID, acceseaza Preferinte de sistem, selecteaza „Portofel și Apple Pay”, apoi selecteaza „Adauga card”.
Urmeaza pasii si adauga manual informatiile cardului de credit AXI Card sau utilizeaza camera dispozitivului pentru a le adauga automat. Dupa ce adaugi detaliile cardului tau AXI, procesul este finalizat și poti incepe sa platesti prin Apple Pay. Nu mai trebuie sa ai cardul de credit peste tot – foloseste dispozitivul pe care il ai cu tine in fiecare zi.

Cum pot avea incredere in securitatea cardului meu AXI?

Securitatea este extrem de importanta pentru noi. Poti fi sigur ca datele tale AXI Card sunt complet protejate, deoarece nu sunt stocate pe dispozitivul tau sau pe serverele Apple.

Fiecare plata este confirmata in 2 moduri - printr-un numar special pe dispozitivul tau Apple si printr-un cod unic pentru fiecare dintre tranzactiile tale.

Ori de cate ori efectuezi o plata prin Apple Pay, informatiile comerciantului sunt criptate si acesta nu poate accesa informatiile cardului tau de credit.

Adauga cardul tau AXI la Apple Pay acum!