AXI Card

Aplică acum

Plătește rapid cu telefonul mobil

card
credit-card
AXI Card este un card de credit internațional, emis sub sigla MasterCard. Emitentul Cardului AXI este Easy Payment Services Ltd., o instituție emitentă de monedă electronică de naționalitate bulgară, autorizată să desfășoare activitate și pe teritoriul României. Limita de credit maximă aferentă AXI Card este 4.000 RON și o poți utiliza pentru cumpărături online, pentru plata la comercianți prin POS sau pentru retragere de numerar de la orice bancomat. Pe parcursul contractului de credit, în anumite condiții, poți solicita majorarea limitei de credit.

Beneficiile cardului AXI

Aplicație mobilă

Livrarea cardului gratuită

Suport clienți 24/7

Fără taxe de emitere

Cont online personal

Semnarea electronică a documentației de credit

Extras lunar pentru cardul de credit

Card MasterCard cu limita de până la 4.000 RON

Blocare și activare card credit din aplicația mobilă

Aplicare online

De ce să alegi AXI Card?

Zero taxe pentru emitere și re-emitere

Poți aplica rapid prin telefon sau online.

Îți livrăm gratuit cardul

AXI este un card de credit accesibil care nu are taxe e emitere sau re-emitere. Acesta poate fi solicitat simplu printr-un apel telefonic la 031 9033 sau online. După aprobare îți vom livra cardul gratuit la adresa indicată de ține. Limita de credit maximă aferentă AXI Card este 4.000 RON și o poți utiliza pentru cumpărături online, pentru plata la comercianți prin POS sau pentru retragere de numerar de la orice bancomat.

hand
Rezultate

MUNCIM ZILNIC SĂ ÎNTÂMPINĂM AȘTEPTĂRILE TALE!

rating
Peste 35.000 clienți
CLIENȚI
de Card AXI
flexibility

Mulțumim că ne inspiri să fim mai buni în fiecare zi.

La AXI Finance, ne angajăm să evoluăm constant, depășind limitele pentru a oferi servicii superioare. Excelența este drumul nostru, clienții sunt motivația noastră.

Suntem devotați dezvoltării continue a produselor și serviciilor noastre, adaptate cu grijă nevoilor clienților. În fiecare pas, creăm soluții care să depășească așteptările.

Suntem recunoscători pentru alegerea dvs. de a fi alături de noi. Mulțumim că ne permiteți să vă oferim soluții și servicii remarcabile, adaptate nevoilor dvs.

Întrebări Frecvente

Aplicația mobilă AXI RO

  În contextul în care telefonul mobil face parte din viața de zi cu zi a tuturor, dezvoltarea unei aplicații mobile pentru confortul clienților AXI a fost o parte integrantă a eforturilor noastre de a satisface nevoile specifice și cerințele ridicate de confort și securitate ale acestora.
  Pentru a utiliza suita completă de funcții ale aplicației, trebuie să vă asigurați că ați instalat cea mai recentă versiune. Dacă doriți să instalați aplicația pentru prima dată, vizitați App Store sau Google Play - în funcție de sistemul de operare al telefonului dvs.
  Cu aplicația mobilă AXI RO puteți urmări tranzacțiile, vă puteți confirma plățile online, puteți utiliza diverse instrumente pentru a spori securitatea cardului dvs. de credit, afla valoarea sumei datorate, adăuga cardul în portofelele digitale și multe altele.

Solicitare

  Daca vrei sa soliciti un card de credit AXI Card, una dintre primele intrebari pe care ti le pui este: Cum pot aplica? Am incercat sa facem procesul de aplicare cat mai rapid si usor pentru tine. Stim ca timpul este cea mai importanta resursa a omului modern, asa ca nu te vom pierde in proceduri birocratice inutile. Procedura de aplicare pentru Cardul AXI incepe cu un click pe butonul "APLICĂ" in coltul din dreapta sus al site-ului nostru www.axi-card.ro. Completeaza datele tale - nume, prenume, CNP, numar de telefon si adresa de e-mail. Pentru ca AXI Card sa ajunga mai repede la tine, iti punem la dispozitie posibilitatea de a semna electronic documentatia de credit. Daca doresti acest lucru, bifeaza casuta corespunzatoare din formularul de aplicare (te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile privind semnarea electronica). Pentru noi, este suficient in acest stadiu. In plus, poti solicita cardul de credit international AXI si prin apel telefonic la 031 9033 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro. In pasul urmator un ofiter din cadrul AXI Finance IFN S.A. te va contacta telefonic pentru a completa impreuna cererea de credit. Va fi necesar sa ne oferi datele tale complete de identificare, informatii despre veniturile tale si alte date cu caracter personal. Toate acestea vor analizate si evaluate in procesul de examinare a cererii tale de creditare. Vom verifica, de asemenea, istoricul tau in Biroul de Credit. In aceea ce priveste veniturile tale, in functie de situatia ta particulara, acestea vor fi verificate in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (cu acordul tau prealabil scris) sau iti vor fi solicitate documente doveditoare. Pe baza informatiilor declarate de tine si a datelor obtinute din surse externe, departamentul nostru de creditare va evalua cererea ta si va decide (pre)aprobarea/ respingerea acesteia, stabilind si limita de credit care iti poate fi acordata. In cazul in care cererea ta de creditare va fi (pre)aprobata, iti vom trimite Cardul AXI, prin curier, la adresa indicata de tine. In functie de optiunea ta, vei semna documentatia de credit fie de mana, pe format de hartie, fie electronic.
  Exista mai multe conditii obligatorii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aplica pentru AXI Card: trebuie sa ai minim 18 de ani si maxim 70 de ani impliniti; trebuie sa ai venituri recurente si dovedibile (contract de munca, pensie, contract de inchiriere etc.); trebuie sa fii cetatean roman, iar cartea ta de identitate trebuie sa aiba valabilitate minim 1 luna la data cererii pentru Cardul AXI. Desi Cardul AXI este o solutie foarte buna pentru a-ti imbunatati istoricul de creditare, decizia de a solicita un card de credit trebuie luata in deplina cunostinta de cauza si necesita o anumita maturitate. Varsta nu este o garantie, dar este un element pe baza caruia putem prezuma ca persoana este capabila sa ia decizii financiare adecvate. In multe locuri din intreaga lume se considera ca la varsta de 18 de ani incepe asa-numita "maturitate timpurie". Cum verificam ca persoanele care solicita Cardul AXI indeplinesc conditiile impuse? Verificam istoricul de creditare al persoanei in Biroul de Credit. Biroul de Credit pastreaza informații despre platile/ restantele aferente imprumuturilor acordate persoanelor fizice pentru o perioada de 4 ani; Verificam veniturile persoanei, dupa caz, fie in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, fie solicitam documente de venit (cupon de pensie, declaratie de venit etc.). Ce documente trebuie sa prezinti pentru a dovedi ca indeplinesti cerintele noastre? Intotdeauna va fi necesar sa ne prezinti cartea ta de identitate; daca sunt necesare verificari suplimentare, este posibil sa iti solicitam si alt document de identificare; In functie de situatia ta particulara, este posibil sa iti solicitam si documente de venit.
  Desi toate cardurile de credit prezinta anumite avantaje pentru utilizatorii lor, AXI Card iti ofera beneficii suplimentare. Card de credit international AXI Card este un card de credit international, adica poti plati si efectua tranzactii cu el oriunde in lume, fara sa iti faci griji ca platile sau tranzactiile tale vor fi blocate sau respinse. Aplicare la distanta prin telefon sau ONLINE Cu AXI Card economisesti timp: fiecare etapa a procesului de obtinere a cardului se desfasoara la distanta. Poti aplica pentru un Card AXI fie online, fie prin telefon, nu trebuie sa stai la cozi, nu pierzi timp completand pagini intregi de formulare, nu faci drumuri la sediul creditorului. Dupa aprobarea cererii tale, poti semna documentatia de credit, electronic, din confortul casei tale. ZERO taxe pentru emitere si re-emitere Multe institutii bancare si nebancare percep clientilor comisioane pentru emiterea si/ sau re-emiterea cardurilor. Nu avem nicio astfel de taxa deoarece credem ca aceste servicii fac parte din angajamentul nostru fata de tine. LIVRARE GRATUITA la adresa specificata de tine Un alt avantaj al AXI Card este ca nu trebuie sa faci drumuri in afara casei/ biroului tau pentru a intra in posesia lui. Dupa aprobarea aplicatiei tale, iti vom trimite Cardul AXI emis pe numele tau, prin curier, la adresa de livrare pe care tu ne-o indici. Trebuie doar sa fii prezent la adresa respectiva pentru a prelua personal plicul. Limita de credit reutilizabila Limita de credit acordata prin intermediul Cardului AXI este de tip revolving - cu reinnoire automata. Acest lucru inseamna ca orice suma utilizata cu cardul si achitata, poate fi utilizata din nou. Dobânda lunară de 5,9% Rata dobânzii pentru cardul de credit AXI CARD este pe deplin competitivă cu ratele dobânzilor la cardurile bancare, dar mult mai accesibilă ca și condiții de aprobare. 24/7 ACCES ONLINE la un profil de client personal In contul online de client ai control si vizibilitate completa asupra tuturor tranzactiilor efectuate cu Cardul tau AXI. 24/7 servicii pentru clienti Doar trimiti un mesaj pe pagina noastra si primesti raspunsuri la intrebarile tale - 24/7, 365 de zile pe an.

Taxe, dobânzi și limite

  Dobanda minima aferenta cardului de credit AXI Card este de 5,9%/ luna, respectiv 0,19%/ zi si dobanda anuala efectiva este de 85,04%, doar daca, in perioada de plata imediat urmatoare datei la care ai utilizat limita de credit, achiti integral suma utilizata impreuna cu dobanda perceputa pentru aceasta. Perioada de plata a obligatiilor de plata aferente AXI Card este intervalul 1-5 al fiecarei luni. Dobanda se aplica doar sumelor utilizate si nerambursate din limita de credit aferenta AXI Card. Daca intr-o anumita luna nu ai posibilitatea sa achiti integral suma utilizata si dobanda perceputa pentru aceasta, este obligatoriu sa achiti cel putin suma minima datorata. Ce comisioane are AXI Card? Spre deosebire de alte carduri de credit, pentru cardul de credit AXI Card nu se percepe comision de emitere si nici comision anual de administrare. Astfel, daca detii un card de credit AXI si nu il utilizezi, nu vei plati niciun comision sau cost suplimentar. De asemenea, nu platesti comision pentru platile pe care le faci cu AXI Card la POS, in Romania sau in strainatate, la comerciantii unde este afisata sigla Mastercard. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti lista comisioanelor si tarifelor percepute de emitentul cardului de credit AXI Card, disponibila aici www.axi-card.ro/termeni-si-conditii-eps.
  Limita de credit este stabilita in functie de venitul lunar al solicitantului si de obligatiile sale lunare de plata decurgand din credite si alte finantari, cu respectarea gradului maxim de indatorare impus prin reglementarile emise de Banca Nationala a Romaniei. Limita de credit este acea suma de bani care ti se aproba cu titlu de "imprumut" pe cardul AXI, este suma pe care o poti utiliza si pe care trebuie sa o rambursezi conform contractului de credit semnat cu Axi Finance. Limita de credit maxima care poate fi acordata initial pentru AXI Card este de 4.000 RON. Insa, limita de credit este o linie de credit de tip revolving (cu reinnoire automata), ceea ce inseamna ca, pe parcursul perioadei contractuale, sumele utilizate si achitate din limita de credit pot fi reutilizate. Se poate majora limita initiala? Da, bineinteles. Dar este necesar ca, timp de 3 luni consecutive, anterior datei la care soliciti majorarea, sa achiti, in perioada de plata stabilita contractual, cel putin suma minima datorata. Limita de credit este calculata pe baza unei proceduri numita scoring. Aceasta tine cont de veniturile solicitantului, dar si de o serie de alti factori relevanti pentru emitent: vechimea la locul de munca, numarul de persoane aflate in intretinere, etc.Un alt factor care influenteaza limita este suma minima pe care trebuie sa o rambursezi lunar. Tot mai multe banci solicita, in ultimul timp, plata obligatorie doar a dobanzilor si comisioanelor datorate in fiecare luna.
  Suma minima datorata este de 20% din suma totală datorată (intreaga suma utilizata plus dobanda aferenta) calculata la data de 1 a lunii, fara a depasi valoarea obligatiilor totale de plata la data de 1 a lunii in care se plateste suma minima datorata. In cazul in care, in perioada de plata lunara, achiti suma minima datorata, dobanda curenta aplicabila sumelor utilizate si nerambursate din limita de credit va fi de 0,65%/ zi (19,50%/ luna). De exemplu, pentru un card de credit cu o limita de credit de 1.000 RON, dobanda lunara fixa este 5,9%, dobanda anuala fixa este 70,8% (cu DAE 85,04%), iar valoarea totala platibila este 1.059 RON/luna, daca clientul utilizeaza integral limita de credit la un POS din Romania, dar nu in numerar, pe data de 1 a lunii si o ramburseaza integral pe data de 5 a lunii urmatoare datei utilizarii. Suma minima datorata nu este o rata, este o plata minima pe care trebuie sa o faci lunar in vederea achitarii obligatiilor de plata. Dar, in functie de posibilitatile tale financiare, poti achita fie obligatiile totale de plata fie orice suma mai mare decat suma minima datorata. Cu cat vei achita mai mult cu atat va creste suma disponibila pentru reutilizare. Ce inseamna obligatiile totale de plata pentru AXI Card? Obligatiile totale de plata aferente AXI Card includ suma utilizata de pe cardul de credit la un moment dat, plus dobanda contractuala calculata la suma utilizata (de exemplu, in cazul in care achiti obligatiile totale de plata in perioada de plata urmatoare datei la care ai utilizat creditul, dobanda contractuala va fi de 0,19% pe zi), precum si orice penalitati de intarziere datorate pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale, in cazul in care acestea au fost aplicate conform prevederilor contractuale. De exemplu, daca ai un card de credit AXI cu o limita de credit de 1.000 RON, dobanda lunara fixa este 5,9%, dobanda anuala fixa este 70,8% (cu DAE 85,04%), iar valoarea totala platibila este 1.059 RON/luna, daca clientul utilizeaza integral limita de credit la un POS din Romania, dar nu in numerar, pe data de 1 a lunii si o ramburseaza integral pe data de 5 a lunii urmatoare datei utilizarii. Orice plata mai mica decat suma utilizata plus dobanda aferenta, efectuata inainte de data de 1 a lunii urmatoare utilizarii cardului AXI este considerata plata pentru luna curenta (luna in care a fost utilizat cardul), iar acest lucru nu va scuti clientul de obligatia de plata in luna urmatoare celei in care a utilizat cardul. Principalul aferent cardului de credit AXI Card reprezinta suma de bani utilizata de client de pe cardul de credit intr-o anumita perioada de timp. Daca in fiecare perioada de plata lunara, vei achita integral principalul utilizat in luna anterioara impreuna cu dobanda aferenta, vei putea reutiliza imediat principalul achitat, iar dobanda aplicabila sumelor reutilizate se va mentine la nivelul minim de 0,19%/ zi (5,9%/ luna).