Ce este un card de credit pentru rău platnici

Ce este un card de credit pentru rău platnici

blog-calendar-icon Created at: 21.05.2024
blog-views-icon 35

În cadrul acestui articol vei afla ce este un card de credit pentru rău platnici și cum poți accesa un astfel de împrumut. Vom discuta tot ce trebuie să știi despre obtinerea unui card de credit pentru rău platnici în 2024, inclusiv cum să aplici online și ce să aștepți de la procesul de aprobare. Totodată, îți prezentăm succint și oferta AXI Card, unde pot aplica chiar și persoanele care au istoric negativ. 

Dacă ai un istoric negativ in Biroul de Credit, poate fi dificil să obții un card de credit sau alte forme de împrumut de la instituțiile financiare obișnuite. Cu toate acestea, există opțiuni pentru această categorie de persoane fizice, cum ar fi un card de credit pentru rău platnici. Acest tip de card de credit îți permite să soliciți un credit, chiar dacă ai o anumită istorie negativă a creditelor de nevoi personale. 

Ce înseamnă să fii rău platnic?

A fi rău platnic înseamnă că ai o istorie negativă a creditelor. Acest lucru poate însemna că ai întârziat sau ai ratat plata ratelor lunare sau că ai intrat in incapacitate de plată pentru o anumită perioadă. Aceste probleme pot apărea din mai multe motive, cum ar fi pierderea locului de muncă, probleme de sănătate sau apariția unor cheltuieli neprevăzute. 

Dacă esti in Biroul de Credit, este posibil să ai dificultăți în procesul de aprobare pentru credite sau carduri de credit de la instituțiile financiare tradiționale. Cu toate acestea, există opțiuni pentru persoanele care sunt rău platnici. Una dintre acestea este AXI Card. În cadrul  companiei sunt acceptate și cereri de creditare de la persoane rău platnice. 

Ce este un card de credit pentru rău platnici?

Un card de credit pentru rău platnici este un tip de card de credit care este disponibil pentru persoanele care au un istoric negativ de credit. Aceste carduri de credit sunt proiectate pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească scorul de credit și să obțină apoi acces chiar și la credite mai mari. 

Cardurile de credit pentru rău platnici pot fi mai scumpe decât alte carduri de credit, deoarece instituțiile financiare care le oferă își asumă un risc mai mare. Aceste carduri pot avea rate lunare mai mari sau dobânzi mai mari, sau pot avea o limită mai mică de credit. Cu toate acestea, aceste carduri de credit pot fi o opțiune bună pentru persoanele care au nevoie de credit pentru a-și îndeplini obiectivele financiare.

Cum obții un card de credit pentru rău platnici?

Obținerea unui card de credit pentru rău platnici poate fi mai dificilă decât obținerea unui card de credit tradițional, dar este posibil. Un aspect foarte important în acest proces ține de datorii pe care le-ai înregistrat în trecut. În cazul în care ai încă datorii active, șansele tale scad. Încearcă să achiți toate restanțele active înainte de a aplica pentru un nou credit. 

Există mai multe instituții financiare care oferă carduri de credit pentru rău platnici în 2024. Înainte de a aplica, asigură-te că ești eligibil pentru un astfel de card. Acest lucru înseamnă că trebuie să ai o sursă de venit stabilă. Pentru orice tip de împrumut, aceasta este o condiție esențială. În plus, ar trebui să verifici cu atenție termenii și condițiile cardului de credit pentru rau platnici pentru a înțelege mai bine dobânzile și comisioanele asociate.

Nu uita nici de gradul de îndatorare. După cum bine știi, gradul maxim de îndatorare la creditele în lei este de 40% din veniturile tale. 

De regulă, la astfel de carduri poți aplica online, telefonic sau te poți deplasa la sediul unei instituții financiare nebancare. Procesul de aplicare online este însă mult mai rapid și te scutește de mai multe drumuri inutile. În cadrul cererii de aplicare online trebuie să-ți furnizezi datele personale și alte informații. De exemplu, la AXI Card ți se solicită doar numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și codul numeric personal. În cazul în care vor fi necesare și alte documente suplimentare, reprezentanții companiei te vor informa. 

În general, procesul de aprobare pentru un card de credit pentru rău platnici poate fi mai strict decât pentru un card de credit tradițional. Instituțiile financiare pot lua în considerare mai mulți factori în timpul procesului de aprobare, inclusiv istoricul de credit și venitul.

Obținerea unui card de credit pentru rău platnici poate fi o opțiune bună pentru persoanele care au un istoric negativ de credit și care au nevoie de bani. Este important să verifici cu atenție termenii și condițiile ofertei înainte de a aplica și să te asiguri că ești eligibil pentru un astfel de împrumut. Aplicarea online este o opțiune convenabilă și foarte rapidă. Prin obținerea și utilizarea unui card de credit pentru rău platnici cu responsabilitate, poți să-ți îmbunătățești scorul de credit, fapt care va duce la posibilitatea de a accesa sume mai mari în viitor. 

 

Despre AXI Card

AXI Card este un produs financiar prin care și persoanele fizice cu istoric negativ pot accesa diverse sume de bani. Se știe că atât IFN-urile, cât și băncile, evită să ofere împrumuturi rău platnicilor. În schimb, AXI Card analizează cu obiectivitate cererea ta și îți oferă un răspuns rapid. Întregul proces de aplicare, analiză și aprobare credit este foarte rapid. Ulterior, cardul îți va fi trimis la domiciliu prin curier și tu poți să începi să-l folosești direct. AXI Card poate fi folosit pentru plăți interne, online sau POS, dar și pentru retrageri de numerar. Totodată, poți folosi AXI Card și în străinătate, astfel că acesta este un produs care poate fi foarte util chiar și în concedii. 

Procedura de aplicare pentru Cardul AXI începe cu un click pe butonul "APLICĂ" din colțul din dreapta sus al site-ului nostru. Completează datele tale - nume, prenume, CNP, număr de telefon și adresa de e-mail. În plus, poti solicita cardul de credit internațional AXI și prin apel telefonic la 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.

Pentru a aplica pentru un card de credit de la AXI Card, trebuie să îndeplinești următoarele criterii minime: să ai între 18 și 70 de ani, să poți demonstra venituri recurente și dovedibile ((contract de munca, pensie, contract de inchiriere etc.) și să fii cetățean român, cu cartea de identitate valabilă cel puțin o lună la momentul cererii pentru Cardul AXI.

Spre deosebire de alte carduri de credit, pentru cardul de credit AXI Card nu se percepe comision de emitere si nici comision anual de administrare. Astfel, daca detii un card de credit AXI si nu il utilizezi, nu vei plati niciun comision sau cost suplimentar.

De asemenea, nu platesti comision pentru platile pe care le faci cu AXI Card la POS, in Romania sau in strainatate, la comerciantii unde este afisata sigla Mastercard. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti lista comisioanelor si tarifelor percepute de emitentul cardului de credit AXI Card, disponibila aici www.axi-card.ro/termeni-si-conditii-eps

0 comentarii