Aplică rapid pentru AXI Card

blog-hero
** Apasa aici pentru informații despre condițiile financiare ale Cardului AXI

Blog

Card de Credit Online

Obținerea unui card de credit online este chiar mai ușoară și rapidă decât credeai. Acest produs financiar a fost oferit la început de instituțiile financiare nebancare, iar acum multe bănci au preluat sistemul și l-au adaptat propriilor produse.

Cardurile de credit online ne scutesc de mai multe drumuri la agențiile fizice și ne ajută să economisim timp. Întregul proces de aplicare pentru un astfel de credit se realizează online. De cele mai multe ori, chiar și semnarea contractului de credit se poate realiza electronic. Prin serviciile oferite de bănci sau IFN poți obține un card de credit online rapid. Asigură-te că îndeplinești condițiile minime și furnizează datele corecte în cererea de aplicare, iar procesul de aprobare va decurge mai rapid.

Ce este un card de credit?

Un card de credit este un împrumut de nevoi personale acordat de bănci și instituții financiare nebancare. Cardul de credit este cunoscut și sub denumirea de card de cumpărături. Sumele pe care le poți obține printr-un astfel de împrumut este condiționat de veniturile pe care le încasezi. În campaniile de promovare, băncile spun că îți vor acorda pe cardul de cumpărături trei salarii. Situația nu este însă tot timpul așa, deoarece depinde dacă ai și alte credite în desfășurare.

Cardul de credit este destinat cumpărăturilor în rate fără dobândă. Dacă achiziționezi produse de la magazinele partenere și plata în rate, poți beneficia de 0 dobândă.

Cum obțin un card de credit?

Acest tip de credit este foarte popular în România deoarece este acordat foarte ușor. Aplicarea pentru un card de credit se poate realiza prin mai multe metode, în funcție de banca sau instituția financiară aleasă:

Online - completezi formularul cu datele solicitate;

Telefonic - suni la numărul de telefon afișat și soliciți un credit;

E-mail - trimite cererea de credit prin mail;

Fizic - te deplasezi la sediu și furnizezi actele necesare;

Aplicație - unele bănci și IFN îți permit să soliciți un credit direct din aplicația mobilă.

Cererea ta de credit va fi analizată și vei primi un răspuns. Odată cu acesta vei afla și suma pentru care ești eligibil și care îți poate fi acordată.

Înainte de aplica pentru un card de credit online este important să știi că acest tip de împrumut se acordă pe baza veniturilor încasate. Astfel, dacă nu ai un venit activ sau nu poți face dovada acestuia, sunt șanse mici ca cererea ta să fie aprobată.

În plus, în cadrul analizei dosarului îți va fi analizat și istoricul de creditare. Pentru a avea șanse reale la obținerea unui card de credit România trebuie să nu ai restanțe neachitate.

Care sunt beneficiile unor carduri de credit AXI?

AXI Card este dedicat persoanelor fizice care doresc să beneficieze de un împrumut financiar eficient. Prin intermediul acestui card de credit online vei putea face cumpărături pe care să le achiți apoi în rate lunare egale. Planul de rate îți este furnizat în fiecare lună, astfel că tu vei știi mereu cât ai de plată.

Analiza dosar, emitere și administrare card sunt servicii gratuite și nu ți se vor aplica taxe sau comisioane pentru acestea. În plus, AXI Card îți furnizat direct la domiciliu, fără să fie nevoie să plătești taxe de transport.

AXI Card este versatil și poate fi folosit atât pentru plăți în România, cât și în străinătate. Poți face plăți la orice POS, la magazine online, dar și în străinătate.

De fiecare dată când realizezi o plată vei primi un SMS cu valoarea acesteia și cu suma de bani disponibilă pe card. Acest serviciu te va ajuta să-ți administrezi eficient bugetul. În plus, pentru a-ți gestiona banii și mai eficient, descarcă aplicația mobilă AXI RO. Aceasta este disponibilă în Play Store și App Store. În cadrul acesteia poți să-ți analizezi istoricul tranzacțiilor și să vizualizezi informațiile despre datoriile curente.

Poți să păstrezi cardul AXI și pentru situațiile neprevăzute. Chiar dacă ai aplicat și ți-a fost emis cardul, nu vei avea de plătit nimic până ce nu realizezi prima plată. Abia apoi ți se va calcula rata lunară pentru suma utilizată.

AXI Card te va informa tot timpul care este suma pe care o ai de achitat. În prima zi a fiecărei luni o să primești un SMS cu următoarele informații:

Obligații totale de plată

Suma minimă de plată

Poți alege să rambursezi toată suma folosită în luna precedentă, valoarea minimă sau orice altă sumă mai mare decât suma minimă transmisă. Aceste informații vor fi mereu disponibile și în contul tău online. Pe adresa de e-mail furnizată îți vom trimite lunar extrase de cont pentru a vedea istoricul tranzacțiilor realizate.

Personalul AXI Card este mereu aproape de tine. Poți contacta serviciul cu clienții la orice oră, deoarece acesta are o acoperire totală, de 24/7.

Poți aplica pentru un credit online cu istoric negativ?

Orice persoană fizică poate aplica pentru carduri de credit online. Cu toate acestea, cei care au un istoric de creditare negativ sunt de cele mai multe ori respinși. Băncile nu vor să-și asume riscuri astfel că nu iau în calcul aprobarea cererilor de la persoane cu istoric negativ.

Desigur, cel mai bine este să eviți să ajungi în Biroul de Credite și să-ți plătești la timp ratele. Orice întârziere în plata ratelor va atrage sancțiuni. Pe lângă că vei fi introdus ca și rău platnic la Biroul de Credite, creditorul îți va aplica dobânzi de penalizare începând cu prima zi de întârziere. În plus, odată ajuns în evidențele Biroului de Credit vei rămâne cu istoric negativ timp de 4 ani. Chiar dacă îți achiți toate restanțele și ratele avute, înregistrarea rămâne activă și se șterge doar după trecerea a 4 ani.

AXI Card poate fi obținut chiar și de cei cu istoric negativ. Pentru a beneficia de cardul AXI trebuie să completezi chestionarul de pe site-ul axi-card.ro. Aici vei introduce numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și codul numeric personal. Poți aplica și prin telefon, contactându-ne la numărul 031 90 33 (tarif normal). O altă metodă disponibilă este prin e-mail (help@axi-card.ro).

În procesul de analizare a cererii tale va fi interogată baza de date a Biroului de Credit. Dacă ai deja istoric negativ și vrei să-ți crești șansele de creditare, îți recomandăm să nu lași datorii neachitate. 

Este important ca în momentul aplicării pentru orice tip de credit să nu figurezi cu datorii restante pentru alte împrumuturi. În plus, reprezentanții AXI Card vor analiza și situația ta financiară în baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).