Card pentru cumpărături de la AXI Card

Card pentru cumpărături de la AXI

blog-calendar-icon Created at: 22.12.2023
blog-views-icon 291

Alege să-ți faci cumpărăturile folosind cardul de cumpărături de la AXI Card. Noi îți oferim posibilitatea de a accesa un împrumut în cel mai scurt timp. Produsele nebancare oferite de AXI sunt diferite de metodele clasice de împrumut, fapt care le face foarte accesibile pentru orice persoană interesată de un împrumut oferit rapid și foarte ușor. În rândurile de mai jos îți vom prezenta câteva condiții minime pe care tu trebuie să le îndeplinești pentru a putea beneficia de un card pentru cumpărături, dar și o mulțime de avantaje de care te poți bucura dacă alegi să devii unul dintre clienții noștri.

Condiții de aprobare 

Orice instituție financiară, fie ea bancară sau nebancară are propriul regulament de ordine interioară în ceea ce privește modalitățile prin care aprobă un împrumut sau un card pentru cumpărături. Cu toate acestea, o regulă universal valabilă este vârsta minimă pe care trebuie să o aibă clienții unor instituții financiare. În cazul nostru vârsta celor care doresc un împrumut trebuie să fie cuprinsă între 18 și 70 de ani. De asemenea este foarte important de știut faptul că actul de identitate, unul dintre documentele necesare întocmirii dosarului de analiză trebuie să aibă o valabilitate mai mare de 3 luni. În cazul în care buletinul dumneavoastră se află în ultimele 3 luni de valabilitate este necesară schimbarea acestuia înainte de a aplica pentru cardul de credit oferit de AXI. Un alt fapt important este naționalitatea clienților noștri; instituția noastră nebancară oferă credite doar persoanelor de naționalitate română și care au rezidența sau adresa de domiciliu în țara noastră.

Venituri constante

Ca să te poți bucura de un card pentru cumpărături este nevoie de asemenea să ai un venit constant. Venitul poate să fie de mai multe feluri: salariu, pensie, venituri din chirii sau alte tipuri de venituri care reprezintă caracter de permanență și sunt certe. De asemenea este important să se poată face dovada locului de muncă. Chiar dacă instituția noastră nu solicită adeverință de venit decât în anumite cazuri excepționale, venitul tău trebuie să fie unul declarat și înregistrat la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Orice forme de venit sporadice sau pe o perioadă limitată de timp nu pot fi luate în considerare când se face analiza dosarului de creditare.

Atunci când dorești să aplici pentru un card de credit ar fi bine să ți cont și de gradul de îndatorare. Indiferent dacă mai ai alte credite cumulate sau nu, valoarea totală a ratelor tale lunare nu are voie să depășească procentul de 40% din veniturile tale totale. Gradul de îndatorare este un instrument stabilit prin lege de Banca Națională a României, care a stabilit o limita pentru ratele pe care o persoană le poate avea în fiecare lună. Astfel, ca exemplu, pentru un venit total de 3000 de lei pe lună, gradul maxim de îndatorare este de 1200 de lei, ceea ce înseamnă că valoare totală a ratelor tale nu poate să depășească suma de 1200 de lei.

Dobânzi

Acestea sunt cele mai importante dintre aspectele unui credit, indiferent despre ce tip de credit vorbim. Ai mare atenție la tipul de dobândă prezentat și fă comparații în cunoștință de cauză. O modalitate utilă de a compara dobânda aplicată creditelor este DAE (dobânda anuală efectivă), instrument care include toate costurile unui credit, cum ar fi dobânda lunară, dobânda anuală, dar și taxele și comisioanele aplicate.

La AXI Card beneficiezi de perioada de grație a cardului de cumpărături. Asta înseamnă că atât timp cât nu folosești banii de pe card, nu se percepe niciun fel de dobândă pentru suma creditată. Dobânda percepută pentru creditul de cumpărături este de 0,19% pe zi sau 5,9% pe lună. Una dintre cele mai competitive valori ale dobânzi atât de pe piața nebancară cât și de pe cea bancară. Poți astfel să te bucuri de cumpărături fără să îți fie afectat bugetul, plătind pentru produsele de care ai nevoie doar o rată lunară aferentă sumei cheltuite.

Penalizări

Sunt aplicate penalizări la toate tipurile de credit sau la orice fel de împrumut, indiferent de instituția la care alegi să apelezi în cazul unei astfel de nevoi. Chiar dacă vorbim de un credit ipotecar, credit pentru nevoi personale sau în cazul nostru de un card pentru cumpărături, neplata la timp a ratelor, întârzierile mari și care se produc în mod repetat atrag după sine aplicarea unor penalizări. Asigură-te că plătești ratele la timp pentru a evita neplăcerea de a trebui să achiți aceste penalizări. De asemenea, documentează-te mereu care sunt penalizările și condițiile în care acestea se aplică.

Cum poți obține cardul pentru cumpărături

Deoarece la AXI știm că în vremurile pe care le trăim timpul este foarte important pentru fiecare dintre noi, am ales să punem la dispoziția clienților noștri câteva metode extrem de simple și de eficiente prin care să puteți aplica pentru un credit sau pentru un card de cumpărături. Așadar dacă ai o nevoie urgentă pentru un împrumut e nevoie doar să parcurgi câțiva pași extrem de simpli. Pentru început accesează site-ul nostru www.axi-card.ro. Asta înseamnă că poți să obții un credit exclusiv online fără a mai fi nevoie de drumuri la bancă, drumuri care sunt atât o risipă de timp cât și de bani. Poți deci să completezi o cerere de credit extrem de rapid doar printr-un click pe butonul ”Aplică acum” în partea din dreapta  sus a paginii web amintite mai sus. Următorul pas presupune completarea rapidă a câtorva informații personale cum ar fi numele și prenumele tău, codul numeric din cartea de identitate și bineînțeles un număr de telefon valabil, pentru ca operatorii noștri să te poată contacta în vederea finalizării cererii de creditare. Iar ca să fie totul și mai simplu, contractual și actele adiționale necesare obținerii unui împrumut se pot se pot semna foarte ușor cu ajutorul unei semnături electronice. E important de asemenea să știi că datorită tehnicii modern, instrumentul de semnare electronică reprezintă cea mai sigură modalitate de semnare a unui contract și bineînțeles o modalitate în conformitate cu normele și prevederile legale. Actele care trebuiesc semnate sunt trimise pe e-mail iar procesul de semnare electronică durează doar câteva clipe. Dacă dorești să folosești acest instrument este necesar să bifezi în formularul de aplicare căsuța corespunzătoare, dar și căsuța prin care îți dai acordul cu privire la politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal.

O altă modalitate de a accesa un împrumut este prin intermediul e-mail-ului. Dacă alegi această variantă te rugăm să trimiți un mail la adresa noastră help@axi-card.ro în care să-ți declare interesul pentru unul dintre produsele noastre, iar un operator te va contacta în cel mai scurt timp pentru ați oferi tot suportul de care ai nevoie

Dacă totuși nu ești o persoană care se simte confortabil cu tehnologia sau nu ai acces la internet, există și posibilitatea de a aplica pentru un card pentru cumpărături apelându-ne telefonic la numărul de telefon 031 90 33. Acesta este un număr cu tarif normal. Operatorii noștri care vor răspunde apelului tău îți vor cere datele personale și îți vor oferi îndrumarea de care ai nevoie în vederea obținerii unui card de credit. De asemenea, pentru a face posibilă evitarea deplasării poți să optezi pentru semnarea clasică a documentelor. Pentru acest lucru noi îți trimitem prin poștă formularele care trebuiesc semnate, iar după ce le semnezi tot ce ai de făcut este să le trimiți înapoi pe adresa noastră. Aceasta modalitate este totuși una care necesită o perioadă mai lungă de timp până la finalizarea procesului de analiză.

Beneficii și avantaje ale unui card pentru cumpărături

Odată ce ai decis să aplici pentru un împrumut de la AXI Card te poți bucura de o mulțime de beneficii, dar și de plăcerea de a face cumpărăturile de care ai nevoie. Poți scoate din sertar lista completă de cumpărături și să treci la treabă.

În primul rând e important să-ți aducem la cunoștiință faptul că la AXI nu percepem niciun fel de comision de analiză a dosarului de creditare. Indiferent dacă cererea ta va fi sau nu acceptată nu va trebui să plătești pentru că ai aplicat.

Poți de asemenea să îți gestionezi finanțele oricum dorești tu, alegând un contract de împrumut cu o perioadă flexibilă, între 1 an și 5 ani. Și de asemenea poți să faci orice fel de cumpărături dorești, achiziționând produse pe care să le achiți într-un număr de până la 12 rate.

Un mare plus îl reprezintă acordarea de șanse chiar și clienților care din anumite motive se află pe lista datornicilor în Biroul de Credite. Tot ce trebuie să faci este să-ți plătești întârzierile și să faci dovada că ai ajuns la zi cu datoriile prezentând operatorilor noștri extrasul de cont.

Te poți bucura în voie de cumpărături în această vară, beneficiind în cazul anumitor furnizori de produse sau servicii chiar și de rate fără dobândă. Totodată poți face cumpărături fără să mai ai nevoie de cash, plătind direct cu cardul tău pentru cumpărături de la AXI sau chiar de la tine de acasă prin transfer bancar.

Cardul de cumpărături de la AXI permite clienților noștri să folosească servicii moderne de mobile banking. Instalează aplicația noastră disponibilă pe App Store și Google Play și nu mai e nevoie să faci drumuri la bancă sau la bancomate pentru ați consulta soldul. Aplicația pentru telefonul mobil pe internet banking îți permite să-ți gestionezi finanțele în timp real: primești notificări despre tranzacțiile făcute și îți permite să faci transferuri sau plăți în rapid și în timp real.

Pentru a beneficia de un card pentru cumpărături nu mai ai nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului. Datorită unui proces foarte simplificat, drumurile la bancă au devenit istorie. Cum am mai spus și în rândurile de mai sus, tot procesul de analiză se rezumă la câteva click-uri, oferindu-ți astfel posibilitatea de a beneficia de un credit chiar în aceeași zi în care ai decis să aplici.

Flexibilitatea utilizării banilor este un alt avantaj major pe care îl oferim clienților noștri. Cu ajutorul cardului pentru cumpărături poți să-ți plătești vacanțele instant și bineînțeles, poți chiar să-l iei cu tine în concediu bucurându-te de timpul liber petrecut cu familia prin plăți instante direct la POS. Sau te poți bucura de numeroase reduceri sau prețuri promoționale făcând cumpărături online în timp ce te relaxezi în fotoliu. 

Alege AXI pentru o experiență de utilizare card facilă și fără complicații! Tot ce ai de făcut este să aplici acum pentru un card de cumpărături și să te gândești la ceea ce ai nevoie pentru o relaxare completă, pentru că de restul ne ocupăm noi. Nu mai aștepta și aplică acum să obții un  card pentru cumpărături de la AXI.

0 comentarii