Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum îmi actualizez AXI RO la cea mai recentă versiune?

Aplicația mobilă AXI RO este complet gratuită și o puteți folosi dacă aveți un telefon inteligent, cu sistem de operare Android sau iOS.
Pentru a utiliza suita completă de funcții ale aplicației, trebuie să vă asigurați că ați instalat cea mai recentă versiune.
Dacă doriți să instalați aplicația pentru prima dată, vizitați App Store sau Google Play - în funcție de sistemul de operare al telefonului dvs.
Introduceți în bara de căutare „AXI RO”. Faceți clic pe numele aplicației din rezultatele căutării. Faceți clic pe butonul „instalați”. De îndată ce descărcarea aplicației este finalizată, puteți trece la configurarea setărilor dvs.
Pentru a adăuga cardul de credit, trebuie să introduceți codul numeric personal și numărul contractului de împrumut cu AXI Finance IFN SA. Acesta este format din cele 6 cifre scrise chiar sub nume, pe cardul dvs. de credit.
La pasul următor, trebuie să introduceți un cod de conectare în aplicație. Acesta este format din 4 cifre aleatorii, pe care trebuie să le introduci de fiecare dată când intri în aplicația AXI RO. Vă sfătuim să vă configurați o autentificare cu date biometrice, pentru că astfel nu va trebui să reintroduceţi codul de acces și vă veți confirma mult ușor achizițiile online.
Dacă nu sunteți sigur dacă aveți cea mai recentă versiune a aplicației mobile AXI RO, accesați App Store sau Google Play. Căutaţi aplicația AXI RO în caseta de căutare a magazinului. Când faceți clic pe el, veți avea 2 opțiuni - să dezinstalați sau să actualizați aplicația. Faceți clic pe „Actualizare”.
Este important să știți că va trebui să parcurgeți din nou pașii de adăugare a unui card de credit și de identificare.
Odată ce ați finalizat procesul de verificare, puteți fi sigur că aveți cea mai recentă versiune a aplicației mobile și că aveți acces la cele mai recente funcții.