Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Ce este aplicatia mobila AXI si de ce am nevoie de ea?

In contextul in care telefonul mobil face parte din viata de zi cu zi a tuturor, dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru confortul clientilor AXI a fost o parte integranta a eforturilor noastre de a satisface nevoile specifice si cerintele ridicate de confort si securitate ale acestora.

Aplicatia mobila este complet gratuita si o poti folosi daca ai un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android.

Este simplu de folosit si iti permite sa urmaresti rapid si usor tranzactiile din contul tau, pentru a-ti gestiona bugetul mai eficient.

Datorita cerintelor de reglementare ale UE privind platile electronice si introducerea autentificarii cu doi factori, utilizarea aplicatiei mobile AXI Card face verificarea platilor online sa fie mai rapida, mai usoara si mai sigura.

 

Exista doua optiuni pentru confirmarea platilor online prin intermediul aplicatiilor mobile - cu un cod de securitate creat de tine sau cu o amprenta digitala.

Avand instalata aplicatia mobila AXI, vei primi o notificare de confirmare a platii pentru fiecare dintre platile online. Poti confirma plata in modul ales de catre tine - cu un cod sau cu o amprenta digitala.

Daca doresti sa confirmi platile cu doar cateva click-uri si fara riscul de a-ti uita codul de securitate, poti activa optiunea biometrica.

Va trebui sa confirmi platile folosind una dintre metodele de autentificare cu doi factori la toti comerciantii care sunt inclusi in programele Visa Secure si Mastercard Identity Check.

Daca nu iti verifici identitatea, plata ta  online nu va fi finalizata.