Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

De ce ar trebui sa detii un card de credit AXI Card?

Desi toate cardurile de credit prezinta anumite avantaje pentru utilizatorii lor, AXI Card iti ofera beneficii suplimentare.  

 

Card de credit international
AXI Card este un card de credit international, adica poti plati si efectua tranzactii cu el oriunde in lume, fara sa iti faci griji ca platile sau tranzactiile tale vor fi blocate sau respinse.

 

Aplicare la distanta prin telefon sau ONLINE
Cu AXI Card economisesti timp: fiecare etapa a procesului de obtinere a cardului se desfasoara la distanta. Poti aplica pentru un Card AXI fie online, fie prin telefon, nu trebuie sa stai la cozi, nu pierzi timp completand pagini intregi de formulare, nu faci drumuri la sediul creditorului. Dupa aprobarea cererii tale, poti semna documentatia de credit, electronic, din confortul casei tale.

 

ZERO taxe pentru emitere si re-emitere
Multe institutii bancare si nebancare percep clientilor comisioane pentru emiterea si/ sau re-emiterea cardurilor. Nu avem nicio astfel de taxa deoarece credem ca aceste servicii fac parte din angajamentul nostru fata de tine.
 

LIVRARE GRATUITA la adresa specificata de tine
Un alt avantaj al AXI Card este ca nu trebuie sa faci drumuri in afara casei/ biroului tau pentru a intra in posesia lui. Dupa aprobarea aplicatiei tale, iti vom trimite Cardul AXI emis pe numele tau, prin curier, la adresa de livrare pe care tu ne-o indici. Trebuie doar sa fii prezent la adresa respectiva pentru a prelua personal plicul.  
 

Limita de credit reutilizabila

Limita de credit acordata prin intermediul Cardului AXI este de tip revolving - cu reinnoire automata. Acest lucru inseamna ca orice suma utilizata cu cardul si achitata, poate fi utilizata din nou.

 

Dobanda lunara de 5,9% 
Rata dobanzii pentru cardul de credit AXI CARD este pe deplin competitiva cu ratele dobanzilor la cardurile bancare, dar mult mai accesibila ca si conditii de aprobare.
 

24/7 ACCES ONLINE la un profil de client personal
In contul online de client ai control si vizibilitate completa asupra tuturor tranzactiilor efectuate cu Cardul tau AXI.
 

24/7 servicii pentru clienti
Doar trimiti un mesaj pe pagina noastra si primesti raspunsuri la intrebarile tale - 24/7, 365 de zile pe an.