Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum adaug cardul AXI la Google Pay™?

Cum adaug cardul AXI la Google Pay™?

Cel mai simplu mod de a adauga cardul dvs. AXI la Google Pay™ este direct prin aplicatia noastra mobila. Selectati butonul pentru a adauga cardul in portofelul digital. Urmati pasii pentru a verifica cardul. Asta e tot.

 

Trebuie sa-mi adaug din nou metodele de plata in viitor?

Nu. Toate cardurile de credit si de debit adaugate la Google Pay™ vor aparea automat in meniul „Metode de plata”. Daca ati folosit o forma de plata pentru a achizitiona un produs sau un serviciu Google (cum ar fi o aplicatie sau stocare Google Drive), veti vedea aceasta forma de plata pe Google Pay™ fara a o adauga in mod explicit.

 

Cum setez sau modific metoda de plata principala?

Primul card pe care il adaugati ca metoda de plata pe Google Pay™ devine mijlocul dvs. principal de plata prin intermediul sistemului. Cand platiti cu Google Pay™ intr-un magazin, aceasta metoda de plata este taxata automat. Puteti schimba metoda de plata principala. Pentru a face acest lucru, conectati-va la aplicatia Google Pay™ de pe telefon. Glisati spre stanga pentru a gasi cardul pentru care doriti sa efectuati metoda de plata principala. Atingeti „Setare implicita”.

 

Alte metode de plata?

Puteti plati si cu alte carduri care nu sunt setate ca de baza.

Cum se plateste cu alte carduri in magazine:

  • Deschideti aplicatia Google Pay™.
  • In partea de sus a cardului, glisati spre stanga pana il gasiti pe cel pe care doriti sa il utilizati.
  • Tineti spatele telefonului de terminalul de plata.
  • Daca vi se solicita, selectati „Credit” indiferent de tipul cardului.
  • Pentru tranzactiile cu cardul de debit, poate fi necesar sa introduceti codul PIN. Utilizati cel specificat de editor.

 

Cum modific metoda de plata?

Puteti edita sau elimina orice metode de plata suplimentare. Pentru a face acest lucru, accesati pay.google.com si accesati sectiunea „Metode de plata”. Selectati cardul pe care doriti sa il schimbati sau sa il eliminati. Selectati Editare. Modificati data de valabilitate, codul de verificare, numele si adresa titularului contului bancar. Daca doriti sa eliminati plata Selectati „Eliminare” in loc de „Editare”.