Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

De unde pot obţine mai multe informaţii despre AXI Card?

Ne angajam sa oferim un serviciu prietenos si informatii transparente despre cardul de credit AXI. Am dezvoltat o varietate de canale de comunicare pentru a ne putea contacta si pentru a primi rapid raspunsuri la intrebarile tale.
 

Primul loc unde poti gasi informatii despre cardurile de credit AXI este website-ul nostru. Esti interesat de comisioanele aplicabile anumitor operatiuni/ tranzactii care se pot efectua cu AXI Card? Trebuie doar sa faci click pe TARIFE in meniul principal din partea de sus al site-ului www.axi-card.ro. Gasesti taxa pe care o cauti in lista care se deschide. Pentru confortul tau, am adaugat o optiune pentru a descarca lista astfel incât sa o poti tipari si sa o citesti oricand doresti.

Retine insa ca AXI Card NU are comisioanele si taxele care sunt percepute in mod obisnuit de alte institutii bancare/ nebancare, de exemplu comision pentru emiterea/ re-emiterea cardului, comision pentru verificarea soldului, comision pentru schimbarea codului PIN etc. Platile online efectuate cu Cardul AXI catre comercianti din Romania si strainatate sunt, de asemenea, gratuite.
 

Daca esti interesat de termenii si conditiile de emitere si utilizare a cardului, conditiile de utilizare a website-ului www.axi-card.ro sau doresti sa afli informatii despre folosirea modulelor cookie de pe site, viziteaza sectiunea Termeni si Conditii la axi-card.ro/termeni-si-conditii-eps si acceseaza meniul corespunzator.
 

Daca ai probleme specifice legate de utilizarea cardului tau, cauti informatii despre dobanzi, plati, aplicatia mobila etc. consulta sectiunea Centru Asistenta. Acolo am adunat cele mai frecvente intrebari de la clientii nostri, asigurându-ne ca raspunsurile sunt cât mai clare si cuprinzatoare posibil.
 

Daca preferi sa primesti personal informatii despre Cardul de credit AXI, echipa noastra iti sta la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00. Suna-ne la numarul 031 90 33 si afla raspunsuri la intrebarile tale. Apelul este fara taxe suplimentare. 
De asemenea, poti utiliza optiunea de chat. Acolo angajatii nostri iti vor raspunde la intrebari si vei primi o copie a conversatiei la adresa ta de e-mail.
Alternativ, ne poti scrie la adresa help@axi-card.ro.