Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Ce este un cont personal online AXI Card?

Contul personal online AXI Card este o platforma online menita sa faciliteze accesul clientului la informatiile privind cardul de credit, promotii, oferte individuale si jocuri.

Profilul tau AXI Card iti permite sa vizualizezi istoricul tranzactiilor cu cardul de credit si promotii AXI Card, precum si ofertele noastre individuale pentru tine.

Pentru a-ti crea un cont personal, trebuie sa completezi formularul de inregistrare disponibil la adresa web. Aici te rugam sa fii atent cum iti introduci numele; fiind un formular web are anumite caracteristici specifice, te rugam, nu lasa spatii intre nume, sa nu folosesti diacritice si semne de punctuatie.

Dupa inregistrarea cu success, vei primi pe adresa de e-mail indicata un link de activare a contului. Dai click pe acest link, ti se va cere sa iti introduci o parola personala, dupa care vei intra in cont si iti poti inregistra cardul de credit ca sa poti urmari tranzactiile.

! In urma aplicarii pentru un card de credit Axi Card, ti se va crea automat un cont personal. Cum am specificat mai sus, ulterior aplicarii, vei primi pe adresa de e-mail indicata un link de activare a contului personal.

Pentru a accesa contul personal Axi Card, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • Acceseaza site-ul www.axi-card.ro
  • Apasa butonul “Logare” din coltul dreapta sus al paginii;
  • Introdu adresa de e-mail si parola cu care te-ai inregistrat;
  • Apasa butonul “Conectare”.

Contul tau personal este un serviciu oferit gratuit de AXI, este mai usor sa vezi toate tranzactiile direct pe telefonul tau sau acasa, decat sa faci drumuri pentru un extras de cont.