Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum inregistrez cardul AXI in platforma online de client?

Cardul de credit AXI pune la dispozitia utilizatorilor sai o platforma convenabila, cu o functionalitate sporita si care poate fi accesata rapid si usor.

Cu toate acestea, pentru a o putea utiliza, trebuie sa iti inregistrezi cardul AXI in contul tau personal.

Este un proces usor, care dureaza doar cateva secunde.

Gestionarea profilului personal de utilizator accesibil online este extrem de usoara si de sigura.

 

Pentru a-ti inregistra cardul de credit AXI in contul personal:

  • Mergi la meniul AXI Card din profilul tau;
  • Completeaza campurile CNP si numarul contractului;
  • Daca nu cunosti numarul contractului, il poti identifica in coltul din stanga jos al cardului tau. L-am mentionat acolo pentru comoditate;
  • Dupa ce completezi campurile mentionate mai sus, vei primi pe numarul de telefon declarat catre AXI Finance IFN S.A. un SMS cu un cod de inregistrare;
  • Introdu codul de inregistrare in campul activ si confirma inregistrarea cardului tau AXI in contul personal;
  • Asta e tot! Acum poti urmari, in siguranta, din profilul personal, toate tranzactiile efectuate cu cardul tau de credit AXI.

 

Vizualizeaza in partea stanga a ecranului sectiunile meniului de navigare din profilul tau si afla toate optiunile pe care acesta ti le ofera. Prin intermediul sistemului poti efectua operatiuni non-financiare. De exemplu, poti seta sa fii informat despre tranzactiile efectuate cu cardul AXI inregistrat in profilul tau personal, in anumite intervale de timp, alese aleatoriu de tine.

Poti verifica extrasul contului tau si obligatiile de plata aferente cardului tau AXI.

De asemenea, comoditatea platformei consta si in aceea ca poti contacta echipa noastra de relatii cu clientii printr-un mesaj transmis prin intermediul sistemului.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mesaj din meniul MESAJE / INTREBARI SI RASPUNSURI, iar noi vom primi intrebarea ta si iti vom raspunde.

Poti bloca singur anumite tranzactii/ operatiuni efectuate cu cardul tau AXI sau poti activa anumite operatiuni. Aceasta este o facilitate pe care o oferim pentru a creste securitatea fondurilor de pe cardul tau de credit.