Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum pot sa recuperez o parola pe care am uitat-o pentru contul online?

In cazul unei parole de utilizator uitate, daca simti ca nu te vei putea descurca singur, contacteaza-ne la 031 90 33 sau prin e-mail: help@axi-card.ro
Nu este greu sa-ti recuperezi singur parola. Cand introduci datele in casuta de autentificare, in loc sa introduci datele de acces, da clic pe link-ul "Ai uitat parola?" in campul parola din formularul de conectare.
Vei primi un e-mail de parola uitata pe e-mailul pe care il specifici. Acest link va fi activ numai in urmatoarele 24 (douazeci si patru) de ore, deci te sfatuim sa reactionezi cat mai repede posibil.
Conecteaza-te la contul de e-mail si fa clic pe link pentru a schimba parola de profil.
Se va deschide o pagina unde trebuie sa dai clic pe butonul TRIMITE-MI COD SMS si iti va trimite un SMS cu un cod pentru a schimba parola contului. Codul va fi trimis pe numarul tau de telefon mobil, care este mentionat in contract.
Introduce codul din SMS in campul de cod SMS si apasa butonul TRIMITE.
Se va deschide o pagina pentru a introduce o noua parola ca sa te poti conecta la profilul cardului de credit AXI online.
Introdu noua parola, dar asigura-te ca respecti cerintele de parola (minim 8 caractere in lungime, inclusiv litere mari, litere mici si cifre). Te sfatuim sa alegi o parola care inseamna ceva pentru tine. Deci nu o vei uita si nu va trebui sa parcurgi pasii descrisi din nou.
Confirma parola introdusa prin rescrierea acesteia in campul "Confirmare parola".
Pastreaza modificarile efectuate.
Acum poti utiliza noua parola de conectare in contul tau online individual.