Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum schimb o parola din contul meu online?

Schimbarea parolei pentru profilul tau de pe site-ul nostru este un proces simplu pe care il poti face singur in orice moment.
O modalitate de a face acest lucru este accesarea submeniului Parola din meniul Contul meu si completarea urmatoarelor campuri: Parola noua; Confirma parola noua; Parola curenta.
Retine ca trebuie sa respecti cerintele privind lungimea parolei. Noua ta parola trebuie sa aiba cel putin 8 caractere, incluzand o litera mare, o litera mica si o cifra. Este extrem de important sa selectezi o parola sigura si diferita pentru fiecare cont. Este o buna practica sa iti actualizezi periodic parola.
Urmeaza aceste sfaturi pentru a crea o parola sigura si pastreaz-o in siguranta:

  • Utilizeaza o parola lunga, formata din litere, numere si simboluri;
  • Nu folosi numele de utilizator pentru o parola;
  • Nu folosi parole utilizate frecvent;
  • Daca stochezi parole in browserul tau, aceasta ar trebui sa se afle numai pe computerul tau personal, cu conditia ca acesta sa fie utilizat doar de tine.

Exemplu protejare prin parola: Kokiche123#
Un alt caz in care iti poti schimba parola pentru profilul tau este prin optiunea parola uitata din pagina de conectare. Trebuie doar sa dai clic pe textul "Ai uitat parola" si sa urmezi pasii. Vei primi un e-mail cu un link de resetare a parolei valabil pentru o zi. Da clic pe link si pe pagina catre care esti redirectionat soliciti un SMS de confirmare.
Vei primi codul pe telefonul mobil afisat in contractul tau de credit. Introdu-l in casuta care apare pe pagina si apoi completeaza si confirma noua parola.
In ambele cazuri, exista o cerinta referitoare la parola cu care trebuie sa te conformezi. Gandeste-te la o parola pe care respecta regulile de dificultate, dar care va insemna ceva pentru tine, asa nu vei uita.