Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Ce servicii pot primi prin intermediul platformei online AXI Card?

Ce servicii iti ofera contul tau online AXI Card?

Datorita profilului tau individual online de pe axi-card.ro, poti accesa o varietate de informatii referitoare la cardul tau de credit AXI.

De exemplu, poti urmari toate tranzactiile efectuate cu cardul tau de credit. In plus, iti poti seta perioadele pentru care doresti sa vezi un raport.
Un alt serviciu acordat de contul tau individual online este de a urmari starea curenta a cardului tau. Complet gratuit, cand doresti, poti verifica soldul contului tau - cat ai utilizat luna curenta si care este suma datoriilor.
In profilul clientului, fiecare detinator de card are acces la un extras de cont. In principiu, ai, de asemenea, dreptul de a solicita acest document pe hartie sau prin e-mail.
De asemenea, poti gestiona serviciile pentru care este utilizat cardul. AXI este unul dintre putinele carduri de credit pe care le poti bloca si activa - integral sau partial. De exemplu, poti interzice numai anumite tipuri de operatiuni care pot fi efectuate cu cardul tau AXI. Aceasta caracteristica vizeaza cresterea securitatii cardului de credit.
La abonatii vechi, obtinerea unui profil individual a devenit automat - odata cu semnarea contractului pentru cardul de credit AXI. Clientul trebuie sa-si inregistreze cardul in cont, ca sa poata folosi toate caracteristicile sale.
Acum, in calitate de client nou, este alegerea ta daca vrei sa inregistrezi un cont nou. Fiecare vizitator al site-ului nostru axi-card.ro se poate inregistra si poate avea un profil personal prin meniul LOGIN CLIENT. Odata ce ti-ai inregistrat contul tau de client, trebuie sa adugi detaliile cardului de credit - un singur cod personal (PIN) si un numar de contract.
Noi recomandam sa se inregistreze fiecare client in contul personal AXI pe axi-card.ro, precum si cardul de credit pe care il foloseste, pentru ca adaugi valoare cardului tau de credit. Poti efectua cu usurinta si in mod convenabil o varietate de tranzactii fara plata si intotdeauna stii soldul cardului tau AXI.