Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cand si unde platesc obligatiile aferente cardului de credit?

Perioada de plata in care trebuie sa achiti sumele utilizate de pe cardul de credit (impreuna cu dobanda contractuala aferenta) este cuprinsa intre data de 1 si 5 a lunii urmatoare datei utilizarii.

Exista mai multe modalitati prin care iti poti achita datoria la Cardul tau AXI. Tu alege-o pe cea mai avantajoasa pentru tine.

Cea mai usoara si convenabila modalitate pentru a-ti plati datoria este plata online prin website-ul nostru. Iti recomandam sa iti faci cont pe website-ul nostru si sa iti inregistrezi Cardul AXI, pentru ca in felul acesta nu va fi necesar sa introduci de fiecare data numarul contractului tau si datele personale. Suma pe care o platesti online nu trebuie sa fie mai mica decat suma minima de plata si nu trebuie sa depaseasca obligatiile totale de plata. De indata ce vom procesa plata, aceasta va fi reflectata in contul tau.

Atunci cand platesti online pe website-ul nostru pot exista mai multe optiuni in functie de situatia ta:

  • Daca nu ai un cont personal pe website-ul nostru, alege sa continui fara cont, introdu codul numeric personal (CNP), CID-ul (numarul contractului tau - acesta este reprezentat de cele 6 cifre scrise sub numele tau pe Cardul AXI) si suma pe care doresti sa o achiti. Aceasta nu trebuie sa fie mai mica decat suma minima de plata si nu trebuie sa depaseasca obligatiile totale de plata aferente Cardului tau AXI. Introdu detaliile instrumentului de plata cu care doresti sa platesti si adresa ta de email si confirma plata. Noi vom confirma ca plata ta a fost facuta cu succes.
  • Daca ai un cont personal pe website-ul nostru, dar nu ti-ai inregistrat Cardul AXI, intra in contul tau si in sectiunea “Plata” introdu codul numeric personal (CNP), CID-ul (numarul contractului tau - acesta este reprezentat de cele 6 cifre scrise sub numele tau pe Cardul AXI) si suma pe care doresti sa o achiti. Aceasta nu trebuie sa fie mai mica decat suma minima de plata si nu trebuie sa depaseasca obligatiile totale de plata aferente Cardului tau AXI. Introdu detaliile instrumentului de plata cu care doresti sa platesti si adresa ta de email si confirma plata. Noi vom confirma ca plata ta a fost facuta cu succes.
  • Daca ai un cont personal pe website-ul nostru si ti-ai inregistrat Cardul AXI, intra in contul tau si in sectiunea “Plata” introdu suma pe care doresti sa o achiti sau alege optiunea MDP (suma minima de plata). Suma pe care o transferi online nu trebuie sa fie mai mica decat suma minima de plata si nu trebuie sa depaseasca obligatiile totale de plata aferente Cardului tau AXI. Introdu detaliile instrumentului de plata cu care doresti sa platesti si adresa ta de email si confirma plata. Noi vom confirma ca plata ta a fost facuta cu succes.

Nu uita ca poti face plati pentru Cardul tau AXI si in urmatoarele moduri:

  • Personal, la ghiseele multifunctionale ale BCR. O lista completa a acestor unitati gasesti aici https://www.bcr.ro/ro/retea-unitati. In plus, poti achita si prin transfer bancar din contul tau deschis la BCR. Platile efectuate personal la BCR sau prin transfer din cont deschis la BCR sunt procesate rapid, astfel ca in functie de ora la care faci plata, aceasta va fi reflectata in contul tau cel mai tarziu a doua zi. Acest lucru este important daca platesti in ultima zi a perioadei de plata.
  • Prin transfer bancar din cont deschis la orice alta banca. Procesarea platilor facute astfel poate dura 48 de ore sau mai mult. Este important sa iei in considerare acest aspect pentru a evita acumularile de dobanda cauzate de o asemenea intarziere. Daca doresti sa faci plata prin aceasta modalitate, ar fi bine sa achiti inainte de ultima sau penultima zi a perioadei de plata, deoarece plata se considera a fi facuta la data la care suma este creditata in contul AXI Finance IFN S.A. si nu la data la care plata a fost efectuata.

In cazul in care achiti prin transfer bancar, vei suporta taxele si comisioanele pentru transferurile respective, in conformitate cu tarifele percepute de bancile prin care realizezi transferurile. 

In contul tau online de pe website-ul nostru regasesti contul IBAN deschis la BCR in care trebuie sa achiti datoriile pentru Cardul tau AXI. Acest cont este mentionat si in contractul de credit pe care l-ai semnat cu Axi Finance IFN S.A.

Indiferent de modul in care platesti datoriile la Cardul tau AXI, aminteste-ti ca o plata se considera facuta la data la care suma este creditata in contul bancar al creditorului si nu la data la care efectuezi tu plata.

Cardul AXI este un instrument de plata alternativ care te poate ajuta sa eviti restrictiile bancare, procedurile si cerintele bancare standard. Cardul AXI iti ofera posibilitatea de a-ti construi un istoric de creditare si de a obtine, in timp, independenta financiara. Cu AXI CARD beneficiezi de servicii rapide, moderne si personalizate.