Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum platesc cu cardul AXI prin Apple Pay?

Pentru a plati cu cardul AXI prin dispozitivul Apple, trebuie sa utilizezi optiunea de recunoastere faciala sau sa iti verifici identitatea cu amprenta.

Plata cu Face ID se face prin atingerea de doua ori pe butonul lateral de pe iPhone, privind ecranul, apoi apropiind telefonul de cititor. Pentru Touch ID, tineti iPhone-ul aproape de cititor cu degetul pe Touch ID. Cu Apple Watch, apasa dublu pe butonul lateral si apropie Apple Watch de cititor.

Nu mai trebuie sa creezi un cont sau sa completezi formulare lungi pentru a plati online prin Safari sau in aplicatii, doar selectezi Apple Pay atunci cand efectuezi o plata si finalizezi procesul cu Face ID sau Touch ID. Pentru a plati prin Safari pe un Mac, alege Apple Pay ca metoda de plata si finalizeaza procesul cu iPhone sau Apple Watch. Pe MacBook Pro, poti efectua plati folosind Touch ID-ul  cu Touch Bar-ul. Cum pot avea incredere in securitatea cardului meu AXI?Securitatea este extrem de importanta pentru noi. Poti fi sigur ca datele tale AXI Card sunt complet protejate, deoarece nu sunt stocate pe dispozitivul tau sau pe serverele Apple.

Fiecare dintre platile tale este confirmata in 2 moduri - printr-un numar special pe dispozitivul tau Apple si printr-un cod unic pentru fiecare dintre tranzactiile tale. Ori de cate ori efectuezi o plata prin Apple Pay, informatiile comerciantului sunt ascunse si acesta nu poate accesa informatiile cardului tau de credit. Acum, cu cardul AXI, platesti si mai convenabil prin Apple Pay!