Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum pot sa vizualizez tranzactiile efectuate cu cardul meu de credit AXI Card?

In contul tau personal de la AXI vei stii mereu care este situatia operatiunilor realizate. Doar cu cateva tap-uri pe telefon afli rapid care au fost ultimele tale cumparaturi cu cardul. Astfel iti poti organiza cheltuielile, poti vedea istoricul tranzactiilor si alte informatii necesare – informatii care te pot ajuta sa iti planifici cheltuielile pentru perioada urmatoare.

 

Ulterior activarii Cardului AXI, este obligatoriu sa iti creezi un cont personal pe site-ul www.axi-card.ro. Astfel, vei avea posibilitatea sa vizualizezi tranzactiile efectuate cu cardul de credit, precum si informatii despre obligatiile de plata aferente. Daca intampini orice problema cu crearea contului online sau functionarea acestuia, te rugam sa ne contactezi si noi te vom ajuta in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, vei putea primi informatii cu privire la cardul tau AXI (operatiuni efectuate, sume de plata, termene de plata etc.) contactandu-ne la numarul de telefon 031.9033 (numar cu tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.