Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

De ce nu este recomandata doar plata sumei minime?

Recomandările experților financiari cu privire la plata ratelor pentru credite și carduri de credit sunt direcționate către plata întregii datorii până la data scadenței. Cu toate acestea, dacă situația dvs. financiară nu permite acest lucru, este bine să plătiți cel puțin suma minimă datorată împrumutului dvs. Orice suma suplimentara peste minimul de plata, va fi doar în favoarea dvs., deoarece vă va proteja de aspectele negative ale unei strategii atractive și avantajoase de plată a datoriei numai prin achitarea plății minime.

 

Dacă plătiți doar suma minimă datorată, timpul de rambursare va fi mai lung.

Atunci când nu îți plătești toată datoria pentru perioada de rambursare și alegi să o plătești plătind doar suma minimă datorată, suma pe care trebuie să o plătești se împarte în prea multe rate lunare. Acest lucru va lungi cu mult perioada de rambursare a datoriei dvs. și se poate prelungi chiar pana la ani de zile.

 

Dacă plătiți doar suma minimă datorată, dobânda va continua să se calculeze la soldul rămas.

Cu cât îți plătești o suma mica din datorii, cu atât dobânzile se acumulează mai mult, ceea ce nu este rentabil pentru tine. Valoarea datoriei va crește cu fiecare amânare a achitarii totale a sumei pe care o utilizezi.