Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum eviti dificultatile financiare in starile de urgenta?

Covid-19 a afectat deja economia globală, dar mai grav este faptul că problemele financiare ajung din ce în ce mai aproape de majoritatea familiilor. Pentru a vă menține economiile stabile și pentru a evita dificultățile financiare, este important ca un împrumutat să acorde atenție următoarelor sfaturi:

 

Nu rata e-mailurile si informatiile primite de la creditorul tău.

Inbox-ul dvs. este probabil plin de e-mailuri privind coronavirusul, dar ar trebui să acordați o atenție specială tuturor e-mailurilor pe care le primiți de la creditor. Companiile financiare trimit mesaje despre modul în care procedurile de operare se schimbă în stare de urgență și ar trebui să fiți conștienți de acest lucru. În plus, este o idee bună să țineți evidența tuturor noutăților de pe site-ul creditorului dvs. și din sectiunile de social media. Fiind conștient de cum să vă plătiți împrumutul sau cardul de credit, cum puteți lua legătura cu compania și inovațiile pe care compania le lansează este foarte important.

 

Dacă veniturile dvs. sunt afectate de criză, informați creditorul.

Dacă veniturile dvs. sunt afectate de criză, trebuie să va grabiti pentru a vă organiza bugetul și pentru a aloca o parte din acesta pentru plățile urgente care vor urma. Pentru a vă asigura că nu veți fi afectat financiar, chiar dacă starea de urgență este extinsă, asigurați fonduri de urgență pentru următoarele 2 sau 3 luni și alocați restul bugetului la toate celelalte cheltuieli.

Dar dacă tot credeți că veți avea probleme cu plata datoriei, în loc să vă evitați creditorul, contactați-l. În acel moment, va fi important să fiți la curent cu plata minimă și cu privire la costurile suplimentare (dobânzi și taxe) pe care trebuie să le plătiți, dacă aveți dificultăți extreme și nu reușiți să plătiți rata.

 

Dezvolta-ți instruirea financiară.

Dacă urmați recomandările de a rămâne acasă, acum este timpul să vă faceți timp pentru a vă crește capacitatea de instruire financiară. Există multe resurse financiare gratuite disponibile cu sfaturi utile despre optimizarea bugetului, gestionarea datoriei, tehnici de a economisi și multe altele. Cunoștințe financiare suplimentare vă vor ajuta să vă gestionați mai bine finanțele personale nu numai în perioadele de urgență, dar și pe viitor.