Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Ce este protectia 3D pentru platile online si cum functioneaza?

In conformitate cu programele de securitate Visa și MasterCard, multe banci si institutii financiare nebancare au introdus serviciul de protectie 3D. Este o identificare suplimentara a detinatorilor de carduri si ofera un nou nivel de siguranta a clientilor atunci cand fac cumparaturi online. Acest lucru nu schimba modul in care platiti online, dar imbunatateste securitatea tranzactiilor online si vs ofea un plus de control si securitate.

Ce este securitatea 3D?

Serviciul de securitate 3D este furnizat de parola 3D necesara pentru orice tranzactie de card online pe internet. Parola este una unica si valabila pentru tranzactie, suma si destinatarul specific, sau poate fi o parola permanentă pe care o introduceti pentru toate platile. O parolă 3D este introdusa la fiecare plata online dupa introducerea detaliilor standard cerute de comercianti pentru a plati online. Acest sistem presupune o protectie suplimentara oferita tuturor cumparatorilor online care au un card de debit/ credit inrolat in sistemul 3D Secure.

Cum functioneaza protectia de plata 3D cu cardul AXI?

Protectia 3D a platilor cu cardul de credit AXI Card este realizata printr-un cod unic. Dupa introducerea informațiilor despre cardul dvs. de credit in procesul de verificare a platii, vi se poate solicita un cod de verificare 3D. Acest cod va fi trimis prin SMS la numarul de telefon specificat si este valabil numai pentru acea plata. Odata introdusa, plata dvs. va fi finalizata. Serviciul este complet gratuit pentru toti clientii cardului AXI Card.