Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

De ce este esentiala securitatea cardului tau de credit?

Fiecare detinator de card ar trebui sa fie atent la cardul sau de credit pentru a evita abuzul. Daca se intampla ca si cardul dvs. de credit sa ajunga în mainile gresite, ar putea fi bani cu potențial gratuit pentru cineva. Acesta este motivul pentru care securitatea este primordiala. Cand va pastrati cardul de credit în siguranta, va protejati impotriva abuzurilor.

Regulile „de aur” pentru creșterea securității cardului dvs. sunt:

  • Memorati si pastrati codul PIN secret. Nu-l scrie pe o bucata de hartie sau pe telefon si nu-l purta cu tine. De asemenea, nu spune PIN-ul nimanui. Iti recomandam sa nu setezi un PIN usor de recunoscut si sa acoperi cu mana sau cu orice alt obiect atunci cand introduci PIN-ul la folosirea bancomatului.
  • Daca aflati ca ati pierdut cardul, contactati imediat creditorul pentru a-l bloca. Clientii AXI Card au, de asemenea, optiunea de a-l bloca in propriul profil individual online sau aplicatie de mobil. Blocarea unui card pierdut sau furat te protejeaza de situatia in care acesta sa fie utilizat si sa platesti pentru asta.
  • Activati protectia 3D pentru cardul dvs. oricand este posibil. Cand efectuati o plata online si introduceti detaliile cardului dvs., vi se poate solicita un cod de verificare. Acesta este o masura suplimentara de securitate care va ajuta să fiti victima fraudei online. Clientii AXI Card se pot baza pe protectia 3D. Primesc un cod SMS unic si, după introducerea acestuia in sistemul comerciantului, pot finaliza plata.