Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum voi afla daca mi s-a aprobat solicitarea?

Dupa inregistrarea si analiza cererii tale, departamentul de creditare va emite decizia de pre(aprobare)/ respingere a aplicatiei. In cazul pre(aprobarii) departamentul de creditare va stabili si limita de credit aferenta cardului tau AXI.

Rezolutia de pre(aprobare)/ respingere a cererii tale iti va fi comunicata in mod corespunzator.

Aprobarea cererii de creditare

Daca cererea ta este pre(aprobata) fie vei fi contactat telefonic de un operator al AXI Finance IFN S.A. care iti va aduce la cunostinta acest lucru, fie vei primi direct documentatia de credit in vederea semnarii acesteia.

Cardul AXI il vei primi prin curier, la adresa indicata de tine. Este necesar sa preiei personal plicul de la curier, dupa ce te vei identifica cu cartea de identitate in original. 

Cardul tau AXI va fi activat numai dupa ce vei semna complet si corect intreaga documentatie de credit, iar noi vom confirma indeplinirea celorlalte conditii impuse de procedurile interne.
Dupa activarea cardului, poti folosi limita de credit pentru plati online, plati la POS la comercianti sau retragere de numerar.

Vei primi SMS dupa fiecare tranzactie si vei avea acces la contul online de client (pe www.axi-card.ro) pentru a vedea oricand soldul Cardului tau AXI.

Respingerea cererii de creditare

In cazul in care aplicatia ta este respinsa, vei fi informat despre aceasta printr-un mesaj text (SMS) trimis pe numarul de telefon pe care l-ai completat in cerere. 

Ai posibilitatea de a formula o noua cerere de creditare dupa minim 3 luni, daca motivele care au condus la respingerea cererii tale initiale nu mai exista.