Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Care sunt cerintele pentru solicitarea unui card de credit AXI Card?

Exista mai multe conditii obligatorii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aplica pentru AXI Card:

  • trebuie sa ai minim 18 de ani si maxim 70 de ani impliniti;
  • trebuie sa ai venituri recurente si dovedibile (contract de munca, pensie, contract de inchiriere etc.);
  • trebuie sa fii cetatean roman, iar cartea ta de identitate trebuie sa aiba valabilitate minim 1 luna la data cererii pentru Cardul AXI.

 

Desi Cardul AXI este o solutie foarte buna pentru a-ti imbunatati istoricul de creditare, decizia de a solicita un card de credit trebuie luata in deplina cunostinta de cauza si necesita o anumita maturitate. Varsta nu este o garantie, dar este un element pe baza caruia putem prezuma ca persoana este capabila sa ia decizii financiare adecvate. In multe locuri din intreaga lume se considera ca la varsta de 18 de ani incepe asa-numita "maturitate timpurie".

 

Cum verificam ca persoanele care solicita Cardul AXI indeplinesc conditiile impuse?

  • Verificam istoricul de creditare al persoanei in Biroul de Credit. Biroul de Credit pastreaza informații despre platile/ restantele aferente imprumuturilor acordate persoanelor fizice pentru o perioada de 4 ani;
  • Verificam veniturile persoanei, dupa caz, fie in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, fie solicitam documente de venit (cupon de pensie, declaratie de venit etc.).

 

Ce documente trebuie sa prezinti pentru a dovedi ca indeplinesti cerintele noastre?

  • Intotdeauna va fi necesar sa ne prezinti cartea ta de identitate; daca sunt necesare verificari suplimentare, este posibil sa iti solicitam si alt document de identificare;
  • In functie de situatia ta particulara, este posibil sa iti solicitam si documente de venit.