Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Cum pot solicita un card de credit AXI?

Daca vrei sa soliciti un card de credit AXI Card, una dintre primele intrebari pe care ti le pui este: Cum pot aplica?

  • Am incercat sa facem procesul de aplicare cat mai rapid si usor pentru tine. Stim ca timpul este cea mai importanta resursa a omului modern, asa ca nu te vom pierde in proceduri birocratice inutile.
  • Procedura de aplicare pentru Cardul AXI incepe cu un click pe butonul "APLICA" in coltul din dreapta sus al site-ului nostru www.axi-card.ro. Completeaza datele tale - nume, prenume, CNP, numar de telefon si adresa de e-mail. Pentru ca AXI Card sa ajunga mai repede la tine, iti punem la dispozitie posibilitatea de a semna electronic documentatia de credit. Daca doresti acest lucru, bifeaza casuta corespunzatoare din formularul de aplicare (te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile privind semnarea electronica). Pentru noi, este suficient in acest stadiu.
  • In plus, poti solicita cardul de credit international AXI si prin apel telefonic la 031 90 33 (tarif normal) sau prin e-mail la help@axi-card.ro.
  • In pasul urmator un ofiter din cadrul AXI Finance IFN S.A. te va contacta telefonic pentru a completa impreuna cererea de credit. Va fi necesar sa ne oferi datele tale complete de identificare, informatii despre veniturile tale si alte date cu caracter personal. Toate acestea vor analizate si evaluate in procesul de examinare a cererii tale de creditare.
  • Vom verifica, de asemenea, istoricul tau in Biroul de Credit. In aceea ce priveste veniturile tale, in functie de situatia ta particulara, acestea vor fi verificate in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (cu acordul tau prealabil scris) sau iti vor fi solicitate documente doveditoare.
  • Pe baza informatiilor declarate de tine si a datelor obtinute din surse externe, departamentul nostru de creditare va evalua cererea ta si va decide (pre)aprobarea/ respingerea acesteia, stabilind si limita de credit care iti poate fi acordata.
  • In cazul in care cererea ta de creditare va fi (pre)aprobata, iti vom trimite Cardul AXI, prin curier, la adresa indicata de tine. In functie de optiunea ta, vei semna documentatia de credit fie de mana, pe format de hartie, fie electronic.