Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Care este dobanda pentru cardul de credit AXI Card?

Dobanda minima aferenta cardului de credit AXI Card este de 5,9%/ luna, respectiv 0,19%/ zi si dobanda anuala efectiva este de 85,04%, doar daca, in perioada de plata imediat urmatoare datei la care ai utilizat limita de credit, achiti integral suma utilizata impreuna cu dobanda perceputa pentru aceasta. Perioada de plata a obligatiilor de plata aferente AXI Card este intervalul 1-5 al fiecarei luni.

Dobanda se aplica doar sumelor utilizate si nerambursate din limita de credit aferenta AXI Card.

Daca intr-o anumita luna nu ai posibilitatea sa achiti integral suma utilizata si dobanda perceputa pentru aceasta, este obligatoriu sa achiti cel putin suma minima datorata.

Ce comisioane are AXI Card?

Spre deosebire de alte carduri de credit, pentru cardul de credit AXI Card nu se percepe comision de emitere si nici comision anual de administrare. Astfel, daca detii un card de credit AXI si nu il utilizezi, nu vei plati niciun comision sau cost suplimentar.

De asemenea, nu platesti comision pentru platile pe care le faci cu AXI Card la POS, in Romania sau in strainatate, la comerciantii unde este afisata sigla Mastercard. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti lista comisioanelor si tarifelor percepute de emitentul cardului de credit AXI Card, disponibila aici www.axi-card.ro/termeni-si-conditii-eps