Cum te putem ajuta?

Tot ce trebuie să știi despre AXI Card

Care este valoarea penalitatilor pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale?

Incepand cu prima zi dupa expirarea a doua perioade de plata consecutive in care nu ai achitat cel putin suma minima datorata, pentru sumele utilizate cu AXI Card si nerambursate se va percepe o dobanda penalizatoare de 0,6583% pentru fiecare zi de intarziere (adica 19,75%/ luna). Aceasta dobanda penalizatoare se va percepe timp de 90 de zile.

Daca inregistrezi intarzieri la plata pentru o perioada mai mare de 90 de zile, incepand cu cea de-a 91 zi de intarizere ti se va percepe o dobanda penalizatoare de 0,0333%/zi (adica 1%/ luna) pana la momentul la care achiti integral obligatiile totale de plata.

In primele 90 de zile de intarziere, poti remedia situatia de neîndeplinire a obligatiilor achitand cel putin suma minima datorata calculata la data de 1 a lunii in care se inregistreaza plata. Intr-un asemenea caz nu vei mai fi considerat restantier.

Cand se declara creditul scadent?

Conform dispozitiilor legale, creditul poate fi declarat scadent anticipat dupa 90 de zile consecutive de intarziere la plata. In cazul in care creditul este declarat scadent anticipat, clientul va trebui sa plateasca imediat toate sumele utilizate impreuna cu toate dobanzile si comisioanele aplicabile si orice alte sume datorate conform contractului de credit.