Incepand cu prima zi dupa expirarea a doua perioade de plata consecutive in care nu ai achitat cel putin suma minima datorata, pentru sumele utilizate cu AXI Card si nerambursate se va percepe o dobanda penalizatoare de 0,5% pentru fiecare zi de intarziere. Aceasta dobanda penalizatoare se va percepe timp de 60 de zile si nu va depasi 100 RON pe luna.

Daca inregistrezi intarzieri la plata pentru o perioada mai mare de 60 de zile, incepand cu cea de-a 61 zi de intarizere ti se va percepe o dobanda penalizatoare de 12%/ an pana la momentul la care achiti integral obligatiile totale de plata.

Cand se declara creditul scadent?

Conform dispozitiilor legale, creditul poate fi declarat scadent anticipat dupa 90 de zile consecutive de intarziere la plata. In cazul in care creditul este declarat scadent anticipat, clientul va trebui sa plateasca imediat toate sumele utilizate impreuna cu toate dobanzile si comisioanele aplicabile si orice alte sume datorate conform contractului de credit.
Cardul de credit AXI este accesibil si transparent.
AXI este UN CARD DE CREDIT ACCESIBIL , pe care il poti solicita pur și simplu apelandu-ne la telefon sau online, iar dupa aprobare este livrat gratuit la adresa indicata de tine.
AXI este CARDUL TAU, care se potriveste nevoilor tale, atunci cand ai nevoie, pentru orice ai nevoie.

  • Dobanda este de 0,2%/ zi (6%/ luna) daca clientul achita integral suma utilizata si dobanda aferenta sau 0.5%/ zi (15%/ luna) daca clientul achita suma minima de plata.
  • DAE 86.92%
  • Exemplu reprezentativ: Pentru un card de credit AXI cu o limita de credit de 1.000 RON, dobanda lunara fixa este 6%, dobanda anuala fixa este 72% (DAE 86.92%), iar valoarea totala platibila este 1.060 RON/luna, daca clientul utilizeaza integral limita de credit la un POS din Romania, dar nu in numerar, pe data de 1 a lunii si o ramburseaza integral la data de 5 a lunii urmatoare datei utilizarii; perioada de plata este cuprinsa intre 1-5 a fiecarei luni. Contractul de credit se încheie pentru o perioadă de 5 ani.